Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

O mano kambaryje kaip šaldytuve, nosis nušalusi, kojos sušalusios, su dviem megztiniais sėdžiu ir tai šalta, ir taip nuo tada, kai išjungė šildymą. Ir nesuprantu iš kur šaltis ir vėjai traukia, galbūt ventiliacija, bet juk orą iš lauko traukia, tai turėtų būti šiltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 10 gegužės 2016 - 18:35
QUOTE(Anakure @ 2016 05 10, 19:33)
O mano kambaryje kaip šaldytuve, nosis nušalusi, kojos sušalusios, su dviem megztiniais sėdžiu ir tai šalta, ir taip nuo tada, kai išjungė šildymą. Ir nesuprantu iš kur šaltis ir vėjai traukia, galbūt ventiliacija, bet juk orą iš lauko traukia, tai turėtų būti šiltas.

Atsidarykit langus, iš lauko šiluma eis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 10, 19:33)

Jetus, čia rimtai? Tai kokioje šiaurėje sėdi? smile.gif
Atsakyti
Aš tai sėdžiu ir negaliu patikėt, kad taip greit metai praėjo doh.gif Atrodo, tik neseniai pernai viską aptarinėjom. Taip faina, kai ta EV savaitė prasideda biggrin.gif Ir visada tokiu metu, kai viskas sužaliuoja, sužydi thumbup.gif

Apie rusų komisiją, tai patyliu doh.gif Toks žemas lygis, kad šakės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2016 - 19:00
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 10, 19:00)
Apie rusų komisiją, tai patyliu doh.gif Toks žemas lygis, kad šakės.

Kai tik paskyrė, tai patys rusai labai kritikavo komisiją dėl lygio, štai ir pasireiškė, žmonės, kaip visada, žino ką sako.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 10, 18:49)
Jetus, čia rimtai? Tai kokioje šiaurėje sėdi? smile.gif

Prie Vilniaus Senamiesčio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 10 gegužės 2016 - 19:09
Skandalo atomazga
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 10, 20:09)

Sąžiningiausia būtų buvę pašalinti visus. Kai pagalvoji, jei visų šalių komisijos panašaus lygio, tai iš viso kam jos doh.gif Kažkokie 5 grybai pasitarinėdami ir gal dar ir strateguodami nulemia 50 procentų šalies balsų doh.gif O aš dar naiviai tikėjau, kad visur pasodinti tikri profai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2016 - 19:15
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 10, 20:13)
Sąžiningiausia būtų buvę pašalinti visus. Kai pagalvoji, jei visų šalių komisijos panašaus lygio, tai iš viso kam jos doh.gif Kažkokie 5 grybai pasitarinėdami ir gal dar ir strateguodami nulemia 50 procentų šalies balsų doh.gif O aš dar naiviai tikėjau, kad visur pasodinti tikri profai biggrin.gif

Kad ir pas mus skystoka komisija, nes, pvz, Bareikio fenomeno as nicniekaip nesuvokiu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 10, 20:19)
Kad ir pas mus skystoka komisija, nes, pvz, Bareikio fenomeno as nicniekaip nesuvokiu.

Ir aš doh.gif Kitų net nepažįstu. Nei jie kur nors pasižymėję muzikine prasme ( atrodo, ir pasidomiu kas Lietuvos muzikinėje padangėje vyksta, bet daug pavardžių man visiškai negirdėtos doh.gif ) Berods tik Nomeda Kazlaus iš žinomų.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 10, 20:23)
Ir aš doh.gif Kitų net nepažįstu. Nei jie kur nors pasižymėję muzikine prasme ( atrodo, ir pasidomiu kas Lietuvos muzikinėje padangėje vyksta, bet daug pavardžių man visiškai negirdėtos doh.gif ) Berods tik Nomeda Kazlaus iš žinomų.

Paguglinau, J.Cekuolis, pasirodo, yra SKAMP ir EMPTI vadybininkas
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 10, 20:09)

Kagi Rusija yra Rusija pasalino prasikaltusia nare is komisijos ir viskas. Butu kokia mazesne salis taip prisidirbus taip lengvai nebutu issisukus. sad.gif Kad ir kokia nemaloni tiesa butu yra lygus ir lygesni. Galetu komisijos balsai lemti ne 50% o pavas kokius 25% ar 30%
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 19:57)
Kagi Rusija yra Rusija pasalino prasikaltusia nare is komisijos ir viskas. Butu kokia mazesne salis taip prisidirbus taip lengvai nebutu issisukus. sad.gif Kad ir kokia nemaloni tiesa butu yra lygus ir lygesni. Galetu komisijos balsai lemti ne 50% o pavas kokius 25% ar 30%

O ką gi tokio prisidirbo g.gif , atvirkščiai labai demokratiška neslėpti nuo žmonių, viešai parodyti komisijos virtuvę. Visos komisijos turi būti filmuojamos ir vaizdo įrašus turi pamatyti žiūrovai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 10 gegužės 2016 - 20:08