Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 07, 00:39)
GA reikia tik pasirašyti lapą, kad turi kažkiek ten valandų vairavimo patirties, iš kurių kažkiek ten vairavimo tamsoj. Kai išlaikai teoriją, gauni laikinas su apribojimais, kai išlaikai praktiką, gauni normalias be jokių lapų. Praktikos egzas be parkavimo truko gal kokias 7 min. visai tuščiais keliais  4u.gif

Ar yra temoj tokių, kurios ŽK gvarkėsi per darbdavį, o ne per loteriją?  unsure.gif Nesiseka mums loterijose...

Mes tvarkomės per darbdavį. Loterijoje irgi nesiseka smile.gif Kiek pamenu iš pernykštės ŽK diskusijos, yra čia ir daugiau forumiečių, kurios gavo ŽK per darbdavį.
Labai lengva teises čia gauti, nėra net ko lyginti su LT priekabumu...
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2016 05 07, 05:53)
Mes tvarkomės per darbdavį. Loterijoje irgi nesiseka smile.gif Kiek pamenu iš pernykštės ŽK diskusijos, yra čia ir daugiau forumiečių, kurios gavo ŽK per darbdavį.

Kiek laiko tvarkotės? Girdėjau gandus, kad būna ir 10 m. užtrunka unsure.gif Mes net nepradėję dar, dar tik domimės kas kaip.

Nesakysiu, kad lengvai gavau teises. Man žiauriai sunkus teorijos testas teko. Labai daug klausimų apie baudas. Maždaug kiek balų gausiu, jei jau ne pirmą kartą vešiu neprisegtą kūdikį ir atidarytą alaus butelį mašinoj wacko.gif Gal kokiam tv šou kada pamatysiu, kaip už kamerų ten žvengia iš manęs, nes tikrai nerealiai buvo. Nė vieno klausimo apie šviesaforus, kelio ženklinimą, pirmenybes ar pan. Tik keli buvo apie vairavimą, likę apie visokias idiotiškas baudas wacko.gif Lietuvoj žyyyyymiai lengvesnis testas kliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 07, 07:14)
Kiek laiko tvarkotės? Girdėjau gandus, kad būna ir 10 m. užtrunka  unsure.gif Mes net nepradėję dar, dar tik domimės kas kaip.

Nesakysiu, kad lengvai gavau teises. Man žiauriai sunkus teorijos testas teko. Labai daug klausimų apie baudas. Maždaug kiek balų gausiu, jei jau ne pirmą kartą vešiu neprisegtą kūdikį ir atidarytą alaus butelį mašinoj wacko.gif Gal kokiam tv šou kada pamatysiu, kaip už kamerų ten žvengia iš manęs, nes tikrai nerealiai buvo. Nė vieno klausimo apie šviesaforus, kelio ženklinimą, pirmenybes ar pan. Tik keli buvo apie vairavimą, likę apie visokias idiotiškas baudas wacko.gif Lietuvoj žyyyyymiai lengvesnis testas kliuvo smile.gif

O tai kaip visai gavote teises, nes kaip suprantu zalios kortos neturite? Juk reikalauja laikantis teisesZK,SSN ir gyvenamosios vietos patvirtinimo. Bent jau Floridoje tikrai nebuvo sunku islaikyt. Kadangi as turejau lietuviskas teises( reikejo jas parodyt ir ju niekas nepaeme), tai man nereikejo laikyt dalies, kas susije su prevencija( alh, nark).Buvo 20 kl is zenklu ir 20 kl.is bendrosios teorijos.Buvo galima padaryt 4 klaidas.
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2016 05 07, 05:53)

O kaip tokiu atveju, jei tarkim vyras gauna H-1B vizą (t.y. leidimą gyventi ir dirbti per darbdavį), ar nėra taip, kad žmona gali tik lydėti, tačiau dirbti negali?
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2016 05 07, 04:53)

QUOTE(vasaros_lietus @ 2016 05 07, 06:14)

Nesakysiu, kad lengvai gavau teises. Man žiauriai sunkus teorijos testas teko.

drinks_cheers.gif Su vyru nuėjom nesiruošę, nes visi sakė - oi, kaip lengva. Ir abu neišlaikėme teorijos, nes papuolė klausimai su baudomis, su atstumais (o jie pėdomis) ir pan. Aišku, paskui vairavimas mokantiems vairuoti juokų juokas, bet teorijai pasiėmėm iš DMW knygeles ir persiskaitėm, pasimokėme. Beje, tai iš esmės naudinga, nes yra šiokių tokių skirtumų nuo Europos KT.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 05 07, 14:11)
drinks_cheers.gif Su vyru nuėjom nesiruošę, nes visi sakė - oi, kaip lengva. Ir abu neišlaikėme teorijos, nes papuolė klausimai su baudomis, su atstumais (o jie pėdomis) ir pan. Aišku, paskui vairavimas mokantiems vairuoti juokų juokas, bet teorijai pasiėmėm iš DMW knygeles ir persiskaitėm, pasimokėme. Beje, tai iš esmės naudinga, nes yra šiokių tokių skirtumų nuo Europos KT.

As teorija is pirmo karto islaikiau ir per kelias minutes, nes buvau paskaicius knygele, o jei visai neskaicius, tai manau sekmes reikalas kokie klausimai ispuls, nes tikrai buna tokiu, kad skiriasi nuo Europos ar kaip sakai baudos ir atstumai ir jau cia zinot reikia, o ne ismastyt galima. Tokrai nesunkus klausimai, o ir online testai yra, tai galima paziuret ko tiketis. Tokiu imantriu su kudikiais ir alkoholiu net nepamenu, kad buciau macius. O salia manes sedejo viena panele, jau kai iejau ji buvo ir kai isejau dar tebesedejo - ties kiekvienu klausimu ji dusavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Načikė @ 2016 05 07, 14:04)
O kaip tokiu atveju, jei tarkim vyras gauna H-1B vizą (t.y. leidimą gyventi ir dirbti per darbdavį), ar nėra taip, kad žmona gali tik lydėti, tačiau dirbti negali?

Taip, dirbti gali tik tas, kuris darbo viza turi.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 07, 14:23)
As teorija is pirmo karto islaikiau ir per kelias minutes, nes buvau paskaicius knygele, o jei visai neskaicius, tai manau sekmes reikalas kokie klausimai ispuls, nes tikrai buna tokiu, kad skiriasi nuo Europos ar kaip sakai baudos ir atstumai ir jau cia zinot reikia, o ne ismastyt galima. Tokrai nesunkus klausimai, o ir online testai yra, tai galima paziuret ko tiketis. Tokiu imantriu su kudikiais ir alkoholiu net nepamenu, kad buciau macius. O salia manes sedejo viena panele, jau kai iejau ji buvo ir kai isejau dar tebesedejo - ties kiekvienu klausimu ji dusavo biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip, perskaitę ir dar onlain pasisprendę išlaikėme be jokių problemų. Apie alkoholį tikrai gali pasitaikyti - open alcohol containers in vehicles, transporting children while under the influence of alcohol/drugs.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2016 05 07, 13:55)
O tai kaip visai gavote teises, nes kaip suprantu zalios kortos neturite? Juk reikalauja laikantis teisesZK,SSN ir gyvenamosios vietos  patvirtinimo. Bent jau Floridoje tikrai nebuvo sunku islaikyt. Kadangi as turejau lietuviskas teises( reikejo jas parodyt ir ju niekas nepaeme), tai man nereikejo laikyt dalies, kas susije su prevencija( alh, nark).Buvo 20 kl is zenklu ir 20 kl.is bendrosios teorijos.Buvo galima padaryt 4 klaidas.

Ne tik ŽK tinka. Svarbu įrodyt savo legalų buvimą šalyje 4u.gif

QUOTE(Načikė @ 2016 05 07, 14:04)

Taip, jei vyras turi H1B, žmona dirbti negali 4u.gif Reikėtų ir žmonai vizos darbui, jei norisi dirbti. Maniškis ant L1, tokiu atveju ir aš galiu dirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 07 gegužės 2016 - 15:28
[quote=vasaros_lietus,2016 05 07, 16:26]
Ne tik ŽK tinka. Svarbu įrodyt savo legalų buvimą šalyje 4u.gif
Taip, jei vyras turi H1B, žmona dirbti negali 4u.gif Reikėtų ir žmonai vizos darbui, jei norisi dirbti. Maniškis ant L1, tokiu atveju ir aš galiu dirbt.

Matyt nelabai gerai isiskaiciau zinutes - pagalvojau, kad kadangi nesiseka loterijoje, tai planuojate tvarkytis darbo viza, bet kaip dabar supratau, darbo viza turite, ir dabar zadate per ja tvarkytis ZK. Tada viskas aisku del teisiu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2016 05 07, 05:55)
O tai kaip visai gavote teises, nes kaip suprantu zalios kortos neturite? Juk reikalauja laikantis teisesZK,SSN ir gyvenamosios vietos  patvirtinimo. Bent jau Floridoje tikrai nebuvo sunku islaikyt. Kadangi as turejau lietuviskas teises( reikejo jas parodyt ir ju niekas nepaeme), tai man nereikejo laikyt dalies, kas susije su prevencija( alh, nark).Buvo 20 kl is zenklu ir 20 kl.is bendrosios teorijos.Buvo galima padaryt 4 klaidas.

nu jau mes (2004m) laikemes, tai per gyvenima lengvesnio testo neturejau schmoll.gif 10 min ir done thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 07 gegužės 2016 - 17:03
QUOTE(Rashkyte @ 2016 05 07, 17:42)
nu jau mes (2003m) laikemes, tai per gyvenima lengvesnio testo neturejau  schmoll.gif  10 min ir done  thumbup.gif

Tikrai, issilaikyt teises vieni niekai. Pravaziavimas tai visai juokai - ofisas kur laikiau, prie didziules gatves. Tai man kazkokioj salutinej mazoj gatvelej liepe pasisukinet ir viskas. Vaikam , kurie laikesi mokykloj, tai nors i didesne gatve isvaziuot reikejo. Bet juokingiausia man pasirode, kad zmogus atejes laikyti pravaziavimo ir jo neislaikes - seda i masina ir isvaziuoja.
Atsakyti
teko JAV vairavimo teises laikytis, dar 2002aisiais... Ilinojaus valstijoje... nieko paprasčiau gyvenime nėra buvę, nes tuo metu testą išlaikyti galėjo net tie, kurie kalbos nemoka cool.gif paprasčiausiai turėjai žinoti keletą skaičiukų, ir kad iš True/False klausimų tik vienas False, ir kad iš Multiple choice klausimų teisingas atsakymas bus vienas iš variantų: iš trijų galimų atsakymų teisingas ilgiausias, o iš keturių galimų - paskutinis ( all of the above) ir viskas biggrin.gif paskui pasunkino testą, nes draugė po metų laikė, tai tokiu būdu nebepraslydo... ir važiavimas juokingas - ratas apie block'ą ir atbuliniu 90 laipsnių kampu...
Atsakyti