cia pirma pasitaikiusi imesiu http://www.dailyhera...news/708219933/ nemeluosiu juk, kasmet susimokam
Na mokslas yra valstiju reikalas, tai turbut kiekviena ir reguliuoja pagal save. Mokslas kaip ir nemokamas, bet pagooglinus ta tema, tai ismeta visokiu straipsniu/diskusiju kaip uz spinteles moket reikia, kaip lab fees, bureliu/sporto fees ir tt.
mes, konkreciai , mokam "registration fees", kas (kaip sakiau) 400$, suplies savaime suprantama, o ten toliau jau mokslu metu eigoj....
Papildyta:
o ka daro seimos, kurios negali sau to leisti? vaikai mokykla privalo juk lankyti, tai jeigu pinigu neturi tai kaip gali mokykla nepriimti... keistai kazkaip be logikos
Papildyta:
o ka daro seimos, kurios negali sau to leisti? vaikai mokykla privalo juk lankyti, tai jeigu pinigu neturi tai kaip gali mokykla nepriimti... keistai kazkaip be logikos
nu, mes , nesiryshkinom logikos.... reikia ir moki...ivardino ikainius, ir mokam.... ne ish oro ar lubu as cia...
pas mus visada kainos nurodomos.... kur parsinesha vaikai, kad tevai pasirashytu kad leidzia i field trip ir yra net pabrezta COST .... gaila, neturiu , nufotkinciau... ir as vaziavau kartu tipo "chaperone" ir reikejo uzsimoketi man
Kas tai yra lietuviškai ir ko prašyti policijoje (gyventa visada buvo Lietuvoje)?:
"If you are older than 16 years of age: The original police certificate from your country of current residence and countries of previous residence"
o gal kas susidure buvot su kariuomene?
If you have served in any country’s military: Military records
Ar savanoriams kazi irgi reikia jei buvo tarnauta kariuomeneje?
Ar savanoriams kazi irgi reikia jei buvo tarnauta kariuomeneje?
Neberandu, bet kažkur mačiau parašyta, kad savanoriams reikia. Bet nemokamai išduoda tą pažymą.
PS.:
Ar čia tik man kartais šios forumo temos paskutinis puslapis neatsidaro? Bandžiau iš kelių įrenginių, ir visuose ta pati problema. Tenka priešpaskutinį puslapio numerį spausti...
Neberandu, bet kažkur mačiau parašyta, kad savanoriams reikia. Bet nemokamai išduoda tą pažymą.
PS.:
Ar čia tik man kartais šios forumo temos paskutinis puslapis neatsidaro? Bandžiau iš kelių įrenginių, ir visuose ta pati problema. Tenka priešpaskutinį puslapio numerį spausti...
Ir man bet kai pasikeiete puslapio versija,tai kazkaip nebeliko bedu.
Dekui! Reikes vadinas pazyma susiorganizuot...
Beje,kvailas gal klausimas..ir tikrai nepamenu ar buvo diskutuota,bet tikriausiai turejo buti...
I ambasada kai pokalbiui vykstama, tai vat tos visos pazymos, santuokos liudijimai,gimimo liud. ar juos visus reik issiverst i anglu kalba arba uztenka originalus nusivezt...