Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Vaiv* @ 2016 05 10, 16:01)

Jo bet... o kas žino kaip elgiasi kitų šalių žiuri? Juk dažnai nesutampa žmonių ir jų nuomonės?
Aš kažkaip netikiu, kad pvz. lietuviai įsitempę žiūri ir vertina kaip teisme objektyviai biggrin.gif
Atsakyti
Oi nepraeis ramiai rusams sitas skandalelis. Jau ir facebookas uzia nuo komentaru. smile.gif Bet ir durna komisija surinkta. Filmuoti ziuri darba ir ikelti i interneta i periscope. doh.gif Ir kuo jie galvojo. unsure.gif Nesvarbu, kad buvo pasalinta, bet siais informaciniu technologiju laikais informacija sklinda sviesos greiciu. Jei jau paleidai nebesustabdysi.
Atsakyti
galėtų tai privesti iki svarstymų ar iš viso verta turėti tas žiuri? Konkursas tai visai Europai, o Europa tai žmonės. Kiekvienas kas nori atiduoda po balsą ir renkam, o ne su tom žiuri nesąmonėm ax.gif Taip ir eina balsai po to kaimynams, nors tie kaminynai mėšlą tais metais dainuoja ax.gif
Atsakyti
Šįvakar Stokholme vyks pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalis. Jame pasirodys 18 šalių atstovai.

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...7#ixzz48GdQ6vg9

čia rimtai? bigsmile.gif taip greitai? ką tik pamačiau, netikėta, galvojau koki gegužės gale bigsmile.gif ir anei vyno, anei alaus doh.gif
Atsakyti
Esto eurovizinis atvirukas http://eestilaul.pos...tkaardil-alasti
Dar vienas nuogasiknis. biggrin.gif Ir subtili uzuomina( o gal ir nesubtili) tikintis sulaukti geju balsu. Nuogas su graziu zydru ranksluosciu. bigsmile.gif
Atsakyti
Na, armėnė rusų žiuri televizoriuje labai šauniai pafilmuota. Taškantis pasirodymas bus, jeigu taip...
Įtariu, kad šįvakar aš už gražuoliukų porelę - armėnę Ivetą ir vengrą Fredį-pionierių. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 10, 18:31)
Šįvakar Stokholme vyks pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalis. Jame pasirodys 18 šalių atstovai.

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...7#ixzz48GdQ6vg9

čia rimtai?  bigsmile.gif  taip greitai? ką tik pamačiau, netikėta, galvojau koki gegužės gale  bigsmile.gif  ir anei vyno, anei alaus  doh.gif

Aha. labai rimtai biggrin.gif Va ir uzklupo tave eurovizija netiketai, o dar i prekybcenrius agituoja neit. Tai ka daryyyyyyyyyyyyyt? lotuliukas.gif Tek su mineraliniu eurovizija ziuret. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 10, 18:56)
Aha. labai rimtai biggrin.gif Va ir uzklupo tave eurovizija netiketai, o dar i prekybcenrius agituoja neit. Tai ka daryyyyyyyyyyyyyt?  lotuliukas.gif Tek su mineraliniu eurovizija ziuret. mirksiukas.gif

O jei ir mineralinio prieš tris dienas neužsipirkta biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 10, 19:00)
O jei ir mineralinio prieš tris dienas neužsipirkta biggrin.gif ?

Tai gal bent arbatos turi? biggrin.gif O jei ne tai lieka tik vanduo is krano. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su vandeniu vakarosiu. Taip šilta, kad tik jo ir norisi karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 10, 19:06)
Aš su vandeniu vakarosiu. Taip šilta, kad tik jo ir norisi karsta.gif

Man tai toks oras lafa ax.gif . Taip laukiau vasaros, kaifuoju. Aš tai turiu vyno bariuke užsipirkus, kelioms eurovizijoms biggrin.gif . Bet šiandien Donato nėr, tai kažin ar ištvirkausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Taip taip, Eurovizija be skanėstų - ne Eurovizija bigsmile.gif Šeštadienį net aš žadu sugriešyti, nors po 18h niekada nevalgau, bet euro - šventas reikalas. Visai kitas žiūrėjimas, užkandžiaujant biggrin.gif
Atsakyti