Sveikinu laimėjusią, matau vieną jau turim

ExXxtra, 03 Geg 2017 - 20:05, parašė: Atrodo, žinau, kodėl man vis rodo "The information entered is not valid". Pasirodo, kad negalima naudoti tos pačios fotografijos iš praėjusių metų žalios kortos loterijos.. O aš ją panaudojau ir sau ir šeimos nariams, visų nuotraukos bent jau kartą naudotos praėjusiose loterijose..Prieš tris metus mano tėčiui pavyko laimėti ir su antrą sykį naudotom nuotraukom, nors ir tuomet buvo taisyklės, kad jų naudot nebegalimaVa info iš 2018 metų žalios kortos instrukcijos: [b]Do not submit an old photograph. Submitting the same photograph that you submitted with last year’s entry will result in disqualification.[/b]
bimbamm, tikrai galima. Kaip tik pradek kuo greiciau pildytis, o po to sutuoktinio informacija veliau nusiusi. Viska normaliai jie ziuri del to - juk mato, kad ir pokalbis sklandziai vyksta (gali paklausinet apie vienas kita kazka, apie pvz vyro tevus ir pan), kad draugauta ir pan. Taip ir galit sakyt, kad kaip tik vestuves vasara planuotos buvo ar pan.