kaip gaila kad neturiu teliko
pagalvoju apie tai kai buna eurovizija ir krepsinis
ir taip kiekvienais metais
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 08, 21:06)
O PC? Labai kokybiska transliacija.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 19:54)
Kad dalyvaves jau EV ir uzeme (nesuprantau kuria paminejo)
Pasakė, kad Baku užėmė trečią vietą Kalbėdami apie kažkurią kitą šalį irgi grybavo. Komentatoriai namų darbų neparuošė
O Donato šukuosena tai kažkokia katastrofa, atrodo kaip nupušęs cheminis
Įdomu rodys iš arenos
Pas mane transliacija irgi striginėjo - garsas vis dingdavo, tai kelis kartus kompą perkrovinėjau ir nepamačiau gal pusės dalyvių normaliai
Pas mane transliacija irgi striginėjo - garsas vis dingdavo, tai kelis kartus kompą perkrovinėjau ir nepamačiau gal pusės dalyvių normaliai
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 08, 20:06)
Yra priedas televizijos žiūrėjimui per kompiuterį, tai yra perduoda televiziją, bet taip pat nėra tikimybės, kad gerai veiks, kad signalą paims. Kažkada seniai turėjau priedą, tai jame jau rodė skaitmeninę televiziją, nors Lietuvoje jos visuotinai nerodė, ir rodė daug televizijų. Prieš keletą metų įsigijau priedą, nes senas jau netiko, tai šė, rodo mažai programų ir signalo reikiamo nepaima, trukinėja.
O mes taip norejom per dideli telika ziet su draugai finala.. Ale.. mazoji nebus tiek be miego Teks per savo maziuka. Juokas juokais, bet man TV (didelis) reikalingas tik irgi de EV
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 20:54)
Kad LT labai populiarus. Yra daininykas, sokejas, pramogininkas Kad kaip ir visa LT, labai geras krepsininkas. Ir populiarus tarp jaunuju erovizijos fanu Kad dalyvaves jau EV ir uzeme (nesuprantau kuria paminejo) ir pabreze, kad KAIP LIETUVAI, tai labai geras pasiekimas
Kiek supratau paminejo kad pusfinalyje uzeme trecia vieta, kai tokiai saliai geras pasiekimas. Va ir man sitas vienintelis dalykas uzkliuvo. Bet tai akivaizdziai parodo poziuri i mus, deja. Bet nieko mes kada nors juos nustebinsim dar labiau neitecia vieta pusfinalyje. Pvz siemet.
QUOTE(Pippi @ 2016 05 08, 20:40)
Šviesinti, matyt todėl. Vistiek plaukas jau pažeistas visokių ten peroksidų.
Beje, jei tos garbanos būtų nors vos vos trumpėlesnės, gal geriau atrodytų (manau).
O dar geriau, kad būtų natūralios spalvos. Na žodžiu, kiek persistengė.
Jeigu tokie kaip dabar, šviesinti, balsuočiau už lygius, be garbanų.
Jei jau į Byberio stilių lygiuotis, tai Byberio plaukuosenos dažnai geriau atrodo (nepagalvokit, kad aš jį seku , bet tai žiniasklaidoje jo foto per akis, kad daryt tokias prielaidas ).
O jau antrastes skambumas http://www.15min.lt/...doze-124-623591
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 08, 20:54)
Kiek supratau paminejo kad pusfinalyje uzeme trecia vieta, kai tokiai saliai geras pasiekimas. Va ir man sitas vienintelis dalykas uzkliuvo. Bet tai akivaizdziai parodo poziuri i mus, deja. Bet nieko mes kada nors juos nustebinsim dar labiau neitecia vieta pusfinalyje. Pvz siemet.
Bet jis tada pusfinalyje ir laimėjo 3 vietą, tik finale 14 ar ne?