Jo bet... o kas žino kaip elgiasi kitų šalių žiuri? Juk dažnai nesutampa žmonių ir jų nuomonės?
Aš kažkaip netikiu, kad pvz. lietuviai įsitempę žiūri ir vertina kaip teisme objektyviai
Oi nepraeis ramiai rusams sitas skandalelis. Jau ir facebookas uzia nuo komentaru. Bet ir durna komisija surinkta. Filmuoti ziuri darba ir ikelti i interneta i periscope. Ir kuo jie galvojo. Nesvarbu, kad buvo pasalinta, bet siais informaciniu technologiju laikais informacija sklinda sviesos greiciu. Jei jau paleidai nebesustabdysi.
galėtų tai privesti iki svarstymų ar iš viso verta turėti tas žiuri? Konkursas tai visai Europai, o Europa tai žmonės. Kiekvienas kas nori atiduoda po balsą ir renkam, o ne su tom žiuri nesąmonėm Taip ir eina balsai po to kaimynams, nors tie kaminynai mėšlą tais metais dainuoja
Esto eurovizinis atvirukas http://eestilaul.pos...tkaardil-alasti Dar vienas nuogasiknis. Ir subtili uzuomina( o gal ir nesubtili) tikintis sulaukti geju balsu. Nuogas su graziu zydru ranksluosciu.
Na, armėnė rusų žiuri televizoriuje labai šauniai pafilmuota. Taškantis pasirodymas bus, jeigu taip... Įtariu, kad šįvakar aš už gražuoliukų porelę - armėnę Ivetą ir vengrą Fredį-pionierių.
Aha. labai rimtai Va ir uzklupo tave eurovizija netiketai, o dar i prekybcenrius agituoja neit. Tai ka daryyyyyyyyyyyyyt? Tek su mineraliniu eurovizija ziuret.
Aha. labai rimtai Va ir uzklupo tave eurovizija netiketai, o dar i prekybcenrius agituoja neit. Tai ka daryyyyyyyyyyyyyt? Tek su mineraliniu eurovizija ziuret.
Man tai toks oras lafa . Taip laukiau vasaros, kaifuoju. Aš tai turiu vyno bariuke užsipirkus, kelioms eurovizijoms . Bet šiandien Donato nėr, tai kažin ar ištvirkausiu
Taip taip, Eurovizija be skanėstų - ne Eurovizija Šeštadienį net aš žadu sugriešyti, nors po 18h niekada nevalgau, bet euro - šventas reikalas. Visai kitas žiūrėjimas, užkandžiaujant