Įkraunama...
Įkraunama...

Verona,Venecija ir Sermione per tris dienas

Kelionės nesezono metu gėris- turistų mažiau, keliauti nekaršta biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, labai įdomu ir itin naudinga, kad su kainomis rašote smile.gif

Kaip suprantu, esate muziejų mėgėjai, aš gal labiau norėčiau paties miesto dvasią pajusti, nes pirmą kartą vyksiu, tad klausimas, jei iš visų Veronos mokamų objektų reikėtų pasirinkti tik vieną, kurį rekomenduotumėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 05 05, 16:48)
Ačiū, labai įdomu ir itin naudinga, kad su kainomis rašote  smile.gif

Kaip suprantu, esate muziejų mėgėjai, aš gal labiau norėčiau paties miesto dvasią pajusti, nes pirmą kartą vyksiu, tad klausimas, jei iš visų  Veronos mokamų objektų reikėtų pasirinkti tik vieną, kurį rekomenduotumėte?  4u.gif

Zinokit labaiusiai norejau i Giusti sodus.Bet iki ju taip ir nesuspejom.Nepasakyciau kad esu didele muzieju megeja,labai megstu architektura,nes pati esu baigusi dizaina,tik paprsaciausiai Veronoj taip gavosi.Musu draugai labai norejo ten eiti,nes ten visos katedros,Giuljetos namas,Giusti sodai -mokami.Begom visur ratu.Kadangi jau turejom tuos dienos pasus.
Venecijoj i Palazo Ducalle butinai nueikit.Buvau ten koki 6-7 karta ir kas karta zaptai atvimpa,nuo tos dydybes,lubu aukscio ir paveikslu grozio.Dar pas mus Venecijoj lijo,tai muziejai buvo kaip ir issigelbejimas.
Atsakyti
Labai įdomu, labai faina, labai liuks thumbup.gif wub.gif Noriu ir aš ten wub.gif
Atsakyti
ačiū už įdomų pasakojimą, mes kaip tik savaitgalį į tą pusę varom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 05, 18:29)
Zinokit labaiusiai norejau i Giusti sodus.Bet iki ju taip ir nesuspejom.Nepasakyciau kad esu didele muzieju megeja,labai megstu architektura,nes pati esu baigusi dizaina,tik paprsaciausiai Veronoj taip gavosi.Musu draugai labai norejo ten eiti,nes ten visos katedros,Giuljetos namas,Giusti sodai -mokami.Begom visur ratu.Kadangi jau turejom tuos dienos pasus.
Venecijoj i Palazo Ducalle butinai nueikit.Buvau ten koki 6-7 karta ir kas karta zaptai atvimpa,nuo tos dydybes,lubu aukscio ir paveikslu grozio.Dar pas mus Venecijoj lijo,tai muziejai buvo kaip ir issigelbejimas.

Labai ačiū 4u.gif Net nebuvau girdėjusi apie Giusti sodus, labai užsimaniau... O dėl Palazo Ducalle - radau bilietus po 20 Eur iškart į 3 objektus. Ekonomiškesnio varianto nėra?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 04, 17:25)
Sekmadienio rytas mus pasitiko visai nelinksmai.Apsiverkes dangus,musu nedziugino ir mes buvome labai patenkinti turedami is anksto internetu nusipirktus bilietus i garsiuosius Palazzo Ducale-Dodzu rumus.Butinai isigykite juos isanksto,nes eiles tokios,kad gali praeiti noras ten eiti is viso. biggrin.gif .

Prašymas, pasidalinkite nuorodomis, kur galima nusipirkti išankstinius bilietus į lankomus objektus 4u.gif

Pasakojimas informatyvus, nors visuose jūsų lankytose vietose būta wub.gif dalinkites įspūdžiais, kainomis, nuorodomis ir restoranėlių adresais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 14 gegužės 2016 - 10:18
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 05 12, 14:11)
Labai ačiū  4u.gif Net nebuvau girdėjusi apie Giusti sodus, labai užsimaniau... O dėl Palazo Ducalle - radau  bilietus po 20 Eur iškart į 3 objektus.  Ekonomiškesnio varianto nėra?

Taip Giusti sodai buvo mano MUST SEE.Bet taip gavosi kad ju ir nepamaciau.
Veronoj is automato pirkom toki maziuka zemelapiuka,su pesciuju taku po lankytinas vietas.Ten tu objektu daug,taip kad jeigu vienai dienai,tai viskas begte,niekur neuzsibunant.Labiausiai erzinantis dalykas,tai tas nenormalus parkino laikas,kad leidziama pirkti bilietuka tik 2 val.Bandykit statytis masina kur toliau,bet kad nereiktu lakstyti,nes labai sueda laika. doh.gif
Del dodzu rumu tai kitaip nera.Mes irgi mokejom po 20 euru.Bet su jais einat tiesiai atskira linija,nes eiles seip buna uzsiraitoja iki pacios St Marco katedros.Zodziu per visa rumu siena.
Papildyta:
QUOTE(vidiga @ 2016 05 14, 11:16)
Prašymas, pasidalinkite nuorodomis, kur galima nusipirkti išankstinius bilietus į lankomus objektus  4u.gif

Pasakojimas informatyvus, nors visuose jūsų lankytose vietose būta  wub.gif  dalinkites įspūdžiais, kainomis, nuorodomis ir restoranėlių adresais  drinks_cheers.gif

I Palazzo Ducale bilietus pirkau per cia.Dar is namu.

http://www.venice-mu...CFfYy0wod31YGKQ

Veronoj dienos pasus pirkome pacioje Veronos arenoje,bilietu kasoje.Jos ten dvi,viena sale kitos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 14 gegužės 2016 - 10:36
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 14, 10:34)
Taip Giusti sodai buvo mano MUST SEE.Bet taip gavosi kad ju ir nepamaciau.
Veronoj is automato pirkom toki maziuka zemelapiuka,su pesciuju taku po lankytinas vietas.Ten tu objektu daug,taip kad jeigu vienai dienai,tai viskas begte,niekur neuzsibunant.

I Palazzo Ducale bilietus pirkau per cia.Dar is namu.

Veronoj dienos pasus pirkome pacioje Veronos arenoje,bilietu kasoje.Jos ten dvi,viena sale kitos.

Ačiū 4u.gif
Sudominot ir Giusti sodais wub.gif ar jų lankymas įeina į dienos pasus?
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2016 05 14, 12:04)
Ačiū  4u.gif
Sudominot ir Giusti sodais  wub.gif ar jų lankymas įeina į dienos pasus?

Zinokit,ten tik su korta duoda nuolaida pasirodo.Vietoj 7 euru,mokesit 5.Man atrode kad ieina,bet pasirodo nedaskaiciau.Va kas ieina i ta dienos pasa.

Tourist Attractions and Museums on the Verona Card (as of 2015):

Roman Arena
Lamberti Tower (extra one euro charge for elevator)
Juliet's House (there's no charge to see the famous balcony)
Juliet's Tomb and Fresco Museum
Roman Theater and Archeology Museum
Castelvecchio - Castle and Museum
Cathedral (Duomo) Complex
Church of Santa Anastasia
Church of San Fermo
Church of San Zeno
Lapidary Musuem
Natural History Museum
Radio Museum
Natural History Museum
Artistic Historic Typography Museum
Modern Art Gallery
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 14 gegužės 2016 - 11:39
QUOTE(I.Elija @ 2016 05 14, 11:25)
Zinokit,ten tik su korta duoda nuolaida pasirodo.Vietoj 7 euru,mokesit 5.Man atrode kad ieina,bet pasirodo nedaskaiciau.Va kas ieina i ta dienos pasa.
Tourist Attractions and Museums on the Verona Card (as of 2015):
Roman Arena
Lamberti Tower (extra one euro charge for elevator)
Juliet's House (there's no charge to see the famous balcony)
Juliet's Tomb and Fresco Museum
Roman Theater and Archeology Museum
Castelvecchio - Castle and Museum
Cathedral (Duomo) Complex
Church of Santa Anastasia
Church of San Fermo
Church of San Zeno
Lapidary Musuem
Natural History Museum
Radio Museum
Natural History Museum
Artistic Historic Typography Museum