Labas rytas. Nugrybavau miegot rezultatų nesulaukusi, klausiausi irgi per vaikų zirzimą (bliamba ). Vengrą mielai įsisūnyčiau ar priimčiau į žentus, MB įsimylėjo armėnę su maudymuku. Ir labai abu žvengėm iš blizgančio astronauto. Kaip ir visi įspūdžiai Melodijos neatsimenu nė vienos.
Rusas paliko košės makalošės įspūdį, daina silpna, atlikimas mechaniškas, nuo vaizdų maišalynės ir kontrasto pykina, nors akivaizdu, kad užims vieną iš pačių aukščiausių vietų. Tikiuosi - ne pirmą.
Armėnės ir daina, ir vokalas geri, o, akivaizdu, ir akiai malonių pri- ir apvalumų Iveta turi. Kuriamas įvaizdis akivaizdžiai nuripintas nuo Beyonce, nu bet ai.
Serhatas tai kaip senas suvedžiotojas pamurkė. Jei būčiau dešimčia metų vyresnė - eičiau į koncertą ir nuneščiau atlikėjui rožių. Kelnaitėm neapmėtyčiau. Nors...
Savo personaline vidine muzikine sandara iš principo palaikau rokavus atlikėjus - ir tuos Kipro pragaro varpelius, ir juodkalniečius, nors, sąžiningai sakant, dainų neatsimenu.
Lauksiu ketvirtadienio.
QUOTE(blackkiss @ 2016 05 11, 00:18)
o man visai nepatiko
Ir man nepatiko, nei daina, nei atlikėja, kažkokia sintetinė, lūpom pripūstom.
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 11, 04:05)
nesuprantu ruso fenomeno, ar cia ta daina tokia gera, ar valstybe is kurios jis atvaziavo
pradzia tik grazi , paskui pabosta
pradzia tik grazi , paskui pabosta
Aš taip pat... Tik nežinau, ar čia man vienai taip - bet jų pasirodymas buvo visiška Mans'o kopija. Tik vaizdai labiau klišiniai...
Susidariau nuomonę, kad mes geriau žinome, kas patinka ir ko reikia Europai, nei Užkuraitis. Kai skelbė finalistus, jis nusistebėjo, kad praėjo Kipras ir Vengrija (kas ir taip akivaizdu buvo), tačiau kaip savaime suprantamą dalyką priėmė Azerbaidžaną Arba vyriškai neobjektyviai vertino, kas neleistina nacionaliam transliuotojui
Pranzūciukui nesišviečia nugalėtojo taurė. Jei visas pasirodymas remiasi į žmogaus charizmą, o tas atrodo kaip 2 savaites akmens anglis skaldęs, tai nekoks vaizdelis.
Kodėl švedas taip kuklinasi ir gėdinasi pats savęs???
O kaip jums patiko filmavimas ir pateikimas? Man tik nuo Armenijos ėmė patikti kamerų darbas, kai akcentavo detales Čekę pusę dainos iš tolo rodė, paskendo ji toje margumynėje. LED grindys pradangina žmogų. Gal todėl Donatas ir rinkosi šviesų švarką? Šiaip daug tokių tamsių pauzių būna Kipro pateikimas irgi patiko To Pranuko akys lyg vilko
Ruso pasirodymas perkrautas ir skubantis. Atlikėjas mechaniškai atkartoja judesius. Ir jei švedas atrodė lyg pas gyventų tame filmuke, tai rusas akivaizdžiai maitosi, kaip kabarojasi dekoracijomis. Nežinau nežinau
Pranzūciukui nesišviečia nugalėtojo taurė. Jei visas pasirodymas remiasi į žmogaus charizmą, o tas atrodo kaip 2 savaites akmens anglis skaldęs, tai nekoks vaizdelis.
O kaip jums patiko filmavimas ir pateikimas? Man tik nuo Armenijos ėmė patikti kamerų darbas, kai akcentavo detales Čekę pusę dainos iš tolo rodė, paskendo ji toje margumynėje. LED grindys pradangina žmogų. Gal todėl Donatas ir rinkosi šviesų švarką? Šiaip daug tokių tamsių pauzių būna Kipro pateikimas irgi patiko To Pranuko akys lyg vilko
Ruso pasirodymas perkrautas ir skubantis. Atlikėjas mechaniškai atkartoja judesius. Ir jei švedas atrodė lyg pas gyventų tame filmuke, tai rusas akivaizdžiai maitosi, kaip kabarojasi dekoracijomis. Nežinau nežinau
QUOTE(Anakure @ 2016 05 11, 00:26)
Bendruose statymuose greta jie ten stovi,
http://eurovisionwor...odds=eurovision
bet pusfinalių statymuose estas ir neturėjo patekti.
http://eurovisionwor...on-semi-final-1
http://eurovisionwor...on-semi-final-2
http://eurovisionwor...odds=eurovision
bet pusfinalių statymuose estas ir neturėjo patekti.
http://eurovisionwor...on-semi-final-1
http://eurovisionwor...on-semi-final-2
Bet dvasios su Islandija tai pramestos o buvo gana aukštai. Įdomiai čia
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 09:07)
Susidariau nuomonę, kad mes geriau žinome, kas patinka ir ko reikia Europai, nei Užkuraitis. Kai skelbė finalistus, jis nusistebėjo, kad praėjo Kipras ir Vengrija
rimtai? stebėjosi? man kaip tik patiko jie. Užkuraitis jau nebe realybėje. Jis tą EV mato kaip protokolą, kaip šunų parodą, kur privalumas teikiamas atitikimui rūšiniam standartui.
Susidariau nuomonę, kad mes geriau žinome, kas patinka ir ko reikia Europai, nei Užkuraitis. Kai skelbė finalistus, jis nusistebėjo, kad praėjo Kipras ir Vengrija (kas ir taip akivaizdu buvo), tačiau kaip savaime suprantamą dalyką priėmė Azerbaidžaną Arba vyriškai neobjektyviai vertino, kas neleistina nacionaliam transliuotojui
Tai kad jis pastoviai ten vapa nesąmones, nors jį įdomiau klausytis nei lenką vedantį, nes lenko labai monotoniškas balsas, praleistum visus faktus. Jau kaip dėl esto ėmė svaigti. Tie estai taidėję ant mūsų, jie prie suomių daugiau, o tas vis remiasi ta bendra senovine daina kasmet
Papildyta:
Nepastebėjau Gal dėl to, kad labai jaunas ir nepratęs dar visur dalyvauti. Nors aš nugriuvau, kai sužinojau, kad mūsų pionierius 1990 gimimo Iš arti tai jo, jokių raukšlyčių nėra, bet vistiek ta branda tokia didelė jau atrodo.
Filmavimas kai kurių baisokas, tikrai neišryškinantis.
Man tai super pasirodymas, vyras pirmą kartą matė, tik klipą buvo žiūrėjęs, tai irgi apšalęs kaip gerai pastatyta viskas. Jau manso efektai atrodė kaži kas, o čia tik metai praėjo ir toks technologinis atotrūkis. Labai šaunu, kad galėjome tai pamatyti iš viso. Atsikeltų mūsų močiutės, tai taip ir numirtų atgal nuo įspūdžio Ir viskas ten gerai, neriekia emocijomis dėl šalies remtis, Lazarevas niekuo nekaltas
Sveikos
Vakar, iš pirmojo pusfinalio, labiausiai patiko Armėnija ir Malta. Daug blankių, banalių pasirodymų. Ruselis iš didelio rašo, išėjęs į kraštą. Tie efektai jau neįdomūs, jų per daug, o daina visiškai vidutinė. Nesuprantu jo fenomeno, nors tu ką. Pernai švedo bent daina gera buvo. Taip pat nuvylė atvirukai. Be minties, be idėjos. Galėjo kažką originaliau sumąstyti. Kažkuriais metais dainininkai turėjo pagaminti savo šalies vėliavą, pernai gavao dėžutę dovanų su užduotimi, o šiemet nieko.
Vedėjai įdomiai atrodo... Mansas toks mažiukas prieš tą moterį Scena nebloga.
Vakar, iš pirmojo pusfinalio, labiausiai patiko Armėnija ir Malta. Daug blankių, banalių pasirodymų. Ruselis iš didelio rašo, išėjęs į kraštą. Tie efektai jau neįdomūs, jų per daug, o daina visiškai vidutinė. Nesuprantu jo fenomeno, nors tu ką. Pernai švedo bent daina gera buvo. Taip pat nuvylė atvirukai. Be minties, be idėjos. Galėjo kažką originaliau sumąstyti. Kažkuriais metais dainininkai turėjo pagaminti savo šalies vėliavą, pernai gavao dėžutę dovanų su užduotimi, o šiemet nieko.
Vedėjai įdomiai atrodo... Mansas toks mažiukas prieš tą moterį Scena nebloga.
žinot, po Buranovskije babuški aš supratau, kad Rusijai ir dainuoti nieko nereikia, jie vis tiek pirmam 6-uke visada. o čia dar šou įspūdingas padarytas, taigi daina nesvarbu, kad žiauriai vidutinė, jis favoritas. šiaip vakar pagalvojau ,kad rusams gal reikia nusutoti angliškai dainuoti, nu toks ausies rėžimas, kad dainos neina klausytis. metai iš metų tas pats...
Papildyta:
man labiausiai vakar patiko vengras (o jau grožis) ir Kipras.
musu Donatello Montello bendram kontekste gerai turėtų susižiūrėti
Papildyta:
man labiausiai vakar patiko vengras (o jau grožis) ir Kipras.
musu Donatello Montello bendram kontekste gerai turėtų susižiūrėti
O man kaip tik rusas dar atstumia dėl to efektų pertekliaus. Pernai po Manso, jie jau įspūdžio nebedaro. Na, taip gražu, bet wow efekto jau nebėra, nes viskas matyta ankščiau. Atvirkščiai norisi daugiau dainos ir pačio atlikėjo nei tos vaizdų makalynės, kuri visiškai užgožia dainininką.
Labai silpmas pusfinalis, nusivyliau tiek Malta, tiek Cekija, tiek Azerbaidzanu. Patiko Armene, Kipras, Rusija ir Vengrija. Musu Donatas ten butu kaip sviezio oro gurksnis, manau. Ziuresim ryt Ispane irgi blankiai atrode irase, o klipe tai man nerealiai ta daina skambejo... Prancuzas zavus, tik gal issimiegos iki finalo Nes as uz ji! Svedukas man nuo pirmo klausymo prilipo ir neatlimpa irgi O del merginu grozio, tai man ne armene, o azerbaidzaniete labai wow
Kiek teko atkreipti dėmesį, tai visada azerbaidženiečių ir armėnių plaukai labai gražūs būna. Va, ką reiškia genofondas