Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 17:08)
avataras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Šukuosena panaši į Donato. biggrin.gif
Atsakyti
Pasakykit man nesuprantanciai kodel statymuose Serbija auksciau uz Bulgarija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:43)
Pasakykit man nesuprantanciai kodel statymuose Serbija auksciau uz Bulgarija?  g.gif

Man serbės daina geresnė, bet atlikėja kažkaip nelabai natūrali, ir per daug rėkia. O galutinis rezultatas, tai yra kaip įvertins žiūrovai, bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 16:18)
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif
Man tai jis kažkuo Kučinską primena biggrin.gif
gal dėl skrybėlės g.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Kaip svečias Eurovizijoje dainuos Džastinas Timberleikas
http://www.eurovisio...on_song_contest
Atsakyti
Donatas patobulino sukuosena. smile.gif Matyt skaito komentarus. biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 17:59)
Kaip svečias Eurovizijoje dainuos Džastinas Timberleikas
http://www.eurovisio...on_song_contest

Kaip tik norejau sita ikelti. smile.gif Bet jaucia cia reiksmes turi tai kad finalas bus trancliuojamas ir Amerikoj.
Atsakyti
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif (na, apie jo pasirodymą EV scenoj nekalbu. Ten jau ne visai mano skoniui pritaikytas laugh.gif ) Bet dieduku jo tikrai nepavadinčiau schmoll.gif
Svarstau, ar jau man galutinai stogas pavažiavo ar dar ne lotuliukas.gif

user posted image

Visai šarmingas diedas. O kas su juo blogai? Tarp kitko, jis irgi buvęs dantistas, kaip ir prancūzas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 gegužės 2016 - 17:11
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 18:00)

Gerai, kad nepraranda humoro jausmo thumbup.gif

Justinas? g.gif Rimtai? g.gif Nepatikesiu iki paskutines minutes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 09, 18:24)
Gerai, kad nepraranda humoro jausmo thumbup.gif

Justinas? g.gif Rimtai? g.gif Nepatikesiu iki paskutines minutes unsure.gif

Rimtų rimčiausiai. Per visus portalus skelbia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 09, 18:11)
Visai šarmingas diedas. O kas su juo blogai? Tarp kitko, jis irgi buvęs dantistas, kaip ir prancūzas.

Man irgi tas dede net labai nešpėtnas ax.gif . Ale,bet nelengvas,matyt,tu dantistu gyvenimas siais laikais- tenka dainuojant prisidurti prie algos biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif (na, apie jo pasirodymą EV scenoj nekalbu. Ten jau ne visai mano skoniui pritaikytas laugh.gif ) Bet dieduku jo tikrai nepavadinčiau schmoll.gif
Svarstau, ar jau man galutinai stogas pavažiavo ar dar ne lotuliukas.gif

user posted image

man jis toks tipiškas naivus dainuojantis stomatologas, vedęs jau trečią savo pacientę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 13:22)
Būūūtent doh.gif Jis gal galvoja, kad čia eilinis varymas (na, toks kaip ir kiekvienais metais būna). Bet čia jau tikrai ne eilinis, o masinis doh.gif Matosi ir iš komentarų, kad žmonės nuoširdžiai patarinėja, o ne tik varymas dėl varymo doh.gif

va va, man čia irgi tas variantas, kai tikrai reiktų susimąstyt, bet turbūt galvojama, kad eilinis pavidOlių varymas g.gif
Papildyta:

Jis rimtai dantistas? doh.gif lotuliukas.gif

nes mano komentaras buvo bendro pobūdžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 16:47)
nesuprantančioms vyruose, žiū kaip jis moka vilioti tongue.gif
https://eurovisionti...6/04/serhat.jpg

Šita poza vadinasi - imkit mane ir skaitykit laugh.gif

QUOTE(ramyra @ 2016 05 09, 16:59)
Būtų mano valia, išperčiau jam sėdynę. Eitu miegot 21 val. ir kas dieną gertų po du žalius kiaušinius. Nes jei nelaimės, tai bus pats kaltas su savo parčiais, Jau vos antakius nuo akių atkelia g.gif Ot reiškia, pasitvirtino taisyklė "jei gražus, tai nebūtinai protingas"  tongue.gif Va norvegė visai atsisakė dalyvauti atidarymo ceremonijoje, kaupiasi pasirodymui.

lotuliukas.gif Tai jau tikrai. O be to ko jis ten trankosi po tuos parčius, kai žmona namie laukia tongue.gif
https://www.instagra...talaharonovitch
https://www.instagra...talaharonovitch

QUOTE(Jolleee @ 2016 05 09, 17:55)
Man tai jis kažkuo Kučinską primena
gal dėl skrybėlės 

oi ne ne ne, anas tai fe fe fe schmoll.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 18:00)

Dedu jam riebų pliusą už šitą foto su pagaliukais. Žmogus su humoro jausmu - reiškia ne beviltiškas laugh.gif

Tarp kitko, jis irgi buvęs dantistas, kaip ir prancūzas.

Kažkokia tai dantistų Eurovizija lotuliukas.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 05 09, 18:59)
man jis toks tipiškas naivus dainuojantis stomatologas, vedęs jau trečią savo pacientę  biggrin.gif
----
Jis rimtai dantistas? 
nes mano komentaras buvo bendro pobūdžio  lotuliukas.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerą uoslę ant dantistų turit lotuliukas.gif
Atsakyti