QUOTE(Anakure @ 2016 05 07, 21:58)
Džamala fantastiška, štai ką reiškia aukšto lygio profesionalumas. Jau pradedu tikėti, kad ji bus labai rimta konkurentė Serguniui dėl pirmos vietos.
Įsivaizduoji Euroviziją karo nukamuotoje Ukrainoje?
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 05 08, 14:03)
Montvydas spaudos konferencijoje taip ir neatsakė žurnalistui (penktoje video minutėje), kokia jo salto reikšmė. Tas koketavimas su žurnalistais ir perdėtas linksmumas man kartais gan skystokas, manau, galima būtų ir rimčiau atrodyti neperspaudžiant, bet reikia suprasti- elgtis natūraliai kai žinai, kad visai Europai tai bus parodyta, sunku.
Beje, labai įdomu, kas konferencijoje vilkėjo šiuos marškinėlius (turbūt kažkas iš mūsų delegacijos arba žurnalistų) ir kokia užrašo pabaiga (gal "when Lithuania performs/sings"):
O čia matyti, kad Donatas jau pavargęs nuo visų koketavimų: https://www.youtube....h?v=gtr6JK6TM-I
Beje, labai įdomu, kas konferencijoje vilkėjo šiuos marškinėlius (turbūt kažkas iš mūsų delegacijos arba žurnalistų) ir kokia užrašo pabaiga (gal "when Lithuania performs/sings"):
O čia matyti, kad Donatas jau pavargęs nuo visų koketavimų: https://www.youtube....h?v=gtr6JK6TM-I
Viskas labai paprasta, jis juk pats to neneigia, kad jis nėra savitas, nėra tikra žvaigždė iš savęs, neturi savitos tikros charizmos, o tik darosi žvaigždę, elgiasi kaip žvaigždė, tipo madingai pozityvus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 08, 15:39)
Daugiau lyg ir nėra garbanių šių metų EV?
tarp mano kipriečių yra, vistiek jie visi skaitosi, juk grupė
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 08, 16:09)
Vanios vilkai dainai tinka, bet prie ko salto, ką jis vaizduoja, kokią prasmę nori dainai suteikti?
jei jau objektyviai, tai prie ko mūsų Vaniai vilkai? Juos mokina skristi? Neskaičiau visų dainos žod-ių nebent... Vat mano Kipras tai ūkauja, jiems vilkai į temą. O Donatas tai akivaizdu, kad nebežino ką ir daryti, ir Byberis, ir sportininkas, ir dar manekenas mažu ūgiu, nu kas tik nori, kad tik jame žvaigždę kas įžiūrėtų netyčia
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 21:46)
Juokas juokais, bet man TV (didelis) reikalingas tik irgi de EV
Praktiškai ir man Vyras sako, galmums reikia atsinaujinti teliką, geresnį nusipirkti jau? Sakau kam? tik dėl Eurovizijos?
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 22:07)
o dieve netikėjau, kad tokia baisi pričioska kaip kokia Pugačiova, plia