Na, laukiasi ar ne?
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 23:25)
labai stiprus pusfinalis, donce cia cyptu
Jus cia be ironijos? Norejau rasyti, kad visiskai nera TOS dainos, bet ketinau isklausyt paskutines.
Ka gi, man labiausiai patiko Kipras, dar ispudinga armene (bet ten labiau moters zavesys nei daina). Ir bendram kontekste nieko rusas, nors as jam sitoj EV nieko gero nelinkiu....
QUOTE(Selga @ 2016 05 10, 23:25)
Pradedu galvoti, kad gal ir gerai, kad Donatas scenoj vienas...
O as pradejau kaziko labai pergyvent,kad jis sekmingai is savo suolio ant zemes nusileistu
Malta, 2000 m. dalyvavo nacionalinėje atrankoje į Euroviziją, nepateko, po dviejų metų 2002 m. dalyvavo Eurovizijoje ir užėmė 2 vietą. Rūpinasi gyvūnų teisėmis. Graži daina, profesionalus atlikimas.
QUOTE(Selga @ 2016 05 10, 22:27)
Na, laukiasi ar ne?
tai aišku. gi ir matos.
bet ir bent per mūsų tai sakė, kad vakar pranešė, ir sako nors ir ant scenos galima max šešiese, bet ji septyniese. tik kur tie kiti keturi žmonės tai nesuprasi
Maltietė visai nepanaši palyginus užsklandą ir dabar
Man tai kaip visai zanūdnas pusfinalis
Man tai kaip visai zanūdnas pusfinalis
QUOTE(Gardi @ 2016 05 10, 23:28)
Jus cia be ironijos? Norejau rasyti, kad visiskai nera TOS dainos, bet ketinau isklausyt paskutines.
Ka gi, man labiausiai patiko Kipras, dar ispudinga armene (bet ten labiau moters zavesys nei daina). Ir bendram kontekste nieko rusas, nors as jam sitoj EV nieko gero nelinkiu....
reikejo anksciau klausyti, kad pamegti daugeli dainu, pavelavot
Na, mano topas šįvakar toks:
No. 1 Armėnija;
No. 2 Vengrija;
No. 3 Kipras.
No. 1 Armėnija;
No. 2 Vengrija;
No. 3 Kipras.
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 23:29)
reikejo anksciau klausyti, kad pamegti daugeli dainu, pavelavot
Visada isivaizdavau, kad EV laimi momentiskai kabinanti daina. Bet tiek to...
Pamirsau, kas vengras neblogas dar😃
1. Kipras
2. Vengrija
3. Armenija
4. Rusija
Kitiems neduociau nei po viena bala.
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 23:25)
labai stiprus pusfinalis, donce cia cyptu
Ojej, visai nieko gero. Armene ir rusas. Dar vengras grazus
Šiais metais maltietei jau nepavyks pasiekti antros vietos, kaip 2002 m., per daug konkurentų.
Papildyta:
Rusijos komentatoriai pasakė, kad maltietė laukiasi.
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 05 10, 22:27)
Na, laukiasi ar ne?
Rusijos komentatoriai pasakė, kad maltietė laukiasi.