Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(tingine121 @ 2016 05 07, 16:48)
Bet juokingiausia man pasirode, kad zmogus atejes laikyti pravaziavimo ir jo neislaikes - seda i masina ir isvaziuoja.

MB su viena klaida praktiką išlaikė (realiai jau 20+ metų turėdamas a, b, c kategorijas) - per mažai į veidrodėlius žvilgčiojo, instruktorės nuomone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2016 05 07, 16:42)
nu jau mes (2004m) laikemes, tai per gyvenima lengvesnio testo neturejau  schmoll.gif  10 min ir done  thumbup.gif

Visi taip sakė, bet nesunkus yra tik perskaičius arba reikia nerealios sėkmės. pvz., kokiu atstumu pėdomis parkuoti nuo perėjos, nuo šaligatvio, nuo hidranto, kokia bauda už agresyvų vairavimą, leidžiami greičiai įvairiuose keliuose, kaip elgtis su mokykliniu autobusu, etc. Gal Ilinojuje kokios supaprastintos, bet Virdžinijoje geriau eiti persiskaičius, sutaupysi laiko.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 07, 06:14)
Kiek laiko tvarkotės? Girdėjau gandus, kad būna ir 10 m. užtrunka  unsure.gif Mes net nepradėję dar, dar tik domimės kas kaip.

Nesakysiu, kad lengvai gavau teises. Man žiauriai sunkus teorijos testas teko. Labai daug klausimų apie baudas. Maždaug kiek balų gausiu, jei jau ne pirmą kartą vešiu neprisegtą kūdikį ir atidarytą alaus butelį mašinoj wacko.gif Gal kokiam tv šou kada pamatysiu, kaip už kamerų ten žvengia iš manęs, nes tikrai nerealiai buvo. Nė vieno klausimo apie šviesaforus, kelio ženklinimą, pirmenybes ar pan. Tik keli buvo apie vairavimą, likę apie visokias idiotiškas baudas wacko.gif Lietuvoj žyyyyymiai lengvesnis testas kliuvo smile.gif

Na, Lietuvos piliečiams 10 metų neužtruks, nes mažai mūsų yra USA smile.gif Tai labiau aktualu kinams, Indijos piliečiams, nes jų čia galybė dirbančių su darbo viza H1B. Vyro kolegė indė gaus ŽK šiais metais po 9-erių metų laukimo. Mums buvo pasakyta teisininkų, kad max bus 4 metai, bet jei viskas vyks sklandžiai - galime gauti per 2 metus smile.gif Loterijoje nesiseka, tai viliuosi, kad šiuo būdu ŽK gausime greičiau nei per 4 metus blush2.gif smile.gif

Matyt čia teisių laikymo sunkumas/lengvumas nuo valstijos priklauso ir kiek pats esi pasiruošęs. Aš dėl viso pikto perskaičiau teoriją, bet nuėjus ją laikyti, tokie lengvi klausimai teko, kad būčiau išlaikiusi ir nieko neskaičius. Tikrai nebuvo nieko panašaus apie baudas, alkoholį ar kūdikio vežimą.
Atsakyti
Sveikos, as niekaip negaliu pasitikrinti - vis meta the information entered is not valid. Kodel? Kodas teisingas, kelis kartus tikrinau, duomenys teisingi, kame problema? Gal kas susiduret, matet, girdejot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2016 05 07, 12:30)

Matyt čia teisių laikymo sunkumas/lengvumas nuo valstijos priklauso ir kiek pats esi pasiruošęs. Aš dėl viso pikto perskaičiau teoriją, bet nuėjus ją laikyti, tokie lengvi klausimai teko, kad būčiau išlaikiusi ir nieko neskaičius. Tikrai nebuvo nieko panašaus apie baudas, alkoholį ar kūdikio vežimą.

MB dar tada mazai labai anglu k. mokejo g.gif galima sakyt ishvis nemokejo, sugebejo ishlaikyt teorija ish pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2016 05 07, 17:48)
Bet juokingiausia man pasirode, kad zmogus atejes laikyti pravaziavimo ir jo neislaikes - seda i masina ir isvaziuoja.

Va va, iš tikrųjų taip ir iš tikrųjų juokinga thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2016 05 07, 19:53)
MB su viena klaida praktiką išlaikė (realiai jau 20+ metų turėdamas a, b, c kategorijas) - per  mažai į veidrodėlius žvilgčiojo, instruktorės nuomone  biggrin.gif

Čia jau vietiniai niuansai - šitą jau prieš egzą žinojau, kad neužtenka tik į veidrodėlius žiūrėt, reikia kuo daugiau galvą vartyt, atbuliniu važiuojant atgal žiūrėt (LT mokina tik per veidrodėlius).

QUOTE(ExXxtra @ 2016 05 07, 20:30)
Na, Lietuvos piliečiams 10 metų neužtruks, nes mažai mūsų yra USA smile.gif Tai labiau aktualu kinams, Indijos piliečiams, nes jų čia galybė dirbančių su darbo viza H1B. Vyro kolegė indė gaus ŽK šiais metais po 9-erių metų laukimo. Mums buvo pasakyta teisininkų, kad max bus 4 metai, bet jei viskas vyks sklandžiai - galime gauti per 2 metus smile.gif Loterijoje nesiseka, tai viliuosi, kad šiuo būdu ŽK gausime greičiau nei per 4 metus  blush2.gif smile.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 07, 20:18)
Va va, iš tikrųjų taip ir iš tikrųjų juokinga  thumbup.gif
Čia jau vietiniai niuansai - šitą jau prieš egzą žinojau, kad neužtenka tik į veidrodėlius žiūrėt, reikia kuo daugiau galvą vartyt, atbuliniu važiuojant atgal žiūrėt (LT mokina tik per veidrodėlius).
Ačiū už padrąsinimą 4u.gif

Maniskis virs 10 metu teises turi, o cia tik is 3 karto islaike, nes per daug drasus ir pasitikintis ir musu kaime parkuotis sonu nereikia, tai neprisiparkavo biggrin.gif Tai sesdavo i masina ir isvaziuodavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 08, 02:18)

mūsų mašina apskritai ir su atbulinio kamera biggrin.gif aš gavau pastabą, nes laikiausi šios LR KET "119. Vairuotojas privalo važiuoti kuo arčiau dešiniojo važiuojamosios dalies krašto.", o Lt kažkada laikydama teises gavau pastabą, kad per mažai laikausi dešinės doh.gif

Papildyta:
Kas po mūsų atvažiuos, taupant laiką tikrai patarsiu bent kartą persiskaityti KET knygelę. O dėl kalbos - mūsų valstijoje testą galima laikyti šiomis kalbomis: English
American Sign Language (ASL) Amharic (Ethiopian) Arabic Chinese/Mandarin Dari/Farsi French German Haitian Creole Italian Korean Mongolian Nepali Pashto Punjabi Russian Spanish Turkish Urdu Vietnamese
Atsakyti
Jo, knygutę tikrai reikia perskaityt. Aš tas baudas neatidžiai skaičiau, tai man kliuvo blush2.gif Jei apie laiko taupymą, tai knygutę galima ir dar neatvažiavus perakaityt. Bent jau GA yra internete įkelta pdf formatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 08 gegužės 2016 - 04:32
QUOTE(plateau @ 2016 05 07, 21:49)
Sveikos, as niekaip negaliu pasitikrinti - vis meta the information entered is not valid. Kodel? Kodas teisingas, kelis kartus tikrinau, duomenys teisingi, kame problema? Gal kas susiduret, matet, girdejot?smile.gif

Pabandyk vietoi pavardes varda irasyti. Mano vyrui taip buvo nors 100% pilde eisingai bet patikrinti leido tik taip.
Papildyta:
Merginos, kurios esate Amerikoje su darbo viza gal galite papasakoti kaip ja gavote? Kaip susiradote darba ir susitarete su darbdaviu del tos vizos? Nes mum tqip pat nesideka loterijoje tai jau svarstome visus galimus variantus kaip isvaziuoti legaliai
Atsakyti
Gsl kas galetu konkreciau atsakyti:pries 2 metus paduota F4,ar galima taip pat pildyti zk loterija?Ar islosus nebutu jokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(Islaa @ 2016 05 10, 22:29)
Gsl kas galetu konkreciau atsakyti:pries 2 metus paduota F4,ar galima taip pat pildyti zk loterija?Ar islosus nebutu jokiu problemu?

Galima.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 11, 00:40)

aciu:)
Atsakyti