Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Zivilka @ 2016 05 11, 09:36)
žinot, po Buranovskije babuški aš supratau, kad Rusijai ir dainuoti nieko nereikia, jie vis tiek pirmam 6-uke visada.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 09:52)
O man kaip tik rusas dar atstumia dėl to efektų pertekliaus.

bardakas visiškas
Atsakyti
nu jau nu jau, darir kaip tas rusas dainuoja ir net nedūsuoja smile.gif jei jau tas mūsų berniukas italiukas atsipūtęs į finalą praėjo, tai ko čia ant rusų pykti?
babuškas manau ir Lietuvos paimtų, jei tokios būtų,mėgsta žmonės provokacijas. Gi Verka Serdiučka, LT united, Lordžiai irgi suėjo
Atsakyti
Kieta foto laugh.gif

https://www.instagra.../p/BFMeLcPDfYT/
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 12:58)

Aš tai užrašuose tik Allah ir Mehemmed matau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 13:00)
Aš tai užrašuose tik Allah ir Mehemmed matau blink.gif  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kurioj čia vietoj? lotuliukas.gif Čia turi matytis olandas su azerbaidžaniete biggrin.gif
Papildyta:

Vaikai klausinėja dalyvių laugh.gif
https://www.youtube....h?v=ff8wKw9sPsQ

Westlife'o užklausė: "So do you miss the feeling being in the Backstreet Boys?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 13:08)
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kurioj čia vietoj? lotuliukas.gif Čia turi matytis olandas su azerbaidžaniete biggrin.gif

nu komentaruose: Allah yoxdu, ALLAH ege, ki allah yoxdu, Allah olduguna, Allah buyurmuyub, Mehemmed peygember ir t.t. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 13:11)
nu komentaruose: Allah yoxdu, ALLAH ege,  ki allah yoxdu, Allah olduguna, Allah buyurmuyub, Mehemmed peygember  ir t.t. blink.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif nepastebėjau iš pradžių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 12:54)

babuškas manau ir Lietuvos paimtų, jei tokios būtų,mėgsta žmonės provokacijas. Gi Verka Serdiučka, LT united, Lordžiai irgi suėjo

na jau na jau, šitie nerealiai ir dainavo, o ne tik provokavo. iš babuškų jokios dainos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 13:08)
Westlife'o užklausė: "So do you miss the feeling being in the Backstreet Boys?" lotuliukas.gif

Jo vietoj apsiverkciau arba duociau grusia tam vaikui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2016 05 11, 13:19)
na jau na jau, šitie nerealiai ir dainavo, o ne tik provokavo. iš babuškų jokios dainos nebuvo

Nerealiai? Dainavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 11, 13:21)
Jo vietoj apsiverkciau arba duociau grusia tam vaikui biggrin.gif

man jo net pagailo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 13:11)
nu komentaruose: Allah yoxdu, ALLAH ege,  ki allah yoxdu, Allah olduguna, Allah buyurmuyub, Mehemmed peygember  ir t.t. blink.gif  lotuliukas.gif

Nu azrbaidzanieciai savo dalyve komentuoja, normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 08:08)
Bet dvasios su Islandija tai pramestos ax.gif o buvo gana aukštai. Įdomiai čia

Man atrodo, kad per spaudos konferenciją austrė daugiausiai plojimų susilaukė, o statymų lentelė po šio pusfinalio tiesiog išprotėjo, kas buvo aukštai, nukrito žemyn, pavyzdžiui, austrė buvo 25 vietoje, dabar 13. Čekė vis būdavo prie dešimtuko, o dabar 21 vietoje, lenkas nukrito į 23, bet užtat Izraelis labai šoktelėjo, net į 9 vietą.
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2016 05 11, 08:36)
žinot, po Buranovskije babuški aš supratau, kad Rusijai ir dainuoti nieko nereikia, jie vis tiek pirmam 6-uke visada.

Nuoširdumas žiūrovą pakeri, bobutės pelnytai užėmė aukštą vietą.
Atsakyti