Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Kai pildziau forma, tai rasiau viska. Studiju metu nemazai gyvenamuju vietu pakeiciau, bet rasiau visas, net ir tas, kuriose gyvenau 3 menesius  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milda Masiukaitė: 22 gegužės 2019 - 04:15

Sveiki, ar dar yra gyvų tarpe Supermamoje? 

Šiemet laimėjusieji neturi naujos temos? Ar aš jos nerandu?

Ar galite padeti su klausimais.

Gyvenam ne LT ir šalyje kurioje nera jokių LT ambasadų

Laimėjau atranką del Zkortos.

Užpildziau savo DS260 issiunciau. Vaikų ir vyro kol kas negaliu pildyt laukiam ju nauju pasu. Kai tik gausiu uzpildysim ju ju anketas.

1.T viskas kol kas? Ar reikia dar kazka padaryt? Apskritai kokie žingsniai po DS260 uzpildymo?

Mano numeris 2020EU000008XX

(Aštuoni šimtasis)

2. Uz menesio busiu LT gal kokias pazymas reikia išsimt (teistumo?).

3. Pazymas apie skiepus ? Kur jas galima gauti? (Man biski virs 40, tai gal jau reikia persiskiepyt?)

Ačiū uz pagalba

Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2019 05 26, 23:57)
<p>Sveiki, ar dar yra gyvų tarpe Supermamoje? </p><p></p><p>Šiemet laimėjusieji neturi naujos temos? Ar aš jos nerandu?</p><p></p><p>Ar galite padeti su klausimais.</p><p>Gyvenam ne LT ir šalyje kurioje nera jokių LT ambasadų</p><p>Laimėjau atranką del Zkortos.</p><p>Užpildziau savo DS260 issiunciau. Vaikų ir vyro kol kas negaliu pildyt laukiam ju nauju pasu. Kai tik gausiu uzpildysim ju ju anketas.</p><p>1.T viskas kol kas? Ar reikia dar kazka padaryt? Apskritai kokie žingsniai po DS260 uzpildymo?</p><p></p><p>Mano numeris 2020EU000008XX</p><p>(Aštuoni šimtasis)</p><p></p><p>2. Uz menesio busiu LT gal kokias pazymas reikia išsimt (teistumo?).</p><p></p><p>3. Pazymas apie skiepus ? Kur jas galima gauti? (Man biski virs 40, tai gal jau reikia persiskiepyt?)</p><p></p><p>Ačiū uz pagalba</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

teistumo reikia ish visu shaliu kur gyvenot, skiepu pasa savo poliklonikoj. Kaip vziuosite i med. patikra del ZK pasakys kokiu skiepu truksta 4u.gif
Atsakyti

Yra yra gyvu  :D  

Mes patys, kai tvakremes skiepus, tai tereikejo gauti 2 papildomus: boostrix (difterija, stablige, kokliusas) ir MMR. Issiemem tarptautini skiepu pasa ir pagal senu korteliu irasus gydytojai surase kokius skiepus turim. Kai suzinojom data, susisiekem su zalios kortos med apziuras atliekancia gydytoja ir pastu nusiuntem savo tarptautiniu pasu nuotraukas. Ji pasake, ko mums truksta is skiepu ir mes susitvarkem pries apziura.

Bet jau iki to zinojom ko mums truksta, nes yra oficealus sarasas tinklapyje prie pasiruosimo medicininei apziurai  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos, nzn kas ka besakytu cia, bet mano draugai laimejo per si lietuviska puslapi https://www.zaliakorta.eu/

As pati dabar pildau jau 3 metus, gaila dar nelaimejome, bet....

Ir kuo man jie padejotai, kad tikrai suziurejo nuotraukas. Cia rasote, kad fotosalone padarys ir t.t. NIEKO PANASAUS. Vilniuje Akropolyje ir Panoramoje dariausi ir atsiprasant toki S.... padare. Kai man parode kokios turi buti foto ir kokias padare fotosalone tikrai atsoko visos fantazijos tiketi tais paistalais, kad viskas ten aisku ir t.t. ar, kad fotosalonose zino. As geriau sumokesiu kelis litus, bet tikrai geriau gausiu pagalba tu kas zino ka daro. Liunkiu visiems sekmes ir sau zinoma ;)

Atsakyti

Pildant dokumentus yra visi reikalavimai surašyti. Jei juos pasakysit fotoatelje, neabejoju, kad gausit rezultatą kurio tikitės (nebent darbuotojas nesupranta ką daro ir sugeba tik pagal vieną šabloną daryti)  :hmm: 

Kai mes patys pildėme, tai nuotraukas pasidarėme namuose, truputi paretušavom Photoshop'u sienas ir pateikėme. Puikiai tiko  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos, kaip čia ramu pastaruoju metu 😄 Ar kas nors, kas patekote į 2020 lošimą, jau buvote pokalbyje ambasadoje? Arba gal gavot jau kvietimus? 😊

Atsakyti
QUOTE(Dovile8 @ 2019 11 29, 04:02)
<p>Sveikos, kaip čia ramu pastaruoju metu 😄 Ar kas nors, kas patekote į 2020 lošimą, jau buvote pokalbyje ambasadoje? Arba gal gavot jau kvietimus? 😊</p>

dar anksti 4u.gif apie geguze bus atsakymai 4u.gif
Atsakyti

aš kalbu apie laimėjusius, t.y., tuos, kurie buvo atrinkti. :) Galbūt kas nors jau gavo kvietimus į interview arba jau buvo? :))

Atsakyti

Na kagi, braukiau sau laiminga dieneles iki rezultatų paskelbimo. Eidama miegot dar pagalvojau nu va, liko tik SAVAITĖ. Naktį suskambėjus telefonui, žvilgtelėjau į jį (vėliau pasigailėjau tik), o gi jau oficialu - paskelbimo diena perkelta i birželio 6d.. :blink: :blink: :blink:. Pirma mintis kilo - nu gi KODĖL!!!!
Teks dar pakentėti 1 mėn. :hmm: :hmm: :hmm:. Visiems linkiu kantrybės ir palankių rezultatų  :4u: 

Atsakyti

lelyteuk, ar nepamiršote pasitikrinti??? ;)

Atsakyti

Ne, deja, dvi anketos pro šalį šį kartą. O gal ir geriau, turint omenyje kokia situacija, ir galimaI daug laimėtojų tiesiog negalės gauti visos dėl Trumpo įvestos proklamacijos. Gal DV2022 bus laimingesn :4u: i

Atsakyti