QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 07, 22:28)
ziauriai laukiu sios eurovizijos, nes nebus daug migdanciu letu ariju, bus tuuuuusas
Taip taip. Be kelių Balkanų dainų, visos priimtinos (daugiau mažiau)
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 07, 23:12)
Dar pamiršau paminėti, kad tas žurnalistas, tai po pirmos repeticijos žiauriai kritikavo Prancūzijos sceninį pasirodymą, o šitame interviu toks veidmainis, tipo viskas buvo good.
Jiems tik papliurpt prisėdus.
Aš tik interviu pažiūriu su atlikėjais, nes ta jų nuomonė neįdomi. Jie ir Donatą į miltus malė. Pačius reikėtų kaip viduramžiais ant kuolo pasodinti.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 08, 09:37)
Donces sukuosena - galutinis variantas?
istiesinti plaukai buvo simtakart geriau. Nzn, ir stilius man nepatinka. Tas baltas svarkas kazkokia atgyvena. Geriau jau ta striuke, kaip nacionalinej atrankoj.
Motociklininko švarkas niekada neišeina iš mados
Man geriau tokia apranga, nes įrėmina pečius, yra kažkoks siluetas, nei pūsta striukė. O dėl šukuosenos, gal toks variantas patogesnis, nes yra "netvarkingas". Juk po salto ištiesinti plaukai susidarko ir vaizdelis gali būti nekoks. O tie garbanoti lai draikosi į visas puses, kažkaip natūraliau susitvarkyti su jais po salto.
Ir man tik atrodo, ar Amiras pavargęs atrodo. Mažiau duotųsi po parčius, o pailsėtų. Nes ugnelė akyse slopsta