Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 30, 19:44)
Ambasada ivele klaida - logiska, kad nebus keliu dienu pildymas, nes puslapis stringa ir menesi pildant, o per kelias dienas visai betvarke butu
Perzvelgiau ambasados klausimus/atsakymus apie ZK, tai ne karta paminetos datos:

Applications for the DV program will start October 3, 2017 and will end on November 7, 2017. Each person may only submit one application.

Labai ačiū už paaiškinimą. Na, buvau sunerimus, maniau ponas Trump'as gal ir čia jau su kokiom savo naujovėm prasinešė. smile.gif Nors nesiseka man taip ar taip šioj loterijoj, bet vistiek pražiopsot bandymo nesinori. smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:  sakykit, o būtina nuotraukas darytis su profesionaliu fotoaparatu? Na jei nuspręstume patys fotografuotis. Nes spėju, jog su telefonu neišgausi tinkamos kokybės ir dydžio? Atsiprašau jei klausimas kvailas.. :unsure:  :ax:  :victory2:​ 

Atsakyti
o kaip ten del foto, fototelje pasidariau, viskas gerai, bet dydis 264 kb, nors raso iki 240 kb. Kaip sumazinti, kad viskas liktu tai pat, tik dydis ? ar tiks cia ir taip
Atsakyti
Aš visada foto darausi fotoateljė ir ten iškart prašau, kad darytų pagal reikalavimus žaliai kortai, tai dar ir patarimų gaunu auskarus išsivert ar pan. biggrin.gif Ten man iškart ir įrašo į laikmeną apkarpytą kaip reikia ir tinkamo dydžio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumplainė @ 2017 10 05, 18:45)
Aš visada foto darausi fotoateljė ir ten iškart prašau, kad darytų pagal reikalavimus žaliai kortai, tai dar ir patarimų gaunu auskarus išsivert ar pan.  biggrin.gif  Ten man iškart ir įrašo į laikmeną apkarpytą kaip reikia ir tinkamo dydžio.  smile.gif

tai zinau, as pasidariau fototelje, atsiunte skaitmeniniu formatu, viskas gerai paziurejau, bet va nuotraukos dydis 264 kb, o leistina iki 240 kb, tai kaip sumazinti ? ar tiks ir tokia ? nes sumazinus pasikeicia visa ir rezoliucija jau ne 600 ant 600
Atsakyti

O kaip manote, jei tas pačias nuotraukas siunčiau pernai ir šiemet su jomis dalyvausiu? Didelė kažin nuodėmė? :)

Atsakyti

Taigi pasiskaityk taisykles pirma - visi atsakymai ten yra. Nuotraukos turi but ne senesnes nei 6men. Kitu atveju anuliuoja anketa (aisku apie tai niekas nepranesa),

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 06 spalio 2017 - 15:03
laba, ar ir jums šiandiena neleidžia pildyt dokumentų per dvlottery.state.gov ?
Atsakyti

Sveiki, 

Gal žinote ar laimėjus ŽK išsivežti vaiką būtų reikalingas tėvo sutikimas, jeigu esu išsiskyrusi ir auginu vaiką, kurio gyvenamoji vieta teismo sprendimu yra su manimi.

Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2017 10 12, 05:54)
<p>Sveiki, </p>
<p>Gal žinote ar laimėjus ŽK išsivežti vaiką būtų reikalingas tėvo sutikimas, jeigu esu išsiskyrusi ir auginu vaiką, kurio gyvenamoji vieta teismo sprendimu yra su manimi.

</p>

Jei tevas nesutinka, kad vaikas butu isveztas nuolatiniam gyvenimui i uzsieni, tai turesite eiti vel i teisma del to.
Atsakyti

Labas, ar bus sukurta nauja tema DV-2019?

Ar jau bandete laime siais metais? kiek teko tikrinti, puslapis neveikia jau beveik savaite :(

Atsakyti

Mes svarstom bandyti... lankėmės kaip tik rugsėjį JAV pas mano geriausią draugę nuo vaikystės laikų, kuri gyvena Sietle. Labai labai patiko Amerika. Žmonių draugiškumas, geranoriškumas, nuostabi gamta, klimatas. Viskas. Ji pati gyvena viena, be šeimos pakolkas ir kalbina lošti, o laimėjimu atveju padėtų gyvenimo pradžioje, tad kaip ir nebūtų važiavimas į nieką, BET sunku tokius sprendimus daryti. Čia negyvenam blogai, gyvenimo kokybe patenkinti, bet norėtųsi didesnių karjeros galimybių, nes mano vyras IT srityje dirba ir darbo, tikiu, jam būtų ir Amerikoje. O aš pati esu dirbusi prancūzų-anglų-lietuvių kalbos vertėja ir logistikos srityje. Tad man nežinau, kaip sektųsi su darbu. Aišku, čia tik teoriniai papilstymai, nes gal net nelaimėsim, būna žmonės ir po 10 metų lošia ir neišlošia, bet jei jau pildyti, tai nebent su nusistatymu, kad tikrai važiuotume. Nesinorėtų kitu atveju atimti progos iš kitų, dar labiau norinčių. Gal pasisakys dar ten gyvenančios merginos? Ką manot ar jaunai šeimai, turint pradinį kapitalą, ir aprašytas darbo patirtis būtų verta mėginti laimę JAV? Rožinių akinių tikrai neturim. Abu esam gyvenę užsienyje, tai žinom, kad į emigraciją reikia žiūrėti realistiškai.

Atsakyti