Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Kuo toliau, tuo didesnis azartas ima biggrin.gif , bandysiu kitais metais, mazum....as jau net ir miesta issirinkau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 14:57)
Mano 2016 metų loterija, pildyta prieš 1,5 metų. Gal jūs naują kitų metų tikrinatės, o aš, tik neperseniausiai prisiminiau, kad draugė buvo pildžiusi..  doh.gif  vadinkim, kad suspėjau..
Tiesiog, galva pilna, gyvenimo tempas, daug ką pamirštu...

p.s. pildau formą, ką rašėte į "province'state" skiltį ? Ar tiesiog pažymėti "does not apply" varnele?

Aaa, dabar jau supratau. Tai jei cia 2016 loterija, tai reiskia per siuos metus ir isvaziuot turetum, o ir visas procesas kitaip vyks, nes turetum greiciau tvarkytis dokumentus ir isvaziuot (pvz 2017 loterijai zmones i pokalbi ambasadoj eina nuo rudens ir dar pavasari, o tavo atveju jau negalima pavasari butu).

Jei adresas ilgas ir visokie rajonai, kaimai ir tt, tai rajona ten galima rasyt (pvz Vilniaus raj), o jei adresas paprastas mieste, tai nereik nieko pildyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 gegužės 2016 - 14:09
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 13:57)
Mano 2016 metų loterija, pildyta prieš 1,5 metų. Gal jūs naują kitų metų tikrinatės, o aš, tik neperseniausiai prisiminiau, kad draugė buvo pildžiusi..  doh.gif  vadinkim, kad suspėjau..
Tiesiog, galva pilna, gyvenimo tempas, daug ką pamirštu...

p.s. pildau formą, ką rašėte į "province'state" skiltį ? Ar tiesiog pažymėti "does not apply" varnele?

Koks tas jusu case number EUxx , pagal pirmus du skaičius orientuojamasi ? Gal jau jusu numerio eile praėjo , tai nebent tik greitai viska susitvarkius pakvies ambasada per paskutinius bulleten, nes jau kaip ir beliko tik 3 ar 4 numeriu skelbimai , jei jusu DV 2016
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 15:01)
Kuo toliau, tuo didesnis azartas ima  biggrin.gif  , bandysiu kitais metais, mazum....as jau net ir miesta issirinkau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasmalsausiu biggrin.gif Koki ir kodel?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 14:01)
Kuo toliau, tuo didesnis azartas ima  biggrin.gif  , bandysiu kitais metais, mazum....as jau net ir miesta issirinkau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Buvo ir man azartas kai drauge laimėjo ir išvyko , o dabar tai tiesiog rudenine pareiga , ir pries geguže svajones sugrįžta smile.gif bet matyt kam lemta tam smile.gif nors cia is musu yra kas is 10 karto laimėjo smile.gif idomu ir man kokiu miestu domitės smile.gif?
Atsakyti
Visu pirma tai vaziuociau ten kur SILTA, nes megstu saule , o jeigu ir jura butu salia, tai is viso super.....
Nzn, bet kazkaip prie sirdies San Jose, CA. Vienas is saugiausiu didmiesciu....Aisku, cia tik taip pamastymai( apie ZK) biggrin.gif , bet pasvajoti galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir mane azartas apemes. O is jusu niekas nebande gauti h1b vizos (darbo). Zinau, kad sunku gauti ja, bet gal yra irgi sansas nors ir 1% kaip ir loterijos 😊😊😊
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 05, 15:09)
Koks tas jusu case number EUxx , pagal pirmus du skaičius orientuojamasi ? Gal jau jusu numerio eile praėjo , tai nebent tik greitai viska susitvarkius pakvies ambasada per paskutinius bulleten, nes jau kaip ir beliko tik 3 ar 4 numeriu skelbimai , jei jusu DV 2016

Na, kaip bus, taip...smile.gif patvirtinimo laiške rašė, kad tikrintis iki šių metų rugsėjo
Atsakyti
QUOTE(Emidan @ 2016 05 05, 15:44)
Ir mane azartas apemes. O is jusu niekas nebande gauti h1b vizos (darbo). Zinau, kad sunku gauti ja, bet gal yra irgi sansas nors ir 1% kaip ir loterijos 😊😊😊

Darbo vizai yra reikalavimai atitinkami, ne bet kokiam darbui ja galima gaut, o ir darbdavys turi apsiimt.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 14:44)
Visu pirma tai vaziuociau ten kur SILTA, nes megstu saule ,  o jeigu ir jura butu salia, tai is viso super.....
Nzn, bet kazkaip prie sirdies San Jose, CA. Vienas is saugiausiu didmiesciu....Aisku, cia tik taip pamastymai( apie ZK)  biggrin.gif , bet pasvajoti galima  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Geras, mano draugai kaip tik ten praėjusiu metu pavasarį persikraustė. Na ten nera juros biggrin.gif bet gyventi patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 05, 16:26)
Geras, mano draugai kaip tik ten praėjusiu metu pavasarį persikraustė. Na ten nera juros biggrin.gif bet gyventi patinka smile.gif

Nera nera ten juros..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 08:01)

O jums jau isejo pasitikrinti ar ne?
Atsakyti