Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Kiek pamenu, o tai buvo jau pries keletą metu, tuomet tas daktaras minėjo, kad atsisakius tam tikru skiepų (berods vienintelis kurio buvo galima atsisakyti tai MMR) kainuoja papildomai nes reikia kazkokia forma vėl pildyti, o ji nėra nemokama.

Atsakyti
Sito skiepo labiausiai ir vengiu. O sakykite, gal atsimenate kaip vadinasi ta klinika, pas kuri gytytoja lanketes? Aciu jums uz informacija
Atsakyti

Yra tik du daktarai kuriuos galima aplankyti medicinines apžiūros metu - viena moteriške kitas vyras. Mes buvom pas vyrą.  Jei labai kazkas neramina galima pasiskambinti ir atsakys visus klausimus ir nuogąstavimus 

Atsakyti
QUOTE(kangurelesj @ 2017 05 04, 20:39)
<p>Yra tik du daktarai kuriuos galima aplankyti medicinines apžiūros metu - viena moteriške kitas vyras. Mes buvom pas vyrą.  Jei labai kazkas neramina galima pasiskambinti ir atsakys visus klausimus ir nuogąstavimus </p>

ar jie abu yra lietuviai? kokiu budu galima juos rasti?
Atsakyti
QUOTE(kallima @ 2017 05 04, 21:41)

duokit zinot ka suzinosit siuo klausimu!
Atsakyti
QUOTE(kallima @ 2017 05 04, 21:41)

Mes neseniai buvom pas gydytoja Dovydaitiene, Uzupyje, berods klinika Medica. Pasakojo, kad sie visi reikalavimai ir tyrimai, reikalingi vizai, visam pasaulyj yra tie patys ir ar jus laimetumete zalia korta Anglijoje ar Lietuvoje, tyrimu tu paciu reikes, nes forma, kuria pildo sie gydytojai, kurie vyksta i apmokymus butent del sios medicinines, yra ta pati. Todel ir Lietuvoj tokie gydytojai yra tik du.
Tai del skiepu minejo, kad labai grieztai amerikieciai ziuri ir jeigu jiems kils kazkokie neaiskumai, jie tiesiog reikalauja persyskiepyti visais skiepais. Man pvz. mano seimos gydytoja pildydama skiepu ta knygele, nebuvo surasius skiepu seriju numeriu, ir del to, teko dar karta vaziuoti pas savo gydytoja seimos, kad vel keltu knygute ir ieskotu skiepu seriju numeriu. Vyrui truko vieno paraso toje knyguteje, tai taip pat nepatvirtino, liepe atvezti su parasais. Zodziu, tikrai maniau bus viskas paprasciau su ta medicinine, o buvo daug reikalu.. Mums truko dvieju skiepu - MMR ir stabliges skiepo. Turejom pasiskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(derke @ 2017 05 04, 21:51)
Mes neseniai buvom pas gydytoja Dovydaitiene, Uzupyje, berods klinika Medica. Pasakojo, kad sie visi reikalavimai ir tyrimai, reikalingi vizai, visam pasaulyj yra tie patys ir ar jus laimetumete zalia korta Anglijoje ar Lietuvoje, tyrimu tu paciu reikes, nes forma, kuria pildo sie gydytojai, kurie vyksta i apmokymus butent del sios medicinines, yra ta pati. Todel ir Lietuvoj tokie gydytojai yra tik du.
Tai del skiepu minejo, kad labai grieztai amerikieciai ziuri ir jeigu jiems kils kazkokie neaiskumai, jie tiesiog reikalauja persyskiepyti visais skiepais. Man pvz. mano seimos gydytoja pildydama skiepu ta knygele, nebuvo surasius skiepu seriju numeriu, ir del to, teko dar karta vaziuoti pas savo gydytoja seimos, kad vel keltu knygute ir ieskotu skiepu seriju numeriu. Vyrui truko vieno paraso toje knyguteje, tai taip pat nepatvirtino, liepe atvezti su parasais. Zodziu, tikrai maniau bus viskas paprasciau su ta medicinine, o buvo daug reikalu.. Mums truko dvieju skiepu - MMR ir stabliges skiepo. Turejom pasiskiepyti.

pas kuri gydytoja jus praeidinejot?
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2017 05 04, 21:48)
duokit zinot ka suzinosit siuo klausimu!

Pskaitykite siame puslapyje informacija, ten zemiau psirinkite Vilnius ir pdf faile atidarys visa info su kliniku Vilniuje adresais ir kainomis:
https://travel.state...ew/prepare.html
Atsakyti
Sveikinimai laimėtojams ir neliūdėkite jei nelaimejote - kitais metais pasiseks geriau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Super_E: 04 gegužės 2017 - 21:22
Manau nera didelio skirtumo ar ta forma pildysi po menesio ar dabar? Galvojam susirasyt po menesio ir uzpildyti forma.. Ir ar ta forma turi pildyti vienas ar abu kaip sutuoktiniai atskirai?
Atsakyti

Mano laiku tik vienas gydytojas tebuvo - amerikietis prie Katedros. Viskas ten greitai ir paprastai.

O del skiepu, tai jei ten ir kazkurio atsisakysit, po to JAV gali nepavykt to padaryt. Pvz i mokykla vaika leidziant, i universiteta. Man univere truko dvieju skiepu (kazkuriu is pakartotiniu ar kai buna 2-3 skiepu serija), tai teko skiepintis. 

Atsakyti
QUOTE(kallima @ 2017 05 04, 21:08)
tik trumpai pasakysiu, kad esu intuitivi mama ne mokslininke ir mane labiau domina realus faktai, o ne straipsniai, kuriuos nezinau nei kas raso nei kam raso

Jūs čia praktiškai pasakėt, kad netikit mokslu biggrin.gif Moksliniai straipsniai ir tyrimai atliekami, kad žmonija tobulėtų, o ne neaišku kam ir dėl ko.
Atsakyti