Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 19:57)
Kagi Rusija yra Rusija pasalino prasikaltusia nare is komisijos ir viskas. Butu kokia mazesne salis taip prisidirbus taip lengvai nebutu issisukus. sad.gif

Kai prisiminė senas Rumunijos skolas, tai pašalino dainininką be gailesčio. Kita vertus, kuo kaltas Rusijos atlikėjas, jei jo šalies komisijoje kiaušingalviai doh.gif Bet neprestižas šaliai.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 10, 21:08)
O ką gi tokio prisidirbo  g.gif , atvirkščiai labai demokratiška neslėpti nuo žmonių, viešai parodyti komisijos virtuvę. Visos komisijos turi būti filmuojamos ir vaizdo įrašus turi pamatyti žiūrovai  cool.gif

Anakure, tikriausiai negirdejai, kad eurovizijos taisykles draudzia komisijos nariams tarpusavyje tartis, o tuo labiau filmuoti ir viesinti balus ar pasirodymu fragmentus iki tol kol pasibaigs eurovizija. Paskaitinek pora pusl. atgal ten yra straipsniu nuorodos gal suprasi. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 05 10, 21:15)
Kai prisiminė senas Rumunijos skolas, tai pašalino dainininką be gailesčio. Kita vertus, kuo kaltas Rusijos atlikėjas, jei jo šalies komisijoje kiaušingalviai  doh.gif Bet neprestižas šaliai.

Atlikejas niekuo nekaltas, bet tikejausi, kad anuliuos visos komisijos balus ir paliks tik ziurovu balsavimo rezultatus. o sestadieniui isrinks nauja komisija. smile.gif Bet kaip jau sakiau yra lygus ir lygesni.
Atsakyti
Aš tokia gerbėja šio šou, kad net nežinau tvarkos kas po eina blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Apie Sergunią
http://www.ontvtime....ve/russia1.html
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 21:30)
Aš tokia gerbėja šio šou, kad net nežinau tvarkos kas po eina blush2.gif  doh.gif

O kam to reikia? smile.gif Ziuresi koncerta ir pamatysi. smile.gif
Papildyta:
Gero ziurejimo visoms. Uzsuksiu po pusfinalio pasidalint ispudziais, nes laskstyt nuo tv prie kompo niekaip neiseis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 21:36)
O kam to reikia?  smile.gif Ziuresi koncerta ir pamatysi. smile.gif
Papildyta:
Gero ziurejimo visoms. Uzsuksiu po pusfinalio pasidalint ispudziais, nes laskstyt nuo tv prie kompo niekaip neiseis. smile.gif

kad nenumirciau, jie kipras pirmas biggrin.gif
ir tau gero ziurejimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 gegužės 2016 - 20:40
Monteverte, Kipras 11 numeriu dainuos smile.gif

Nežinau ir aš ar prisijungsiu į komentavimą. Pastoviai pusės dalykų nematau, kai ir į tv vėpsau, ir į kompą doh.gif

Duodos prisikepiau, dar turiu bananų traškučių. Bet va, sausai šį kartą, tik su vandenėliu laugh.gif
Atsakyti
Paaiškino naujo balsavimo taisykles ir pasakė, kad pagal jas labiau priklausys nuo komisijų nei nuo žiūrovų.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=u_-ZbFvUF5g

Ruošiasi smile.gif

Aš ne tik sausai, bet ir pusbadžiu biggrin.gif Maniškiai visi lovose, aš viena prie kompo būsiu. O šeštadienį tai jau tūsinsimės prie didelio TV ekrano smile.gif

Visoms gero žiūrėjimo ir teigiamų emocijų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 10 gegužės 2016 - 20:54
QUOTE(Anakure @ 2016 05 10, 21:50)
Paaiškino naujo balsavimo taisykles ir pasakė, kad pagal jas labiau priklausys nuo komisijų nei nuo žiūrovų.

kas kur?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 20:56)

Žiūriu per Rusijos TV, ten visada būna įdomiau, ir sporto rungtynes komentuoja įdomiau ir kt.
http://www.ontvtime....ve/russia1.html
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 20:57)
Galetu komisijos balsai lemti ne 50% o pavas kokius 25% ar 30%

Galėtų išvis nieko nelemti dry.gif
Atsakyti