QUOTE(Monteverte @ 2016 05 08, 22:33)
jei jau objektyviai, tai prie ko mūsų Vaniai vilkai? Juos mokina skristi?
Vania turėjo ne vilkus imti, o pingvinus. Bent būtų tikslas mokinti skraidyti
QUOTE(lietinga @ 2016 05 09, 10:54)
Mjooo,su tuo nušutusiu kuokštu ant galvos ir
aptežkėm atrodo kaip iš 90'ųjų Balbieriškio diskotekos
O bet tačiau, pagal paskutines mados tendencijas, 90 ieji - came back. Taigi viskas kaip reikia.
QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 11:01)
Nieko jūs provincialės nesuprantate apie šiuolaikinį stilių, neabejoju, kad Ibelhauptaitei labai patiktų Donato išvaizda, nes ji ne kaimietė, ji bendrauja su pasaulio įžymybėmis, ji žino kas yra ne seniena
QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 11:39)
O štai apranga per atidarymo ceremoniją, tai buvo prasta.
Buvo baisesnių, pvz., Gruzija. Ukraina su ta suknelė naktinukais labai ne kaip atrodė. Suprantu, kad jie irgi "ant bangos", bet pagal dainą ir moterį, norėjosi klasikinio arba avangardinio modelio. Čekė man labai graži pasirodė, kukliai, bet dailiai. O iš vyrukų nustebino Kipras ir Vengrija. Kokie gražūūūūūūūūūūūūūs
Silpnybė vyrams su kostiumais, ypač jei jie tinkamai pasiūti, it nulieti. Aišku, Amiras samu saboj...
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 12:09)
Būtų mano valia, išperčiau jam sėdynę. Eitu miegot 21 val. ir kas dieną gertų po du žalius kiaušinius. Nes jei nelaimės, tai bus pats kaltas su savo parčiais, Jau vos antakius nuo akių atkelia
Ot reiškia, pasitvirtino taisyklė "jei gražus, tai nebūtinai protingas"
Va norvegė visai atsisakė dalyvauti atidarymo ceremonijoje, kaupiasi pasirodymui. Gal nereikia, taip į kraštutinumus pult, bet save ištaškyti irgi negalima. Šiuo atveju Donatą reikia pagirti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 14:49)
"Nu blyn" - mąsto Filia.
"Šį kartą ir mane kai kas perspjovė"
Žiūriu i tą nuotrauką ir žvengiu balsu
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 09, 15:30)
Klausykit, ko jūs pykstat dėl to kušio, man irgi be ryšio atrodo, bet užtat atkreipė dėmesį
Būtent. Viskas tik į gerą. Ko čia ardytis
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 15:47)
nesuprantančioms vyruose, žiū kaip jis moka vilioti
nenorėčiau tokį savo miegamajame sutikt