Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 09, 13:12)
drinks_cheers.gif Jei galvoja, kad lietuviai nieko nesupranta stiliuj, tai tegu paskaito užsieniečių komentarus:

"what has he done to his hair?"

"Jesus Christ, that hair s.ucks hard."

"Oh no! Curly hair doesn't look good on him. Like at all!"

Būūūtent doh.gif Jis gal galvoja, kad čia eilinis varymas (na, toks kaip ir kiekvienais metais būna). Bet čia jau tikrai ne eilinis, o masinis doh.gif Matosi ir iš komentarų, kad žmonės nuoširdžiai patarinėja, o ne tik varymas dėl varymo doh.gif Jei taip išeis į sceną, čia jau bus didesnis apsijuokimas nei Aivaras su berete.

Kažkuriam interviu ant raudono kilimo dar jis paklausė žurnalistų ar gerai atrodo, tai tas žurnalistas beveik numykė, kad 'nnnu tttaip, aišku' blush2.gif biggrin.gif O Doncė visas toks euforijoj, toks vaizdas, kad ir patikėjo doh.gif Tikiuosi, kad jam kas apšvies protą, dar ne vėlu.
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 09, 13:17)
Ji nori mane užprogramuoti, kad man Amiras sapnuotusi.
----

Per ceremoniją man pasirodė, kad jis šiek tiek pats nejaukiai jaučiasi.

nu taip, reikia panaudoti visas juodąsias technologijas lotuliukas.gif
---
Man pasirodė, kad jis visas euforijoj ir nelabai gaudosi aplinkoje.
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 09, 13:12)
Gal taip norėjo atsikratyti lyginimo su Bieberiu? g.gif Geriau jau Bieberis nei... nežinau kas biggrin.gif

biggrin.gif Kažkur komentarą skaičiau - 'sprogimas spagečių fabrike' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 13:22)
nu taip, reikia panaudoti visas juodąsias technologijas lotuliukas.gif

kad ar beverta? Panašu, kad ir be to laimėti gali g.gif arba lenkas, nes jau tiek tų jo peržiūrų, kad. Panašu, kad net šunys ir katės gali už jį imt balsuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 09, 13:33)
arba lenkas, nes jau tiek tų jo peržiūrų, kad. Panašu, kad net šunys ir katės gali už jį imt balsuot biggrin.gif

lotuliukas.gif
Man atrodo, kad pernai Švedija neturėjo daugiausiai peržiūrų g.gif Jei neklystu, Italija pirmavo youtube g.gif O italai lygtai 2 vietą užėmė?
Papildyta:
Pamelavau, vistik 3 užėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2016 - 12:47
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 13:49)
lotuliukas.gif
Man atrodo, kad pernai Švedija neturėjo daugiausiai peržiūrų g.gif Jei neklystu, Italija pirmavo youtube g.gif O italai lygtai 2 vietą užėmė?
Papildyta:
Pamelavau, vistik 3 užėmė.

Bet pagal žiūrovų balsus italai ir buvo pirmi. Čia komisijos pakišo koją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 gegužės 2016 - 12:57
iš komentarų:

Įsivaizduok dabar darai tą savo salto,nusileidi ant žemės sėkmingai,ir tik po poros sekundžių parskrenda tas kušis išpaskos:D nu katastrofa lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad Donny, man rods, dabar labiausiai ir kapsto po tuo Bieberio kūšiu

http://poisonparadis...ne-cover-story/
Atsakyti
Donatas Montvydas pateko į „Eurovision Next Top Male Model“ konkurso finalą: balsuokite

O cia tik lietvuviukai balsuoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gegužės 2016 - 13:44
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 09, 14:42)

Taip
http://www.vinted.lt...eurovizija-2016
Atsakyti
"Nu blyn" - mąsto Filia. "Šį kartą ir mane kai kas perspjovė" mastau.gif

user posted image

http://eurodiena.lt/...zijos-dalyviai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2016 - 14:50
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif (na, apie jo pasirodymą EV scenoj nekalbu. Ten jau ne visai mano skoniui pritaikytas laugh.gif ) Bet dieduku jo tikrai nepavadinčiau schmoll.gif
Svarstau, ar jau man galutinai stogas pavažiavo ar dar ne lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2016 - 15:18
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 16:18)
Klausykit, o čia man vienai San Marino diedas atrodo visai žavus vyriškis? ax.gif (na, apie jo pasirodymą EV scenoj nekalbu. Ten jau ne visai mano skoniui pritaikytas laugh.gif ) Bet dieduku jo tikrai nepavadinčiau schmoll.gif
Svarstau, ar jau man galutinai stogas pavažiavo ar dar ne lotuliukas.gif

user posted image

Na nezinau nezinau. g.gif Gal galva sauleje perkaitinai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 09, 15:49)
"Nu blyn" - mąsto Filia. "Šį kartą ir mane kai kas perspjovė" mastau.gif

user posted image

http://eurodiena.lt/...zijos-dalyviai/

Grieciau galvoja koks "cia zemes kirminas gauna daugiau demesio nei as". lotuliukas.gif Siaip man tas Kirkorovas tai kaip koks Koscej besmertnyj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:24)
Na nezinau nezinau.  g.gif  Gal galva sauleje perkaitinai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu va, reiškia jau diagnozė blush2.gif lotuliukas.gif Nu plyz, pasakykit kas nors, kad ne vienai, dar turiu vilties lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 09, 16:25)
Grieciau galvoja koks "cia zemes kirminas gauna daugiau demesio nei as".  lotuliukas.gif

Siaip man tas Kirkorovas tai kaip koks Koscej besmertnyj. smile.gif

nu jo, žvilgsniukas daug ką sakantis laugh.gif o gal jis čia į Doncės plaukuoseną susikoncentravęs biggrin.gif

Man tai jis toks komedinis variantas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2016 - 15:28