Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Violetisimo @ 2016 05 11, 10:04)
Labai silpmas pusfinalis, nusivyliau tiek Malta, tiek Cekija, tiek Azerbaidzanu. Patiko Armene, Kipras, Rusija ir Vengrija. Musu Donatas ten butu kaip sviezio oro gurksnis, manau. Ziuresim ryt drinks_cheers.gif  Ispane irgi blankiai atrode irase, o klipe tai man nerealiai ta daina skambejo... Prancuzas zavus, tik gal issimiegos iki finalo doh.gif  Nes as uz ji! Svedukas man nuo pirmo klausymo prilipo ir neatlimpa irgi wub.gif  O del merginu grozio, tai man ne armene, o azerbaidzaniete labai wow wub.gif

Azerbaidžianietė ir man gražesnė, bet plaukai pas abejas gražūs. Dėl Donato irgi pritariu, būtų gerai skamėjusi jo daina, tikiuosi, kad taip ir bus ketvirtadienį.
Atsakyti
O aš dar nepažiūrėjus antro pusfinalio nujauciu, kad laimės Australija. Ant juoko pastatysiu už ją kokiose lazybose, jei galima internetu smile.gif
Atsakyti
http://eurovisionwor...on-semi-final-2

su statymais nesutinku, kad reikia imti tą Whats the pressure iš Belgijos
Ir visgi sunkoka daina ir labai sunkaus veido atlikėja iš Serbijos ax.gif

labai norėčiau, kad nepraeitų ax.gif geriau jau baltarusis biggrin.gif ir Gruzija, vis būtų šviežio oro gūsių ax.gif
Labai bijosiu dėl Norvegijos, labai įdomi daina, kad tik praeitų
Atsakyti
Man irgi Norvegijos daina visai nieko, tikiuosi gerai išdainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 09:07)

Kodėl švedas taip kuklinasi ir gėdinasi pats savęs???

Toks stiliukas cool.gif

O del rusu - tai gi tokio dydzio tauta, tiek EU ju prisiseje, tai nekeista.. Kokie belgai gi neemigruoja po kita tautas, ar tie patys prancuzai. Visi tupi savo salyse. Tai todel rusu, gal ir turku (musu per maza tauta iskreipt lenteles rezus, padeda tik ant plintuso uzlipti) dainos visada bus aukstai, kad ir ka besuoktu...
Atsakyti
sveikos 4u.gif alia nedaug prikalbėjot kaip pusfinaliui smile.gif

mano įspūdžiai (daugumą atlikėjų ir pasirodymų mačiau pirmąkart):
pradžia pusfinalio žiauriai nyki - suomės, graikai, moldavė stipriai ne kažką. buvau miego užsinorėjusi net biggrin.gif

vengras - pagaliau supratau, ko čia svaigstat lotuliukas.gif įspūdingas vyrukas. nors balsas ir pati daina man biški so so blush2.gif

kroatė - pusė velnio gal.

olandai - man labai wub.gif gal net labiausiai iš viso pusfinalio.

armėnė - klipe man atrodė žymiai įspūdingiau viskas, truputį nusivyliau.

San Marinas - nevykusi L. Coheno imitacija. nors dziadziukas nieko toks visai smile.gif

Lazerevų vaikis - alia tikrai pasirodymas 'fast food'as biggrin.gif bet buvo aišku nuo pat pradžių, kad į finalą pateks ir eis toli. tas Rusijos fenomenas, kaip kažkas rašė. nu moka jie atkalti viską, net jei ir daina, ir tarimas nelabai vykę smile.gif kaip sako, ko negali pinigai, tai gali dideli pinigai biggrin.gif

čekė - mačiau pirmą kartą, nepatiko, nesupratau, kodėl išėjo toliau blush2.gif

Kipras - popsas roko kailyje, bet skambėjo neblogai smile.gif

austrė - man tai tragedija tikra blush2.gif mačiau ir girdėjau pirmąkart. nesupratau, kodėl čia giriat daug kas...

estas - sorry gerbėjos, bet pirma mintis pamačius - Hitlerjugendo narys savanoris blush2.gif nu jau tokia šalta aštri povyza, kad nepadėjo nei daina, niekas. labai šaltas atlikimas, kažkoks mechaninis. jau 100kart geriau mūsų berniukas-garbaniukas.

Azerbaidžanas - visos šių laikų paaugliukių dievaitės viename biggrin.gif

Juodkalnija - dabar žiūriu pakartojimą ir neatsimenų aš jų biggrin.gif pramiegojau gal.

islandė - ėjo ir praėjo, jokio įspūdžio.

bosniai - pasirodymas priminė mūsų romo ir Co pasirodymą.

Malta - tipinė eurovizinė dainuška g.gif

apibendrinant, iš 10 finalistų man ne į temą visiškai austrė su čeke blush2.gif
šiaip mūsų Donis bendram kontekste būtų visai nieko atrodęs, nes pusfinalis gan silpnokas g.gif

QUOTE(Zivilka @ 2016 05 11, 09:36)
šiaip vakar pagalvojau ,kad rusams gal reikia nusutoti angliškai dainuoti, nu toks ausies rėžimas, kad dainos neina klausytis. metai iš metų tas pats...

biggrin.gif bet už Bilaną šiemet geriau žymiai. ten tai tikra tragedija buvo ir tai laimėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 11 gegužės 2016 - 10:29
Bilanas ir ledą buvo pasidaręs scenoje. Va, ten tai jau tikrai visko buvo per daug. Nemėgstu tos gigantomanijos ax.gif

Šiaip visgi nemanau, kad rusas laimės. Gali būti, kad bus antras ar trečias, bet vargu, ar nugalės tas, kas jau buvo matyta pernai. Tikiuosi pirmą vietą ims Armėnija arba Prancūziją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 11 gegužės 2016 - 10:29
kiek ant rusų bevarytume, faktas, kad jie daug investuoja į EV pasirodymus. kaip moka, taip, bet tikrai daug. visom prasmėm.
o investicijos, kaip žinia, dažniausiai atsiperka biggrin.gif

manau, čia pagrindinė jų fenomeno priežastis, o paskui jau tai, kad pačių rusų ar rusų kilmės daug visur.

iš to, ką kol kas mačiau, man galėtų ir švedai antrąkart laimėt. faina dainuška smile.gif
prancūzo fenomeno kol kas nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 11 gegužės 2016 - 10:33
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 11:23)
olandai - man labai wub.gif gal net labiausiai iš viso pusfinalio.

drinks_cheers.gif Aš dar kartą peržiūrėjau ir atiduočiau pirmą vietą jiems pusfinaly.

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 11:28)
Šiaip visgi nemanau, kad rusas laimės. Gali būti, kad bus antras ar trečias, bet vargu, ar nugalės tas, kas jau buvo matyta pernai. Tikiuosi pirmą vietą ims Armėnija arba Prancūziją smile.gif

Mano nuomone, pirmoj vietoj švedas, užbūrė wub.gif.
Dėl ruso, galvoju taip pat, kad liks geriausiu atveju antras. Bet tik dėl to, kad rusų visur daug. o pusfinaly gali būt ir pirmas.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 09:07)
Susidariau nuomonę, kad mes geriau žinome, kas patinka ir ko reikia Europai, nei Užkuraitis. Kai skelbė finalistus, jis nusistebėjo, kad praėjo Kipras ir Vengrija (kas ir taip akivaizdu buvo), tačiau kaip savaime suprantamą dalyką priėmė Azerbaidžaną  blink.gif Arba vyriškai neobjektyviai vertino, kas neleistina nacionaliam transliuotojui  cool.gif

lotuliukas.gif Kiek esu pastebėjus iš visų EV, tai Užkuraitis niekad nebūna abejingas Azerbaidžano moterims hihihi.gif Matyt čia jo vyriška silpnybė. Ir šioje vietoje jis negali būti objektyvus biggrin.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 11:23)
estas - sorry gerbėjos, bet pirma mintis pamačius - Hitlerjugendo narys savanoris  nu jau tokia šalta aštri povyza, kad nepadėjo nei daina, niekas. labai šaltas atlikimas, kažkoks mechaninis.

lotuliukas.gif Mano vienas pažįstamas pasakė tą patį biggrin.gif
Man tai atrodo, kad estukui koją pakišo prastas filmavimas.

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 11:28)
Tikiuosi pirmą vietą ims Armėnija arba Prancūziją smile.gif

Tikrai netikiu, Amiras laimėtų. Aš net dėl penketo labai abejoju.
Man prancūziuko pasirodyme didžiausias minusas filmavimo kampai. Jo stiprybė būtų, jei jį daug filmuotų iš arti, bet peržiūrėjus pilną to jury vote pasirodymą, kur jis dainavo, tai supratau, kad nėra daug to stambaus plano ir jis paskęsta scenoje doh.gif
Dėl dainavimo, tai kažko blogo sakyt neapsiverčia liežuvis, nes žinant, kad jis visiškai negirdi viena ausim, tai dainuoja visai neblogai ir nelabai nusileidžia likusiems, kuriems su klausa viskas puiku.

Jei vertinant vien dainavimą, tai iš 1 pusfinalio man gal tik trys sudainavo puikiai. Tai yra - Sergėjus, islandė(kuri net nepateko) ir armėnė. Gal dar ką pražiopinau g.gif Bet suma sumarum visi kiti grybavo, tik vieni smarkiau, kiti - mažiau biggrin.gif

Dabar, kai po truputį atsiskleidžia visų atlikėjų vaizdas scenoje, tai prognozuočiau, kad dėl pergalės kovos Sergėjus prieš tris damas biggrin.gif

Dėl Amiriuko laikysiu kumščius, kad gerai pasirodytų, o vieta man jau nebėra tokia ir svarbi. Man jis jau seniai nugalėtojas wub.gif blush2.gif biggrin.gif Norėtųsi tik, kad labai žemai nekristų, nes Prancūzija jį suvalgytų doh.gif Pastaruoju metu paskaičius prancūzų komentarus, supratau, kad jie šiuo atžvilgiu labai panašūs į mus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 12:07)
Jei vertinant vien dainavimą, tai iš 1 pusfinalio man gal tik trys sudainavo puikiai. Tai yra - Sergėjus, islandė(kuri net nepateko) ir armėnė. Gal dar ką pražiopinau g.gif Bet suma sumarum visi kiti grybavo, tik vieni smarkiau, kiti - mažiau biggrin.gif

Keistas jūsų tas vertinimas bigsmile.gif Sergėjus tikrai nebuvo idealus, jis paima tik beatu, hitine diana ir visu pasirodymu bei pastangomis, islandė kaip tik neparodė perdaug gražios "gerklės". Dėl armėnės sutinku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 12:07)
Dėl Amiriuko laikysiu kumščius, kad gerai pasirodytų, o vieta man jau nebėra tokia ir svarbi. Man jis jau seniai nugalėtojas wub.gif  blush2.gif  biggrin.gif  Norėtųsi tik, kad labai žemai nekristų, nes Prancūzija jį suvalgytų doh.gif Pastaruoju metu paskaičius prancūzų komentarus, supratau, kad jie šiuo atžvilgiu labai panašūs į mus rolleyes.gif

Mes griežti, bet teisingi biggrin.gif Galės tada atemigruot pas mus, jei ten suvalgys. Mes damušim likučius ir dar laižysimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 12:13)
Keistas jūsų tas vertinimas bigsmile.gif Sergėjus tikrai nebuvo idealus, jis paima tik beatu, hitine diana ir visu pasirodymu bei pastangomis, islandė kaip tik neparodė perdaug gražios "gerklės". Dėl armėnės sutinku smile.gif
----

Mes griežti, bet teisingi

Aš apie nusidainavimą kalbėjau, ne apie techniką smile.gif Technikos prasme negaliu nieko pasakyt, nes nieko neišmanau.
---
Ale kad ne visada, man atrodo laugh.gif
Atsakyti