Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 04, 08:16)
Kazkas neteisingai ivesta, nes ir man mete, nes mano pavarde dviguba....Tai rasiau, kol gavau normalu atsakyma....

Aš tik dabar bandau pasitikrinti, bet man ta pati problema su dviguba pavarde - meta Warning: Enter Last Name/Family Name/Surname or Select 'No Last Name' if applicable.(Supports U.S. keyboard keys only) Ką daryti? g.gif
Atsakyti
Laba, na va ir as pasitikrinau ir pamaciau "Selected". Loterijoje dalyvavau pirma karta. Anketa uzpildyta ds-260 ar tureciau dar ka nors pildyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 05 05, 17:08)
O jums jau isejo pasitikrinti ar ne?

Isejo........bandyti laime kitais metais.....
Papildyta:
QUOTE(Načikė @ 2016 05 05, 19:27)
Aš tik dabar bandau pasitikrinti, bet man ta pati problema su dviguba pavarde - meta Warning: Enter Last Name/Family Name/Surname or Select 'No Last Name' if applicable.(Supports U.S. keyboard keys only) Ką daryti?  g.gif

As suprantu kad jie sistemoje mato tik viena- mergautine. Tik su ja gavau normalu atsakyma......
Atsakyti
[quote=littlefox,2016 05 05, 20:12]
Laba, na va ir as pasitikrinau ir pamaciau "Selected". Loterijoje dalyvavau pirma karta. Anketa uzpildyta ds-260 ar tureciau dar ka nors pildyti? 4u.gif
[quote]
SVEIKINU!!! thumbup.gif
Wow, kokia greita, jau ir DS -260 uzpildyta!!!!! Toliau tik laukti pakvietimo i ambasada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 05 05, 17:08)
O jums jau isejo pasitikrinti ar ne?

Isejo........bandyti laime kitais metais.....
Atsakyti
Laukiam pakvietimo tada smile.gif))
Atsakyti
[quote=ausryca,2016 05 05, 22:09]
[quote=littlefox,2016 05 05, 20:12]
[quote]
SVEIKINU!!! thumbup.gif
Wow, kokia greita, jau ir DS -260 uzpildyta!!!!! Toliau tik laukti pakvietimo i ambasada smile.gif
[/quote]
Ar teisingai supratau, kad nuotraukų prisegti, užpildžius, būtent šią, DS, nereikia? Jas turėti tik interviu metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elodeja: 05 gegužės 2016 - 21:32
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 22:30)
Ar teisingai supratau, kad nuotraukų prisegti, užpildžius, būtent šią, DS, nereikia? Jas turėti tik interviu metu?

taip DS nuotrauku nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2016 05 05, 22:48)
taip DS nuotrauku nereikia smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Jetau kaip baltu pavydu pavydžiu laimėtojoms verysad.gif
Taip norėčiau ir aš būt paskendusi visokiose formose ir dokumentuose... ax.gif
Sėkmės žingsniuojant link išsvajotosios Amerikos ♥
Atsakyti
QUOTE(juodosokoladoirkavos @ 2016 05 05, 23:17)
Jetau kaip baltu pavydu pavydžiu laimėtojoms  verysad.gif
Taip norėčiau ir aš būt paskendusi visokiose formose ir dokumentuose...  ax.gif
Sėkmės žingsniuojant link išsvajotosios Amerikos ♥

Linkiu, kad kitais metais Jums pasisektų 4u.gif ir pilnai suprantu.. man tik šiandien galutinai atėjo suvokimas, kad nebuvau atrinkta, vis kažkokia maža viltis kirbėjo doh.gif
Atsakyti
Sveikinu laimėtojas!! Linkiu visokeriopos sėkmės Jums! smile.gif

Tikiuosi ir mums su vyru išauš ta diena kai pamatysime tą "SELECTED" biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti