Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 00:04)
neverti ax.gif kur mano montenegro??? verysad.gif

Matysi, desimtuke bus
Atsakyti
Austrija didžiausias netikėtumas, nesuprantu aš tų ponių ir vaivorykščių schmoll.gif

Iki ketvirtadienio!
Atsakyti
As su Uzkuraiciu ta pati pasakiau - Austria su Estija sukeist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 gegužės 2016 - 23:06
QUOTE(Nanita @ 2016 05 10, 23:04)
As jau galvojau,kad Kipras nepateks  blink.gif  karsta.gif Vieninteliai geruciai.

man ir jau šiek tiek širdis stojo, o dar koją mėšlungis sutraukė kad galvojau negirdėjau per skausmą.
nu bet pateko visos penkios ką norėjau, tai gerai. galiu ramiai eit miegot.

Iki ketvirtadienio biggrin.gif palaikysiu savą (šį kart belgę, nes LT plaukai nepatinka. nebent gražiai pasirodys tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 05 11, 00:04)
As jau galvojau,kad Kipras nepateks  blink.gif  karsta.gif Vieninteliai geruciai.

oi, as vos aparpuolio negavau doh.gif
bet kaip gaila, kad europa nedaaugo iki mano montenegro, kipras dar suejo, o daugiau doh.gif ir san marino gaila
Atsakyti
Normaliai, sakyčiau, tik vietoj Azerbaidžano turėjo būti Estija. Nors silpnokai estas šįvakar pasirodė, bet, įtariu, kad ir mūsų Doncei panašiai gausis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 23:03)
pfeee, pinda malta uzeme mano montenegro unsure.gif

Tai azerbaidžanietė neverta finalo, o maltietė statymuose visada buvo aukštai, ir pelnytai.
Atsakyti
Bet kaip mane nustebino Armėnija blink.gif Man atrodo tikrai kažkur į pirmas vietas šaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2016 - 23:07
QUOTE(linamog @ 2016 05 11, 00:05)
Matysi, desimtuke bus

gali buti, jei jau pabegelius rodo per toki rengini, tai jau niekas nestebina ax.gif
Atsakyti
LRT per reklama ne visus finalininkus parode? g.gif
Fransukas jega thumbup.gif
Atsakyti
Beje, stilistiskai nebuvo ne vienos dainos i LT panasios
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 11, 00:07)
Tai azerbaidžanietė neverta finalo, o maltietė statymuose visada buvo aukštai, ir pelnytai.

mamytes pribalsavo cool.gif
Atsakyti