Kuo toliau, tuo didesnis azartas ima , bandysiu kitais metais, mazum....as jau net ir miesta issirinkau
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 14:57)
Mano 2016 metų loterija, pildyta prieš 1,5 metų. Gal jūs naują kitų metų tikrinatės, o aš, tik neperseniausiai prisiminiau, kad draugė buvo pildžiusi.. vadinkim, kad suspėjau..
Tiesiog, galva pilna, gyvenimo tempas, daug ką pamirštu...
p.s. pildau formą, ką rašėte į "province'state" skiltį ? Ar tiesiog pažymėti "does not apply" varnele?
p.s. pildau formą, ką rašėte į "province'state" skiltį ? Ar tiesiog pažymėti "does not apply" varnele?
Aaa, dabar jau supratau. Tai jei cia 2016 loterija, tai reiskia per siuos metus ir isvaziuot turetum, o ir visas procesas kitaip vyks, nes turetum greiciau tvarkytis dokumentus ir isvaziuot (pvz 2017 loterijai zmones i pokalbi ambasadoj eina nuo rudens ir dar pavasari, o tavo atveju jau negalima pavasari butu).
Jei adresas ilgas ir visokie rajonai, kaimai ir tt, tai rajona ten galima rasyt (pvz Vilniaus raj), o jei adresas paprastas mieste, tai nereik nieko pildyt.
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 13:57)
Mano 2016 metų loterija, pildyta prieš 1,5 metų. Gal jūs naują kitų metų tikrinatės, o aš, tik neperseniausiai prisiminiau, kad draugė buvo pildžiusi.. vadinkim, kad suspėjau..
Koks tas jusu case number EUxx , pagal pirmus du skaičius orientuojamasi ? Gal jau jusu numerio eile praėjo , tai nebent tik greitai viska susitvarkius pakvies ambasada per paskutinius bulleten, nes jau kaip ir beliko tik 3 ar 4 numeriu skelbimai , jei jusu DV 2016
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 15:01)
Kuo toliau, tuo didesnis azartas ima , bandysiu kitais metais, mazum....as jau net ir miesta issirinkau
Pasmalsausiu Koki ir kodel?
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 14:01)
Buvo ir man azartas kai drauge laimėjo ir išvyko , o dabar tai tiesiog rudenine pareiga , ir pries geguže svajones sugrįžta bet matyt kam lemta tam nors cia is musu yra kas is 10 karto laimėjo idomu ir man kokiu miestu domitės ?
Visu pirma tai vaziuociau ten kur SILTA, nes megstu saule , o jeigu ir jura butu salia, tai is viso super.....
Nzn, bet kazkaip prie sirdies San Jose, CA. Vienas is saugiausiu didmiesciu....Aisku, cia tik taip pamastymai( apie ZK) , bet pasvajoti galima
Nzn, bet kazkaip prie sirdies San Jose, CA. Vienas is saugiausiu didmiesciu....Aisku, cia tik taip pamastymai( apie ZK) , bet pasvajoti galima
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 05, 15:09)
Koks tas jusu case number EUxx , pagal pirmus du skaičius orientuojamasi ? Gal jau jusu numerio eile praėjo , tai nebent tik greitai viska susitvarkius pakvies ambasada per paskutinius bulleten, nes jau kaip ir beliko tik 3 ar 4 numeriu skelbimai , jei jusu DV 2016
Na, kaip bus, taip... patvirtinimo laiške rašė, kad tikrintis iki šių metų rugsėjo
QUOTE(Emidan @ 2016 05 05, 15:44)
Ir mane azartas apemes. O is jusu niekas nebande gauti h1b vizos (darbo). Zinau, kad sunku gauti ja, bet gal yra irgi sansas nors ir 1% kaip ir loterijos 😊😊😊
Darbo vizai yra reikalavimai atitinkami, ne bet kokiam darbui ja galima gaut, o ir darbdavys turi apsiimt.
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 14:44)
Visu pirma tai vaziuociau ten kur SILTA, nes megstu saule , o jeigu ir jura butu salia, tai is viso super.....
Geras, mano draugai kaip tik ten praėjusiu metu pavasarį persikraustė. Na ten nera juros bet gyventi patinka
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 05, 16:26)
Geras, mano draugai kaip tik ten praėjusiu metu pavasarį persikraustė. Na ten nera juros bet gyventi patinka
Nera nera ten juros.....
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 05, 08:01)
O jums jau isejo pasitikrinti ar ne?