Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

o kas nors bandete fotografuotis telefonu aciu
Atsakyti

Praejusiais metais su telefonu prie baltos sienos pasidareme nuotraukas, viskas tiko, net laimeti pasiseke  :D

Atsakyti
QUOTE(endazone @ 2017 10 27, 13:22)
<p>Praejusiais metais su telefonu prie baltos sienos pasidareme nuotraukas, viskas tiko, net laimeti pasiseke  biggrin.gif</p>

aciu pernai irgi bandeme prie sienos daryti tai kazkaip niekaip rezoliucijos nenustateme rode raudona juostele kazkodel bigsmile.gif
Atsakyti

mes šiemet irgi n-tąjį kartą užpildėm anketas :) manau važiuotume, jei laimėtume, nors kuo toliau, tuo tas šansas atrodo mažiau realus. Nusifotkinom patys su telefonais, tik neveikė photo tool oficialiame tinklapyje, tai tikiuosi, kad pavyko normalias foto įkelti :D tik vėliau pastebėjau, kad šiek tiek ne per patį centrą esam nuotraukose, iš vieno šono truputį daugiau baltos vietos nei iš kito.. Ai, bala nematė :D

Atsakyti
Na ką, užpildėme ir mes smile.gif pirmą kartą smile.gif nors JAV buvome porą kartų ir vyro sesuo jau ten keliolika metų gyvena, kažkaip niekada nemąstėm... iki šiol smile.gif Matysim smile.gif Gal ir mums kaip vyro seseriai iš pirmo karto pavyks smile.gif Jau daug temų perskaičiau, kažkaip ir baugu ir norisi smile.gif
Kažkaip pagalvoju kokią valstiją rinktumėmės, tai neradau dar tos pačios pačiausios smile.gif o ir iš praeitų temų pokalbių kažkaip nesusidariau nuomonės kuri valstija tobula biggrin.gif turbūt tokių nėra ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems. Esu daug metu gyvenes Chicago ir pries gerus metus teko gryzti i LT del seimyniniu aplinkybiu. Deja dabar negaliu ivaziuoti i JAV nebent susituokciau su mergina arba moterim laimejusia ZK arba turincia amerikietiska pasa. Per tuos ilgus pragyventus metus JAV chicago tapo mano namais, ten mano draugai, verslai, namai ir svarbiausiai mano sunus, kurio ziauriai ilgiuosiuos ir turbut zodziais neimanoma nusakyti kaip noriu but salia jo, o kaskart kalbantis per skype sunus tramdydamas asaras vis klausineja - teti, kada gryzi?! Todel prasau jusu jei pazystate moteri ar mergina laimejusia ZK ar turincia JAV pasa, praneskit man. As is savo puses suteiksiu viska, gyvenamaji plota, darba, automobili, padesiu isikurti JAV nuo A iki Z. Zinau, kad tokie dalykai tiek cia LT tiek JAV kainuoja daug pinigu, tai as pasiryzes viskam, tiesiog noriu gryzti namo. Jei kas noretu susisiekti su manim rasykit man i chicagodone@gmail.com arba skambinkit i +370 630 33447 Martynas. Aciu uz supratinguma!
Atsakyti
Suprtau, mergaites, aciu. Reiskia bandysiu pati uzpildyti. Bijau, kad tik nuotraukos atitiktu reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2017 11 05, 04:07)
Suprtau, mergaites, aciu. Reiskia bandysiu pati uzpildyti. Bijau, kad tik nuotraukos atitiktu reikalavimus.

visos foto atelje zino kokiu ishmatavimu reikia 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Norėjau paklausti ar galima taip pildyti:

Mama + du vaikai (8 ir 19 m.) - ar dar gali vaikas 19 m. papildomai pildytis ir ant savęs individualiai, nors bus ir prie mamos?

Tėtis + vaikas 8 m. iš mams anketos - ar gali vaikas būti ir prie mamos ir prie tėčio (mama ir tėtis nesusituokę)
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2017 11 11, 11:39)
<p><span>Sveiki,</span></p><div>
</div><div>Norėjau paklausti ar galima taip pildyti:</div><div>
</div><div>Mama + du vaikai (8 ir 19 m.) - ar dar gali vaikas 19 m. papildomai pildytis ir ant savęs individualiai, nors bus ir prie mamos?</div><div>
</div><div>Tėtis + vaikas 8 m. iš mams anketos - ar gali vaikas būti ir prie mamos ir prie tėčio (mama ir tėtis nesusituokę)</div>

mama pildo, prisirashydama vaikus ir tetis pildo prisirashydamas vaikus 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, o galima pildyti irasant tik save ir vaikus, nors esu istekejusi siuo metu dar vis.. Ar tokia anketa bus atmesta?
Atsakyti

Bus atmesta

Atsakyti