Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

Klausykit, ko jūs pykstat dėl to kušio, man irgi be ryšio atrodo, bet užtat atkreipė dėmesį biggrin.gif . Reitingai kyla nebūtinai kai kažką gero parodai, gal kai kas tik dabar atkreipė dėmesį ir įsidėmėjo mūsų gražuoliuką biggrin.gif .
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:25)
Na nezinau nezinau.  g.gif  Gal galva sauleje perkaitinai? lotuliukas.gif

Man tai irgi jis baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 09, 16:30)
Man tai irgi jis baisus biggrin.gif

Nu ačiū už palaikymą doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 09, 14:42)

Taigi parasyta viso pasaulio gerbejai. Kita vertus koks skirtumas? Svarbu graziausiu trejetuke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 17:27)
lotuliukas.gif nu va, reiškia jau diagnozė blush2.gif  lotuliukas.gif Nu plyz, pasakykit kas nors, kad ne vienai, dar turiu vilties lotuliukas.gif

ne vienai ne vienai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(eglegle @ 2016 05 09, 16:33)
ne vienai ne vienai  biggrin.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif Nu va, dabar jau ramiau karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2016 - 15:35
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 15:49)
"Nu blyn" - mąsto Filia. "Šį kartą ir mane kai kas perspjovė" mastau.gif

user posted image

http://eurodiena.lt/...zijos-dalyviai/

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 16:18)
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif (na, apie jo pasirodymą EV scenoj nekalbu. Ten jau ne visai mano skoniui pritaikytas laugh.gif ) Bet dieduku jo tikrai nepavadinčiau schmoll.gif
Svarstau, ar jau man galutinai stogas pavažiavo ar dar ne lotuliukas.gif

Visai žavus ir man, vežkim stogą abi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:25)
Grieciau galvoja koks "cia zemes kirminas gauna daugiau demesio nei as".  lotuliukas.gif Siaip man tas Kirkorovas tai kaip koks Koscej besmertnyj. smile.gif

Filia? Greičiau Lašininis, kuris niekada nesukelia cholesterolio
Papildyta:
nesuprantančioms vyruose, žiū kaip jis moka vilioti tongue.gif
https://eurovisionti...6/04/serhat.jpg
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 16:45)
Visai žavus ir man, vežkim stogą abi biggrin.gif
Papildyta:

Filia? Greičiau Lašininis, kuris niekada nesukelia cholesterolio

Na toks siuolaikinis visko persiedes Koscej Besmertny. biggrin.gif jau vien veido israiska kokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:48)
Na toks siuolaikinis visko persiedes Koscej Besmertny.  biggrin.gif jau vien veido israiska kokia  bigsmile.gif

bet užtat kokia charizma, su niekuo nesumaišysi cool.gif kaip ir mūsų kokio Cicino. O tas mūsų mažėlis "Byveris", et... jam dar charizmintis ir charizmintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 08, 22:33)
jei jau objektyviai, tai prie ko mūsų Vaniai vilkai? Juos mokina skristi?

Vania turėjo ne vilkus imti, o pingvinus. Bent būtų tikslas mokinti skraidyti cool.gif

QUOTE(lietinga @ 2016 05 09, 10:54)
Mjooo,su tuo nušutusiu kuokštu ant galvos ir aptežkėm atrodo kaip iš 90'ųjų Balbieriškio diskotekos  doh.gif

O bet tačiau, pagal paskutines mados tendencijas, 90 ieji - came back. Taigi viskas kaip reikia.

QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 11:01)
Nieko jūs provincialės nesuprantate apie šiuolaikinį stilių, neabejoju, kad Ibelhauptaitei labai patiktų Donato išvaizda, nes ji ne kaimietė, ji bendrauja su pasaulio įžymybėmis, ji žino kas yra ne seniena  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 11:39)
O štai apranga per atidarymo ceremoniją, tai buvo prasta.

Buvo baisesnių, pvz., Gruzija. Ukraina su ta suknelė naktinukais labai ne kaip atrodė. Suprantu, kad jie irgi "ant bangos", bet pagal dainą ir moterį, norėjosi klasikinio arba avangardinio modelio. Čekė man labai graži pasirodė, kukliai, bet dailiai. O iš vyrukų nustebino Kipras ir Vengrija. Kokie gražūūūūūūūūūūūūūs wub.gif Silpnybė vyrams su kostiumais, ypač jei jie tinkamai pasiūti, it nulieti. Aišku, Amiras samu saboj...

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 12:09)
Nu bet kaaaip galima neįsitraukt, kai šitoks diedas dalyvauja karsta.gif karsta.gif Ane, Anakure mirksiukas.gif laugh.gif
https://www.youtube....h?v=gA6f7QB8bK8

Būtų mano valia, išperčiau jam sėdynę. Eitu miegot 21 val. ir kas dieną gertų po du žalius kiaušinius. Nes jei nelaimės, tai bus pats kaltas su savo parčiais, Jau vos antakius nuo akių atkelia g.gif Ot reiškia, pasitvirtino taisyklė "jei gražus, tai nebūtinai protingas" tongue.gif Va norvegė visai atsisakė dalyvauti atidarymo ceremonijoje, kaupiasi pasirodymui. Gal nereikia, taip į kraštutinumus pult, bet save ištaškyti irgi negalima. Šiuo atveju Donatą reikia pagirti thumbup.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 14:49)
"Nu blyn" - mąsto Filia. "Šį kartą ir mane kai kas perspjovė" mastau.gif

Žiūriu i tą nuotrauką ir žvengiu balsu lotuliukas.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 05 09, 15:30)
Klausykit, ko jūs pykstat dėl to kušio, man irgi be ryšio atrodo, bet užtat atkreipė dėmesį biggrin.gif

Būtent. Viskas tik į gerą. Ko čia ardytis rolleyes.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 15:47)
nesuprantančioms vyruose, žiū kaip jis moka vilioti tongue.gif

nenorėčiau tokį savo miegamajame sutikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmame pusfinalyje morališkai palaikysiu Gabrielitą ir Zoją Štraubytę, kad abi patektų į finalą, labiausiai jaudinsiuos dėl Štraubytės.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 17:06)

avataras lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti