Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 00:07)
gali buti, jei jau pabegelius rodo per toki rengini, tai jau niekas nestebina ax.gif

Jie renginio seimininkai, rodo tai, kas jiems atrodo tinkama ir aktualu, nedramatizuoju
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 11, 00:08)
Beje, stilistiskai nebuvo ne vienos dainos i LT panasios

nebuvo ir i islandes dvasias, ir ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 10, 23:57)
Šveduko daina klausosi maloniai, bet vaizdas labiau atima nei duoda...  smile.gif

Švedas labai labai, rytoj eisiu statyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 00:07)
Bet kaip mane nustebino Armėnija blink.gif Man atrodo tikrai kažkur į pirmas vietas šaus.

Bijau, kad ji Džamalai yra labai rimta konkurentė.
Velniškai stipri ir savimi pasitikinti asmenybė atrodo. O kur dar tas prieskoningas , bet ne saldus grožis- super. Būčiau vyras, eičiau dėl tokios į pasaulio kraštą blush2.gif
Atsakyti
Valio! Mano vegras pateko i finala. thumbup.gif Ir Kipras pateko thumbup.gif Kazkaip labai dziaugiuosi kad ir austre pateko. smile.gif Na tokis miela saldi mergina su saldzia kaip cukraus vata daina. bigsmile.gif Tik gaila Esto.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 10, 23:06)
As su Uzkuraiciu ta pati pasakiau - Austria su Estija sukeist.

To Užkuraičio supratimas apie muziką..., todėl ir išrenka paskutines vietas užimančius.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 11, 00:06)
As su Uzkuraiciu ta pati pasakiau - Austria su Estija sukeist.

Austrija su savo disneilendu nenusidainavo, o va Azerbaidžanas doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 23:12)
Valio! Mano vegras pateko i finala.  thumbup.gif Ir Kipras pateko  thumbup.gif Kazkaip labai dziaugiuosi kad ir austre pateko. smile.gif Na tokis miela saldi mergina su saldzia kaip cukraus vata daina.  bigsmile.gif Tik gaila Esto.

Ai austrė man irgi patiko visai - tokia tipinė prancūziška dainuška Alizee stiliaus smile.gif
Dar čekė patiko, bet labai jau nublanko g.gif biškį nedėkinga vieta buvo

o su Estu man įdomiai - balsas toks įdomus.. daina lyg irgi įdomi... bet va jie kartu - nu niekaip nedera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 11, 00:12)
Bijau, kad ji Džamalai yra labai rimta konkurentė.
Velniškai stipri ir savimi pasitikinti  asmenybė atrodo. O kur dar tas prieskoningas , bet ne saldus grožis- super. Būčiau vyras, eičiau dėl tokios į pasaulio kraštą  blush2.gif

Na tikrai, motera tai vaau vaau.. biggrin.gif Tikrai labai efektinga. O ir visi tie nufilmavimo kampai, ir balsas, ir kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 10, 23:16)
Na tikrai, motera tai vaau vaau.. biggrin.gif Tikrai labai efektinga. O ir visi tie nufilmavimo kampai, ir balsas, ir kiti dalykai.

o man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 05 11, 00:15)
o su Estu man įdomiai - balsas toks įdomus.. daina lyg irgi įdomi... bet va jie kartu - nu niekaip nedera biggrin.gif

aš bežiūrėdama pasirodymą jau turėjau nuojautą, kad nepaklius estukas unsure.gif Kažin ar nebus su mūsų Donce panašiai unsure.gif O juk reitinguose estas, man atrodo, buvo vertinamas gerokai aukščiau už Donatą g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 00:20)
O juk reitinguose estas, man atrodo, buvo vertinamas gerokai aukščiau už Donatą g.gif

Tikrai taip.
Atsakyti