Trečias kartas nesėkmingas...
Sveikinu laimėjusią, matau vieną jau turim
Turbūt jau 6tas kartas nesėkmingas
Atrodo, žinau, kodėl man vis rodo "The information entered is not valid".
Pasirodo, kad negalima naudoti tos pačios fotografijos iš praėjusių metų žalios kortos loterijos.. O aš ją panaudojau ir sau ir šeimos nariams, visų nuotraukos bent jau kartą naudotos praėjusiose loterijose.. Va info iš 2018 metų žalios kortos instrukcijos:
Do not submit an old photograph. Submitting the same photograph that you submitted with last years entry will result in disqualification.
Pasirodo, kad negalima naudoti tos pačios fotografijos iš praėjusių metų žalios kortos loterijos.. O aš ją panaudojau ir sau ir šeimos nariams, visų nuotraukos bent jau kartą naudotos praėjusiose loterijose.. Va info iš 2018 metų žalios kortos instrukcijos:
Do not submit an old photograph. Submitting the same photograph that you submitted with last years entry will result in disqualification.
Ooooo, sveikinimai!!!!!
Atnaujinimas tiems, kam vis dar neina pasitikrinti - yra techniniai nesklandumai, bandykite vėl po 24 val
Atnaujinimas tiems, kam vis dar neina pasitikrinti - yra techniniai nesklandumai, bandykite vėl po 24 val
ExXxtra, 03 Geg 2017 - 20:05, parašė: Atrodo, žinau, kodėl man vis rodo "The information entered is not valid". Pasirodo, kad negalima naudoti tos pačios fotografijos iš praėjusių metų žalios kortos loterijos.. O aš ją panaudojau ir sau ir šeimos nariams, visų nuotraukos bent jau kartą naudotos praėjusiose loterijose.. Va info iš 2018 metų žalios kortos instrukcijos: [b]Do not submit an old photograph. Submitting the same photograph that you submitted with last year’s entry will result in disqualification.[/b]Prieš tris metus mano tėčiui pavyko laimėti ir su antrą sykį naudotom nuotraukom, nors ir tuomet buvo taisyklės, kad jų naudot nebegalima Bet šeip kiek šiandien skaičiau, tai šių nesklandumų priežastis yra kita
bimbamm, tikrai galima. Kaip tik pradek kuo greiciau pildytis, o po to sutuoktinio informacija veliau nusiusi. Viska normaliai jie ziuri del to - juk mato, kad ir pokalbis sklandziai vyksta (gali paklausinet apie vienas kita kazka, apie pvz vyro tevus ir pan), kad draugauta ir pan. Taip ir galit sakyt, kad kaip tik vestuves vasara planuotos buvo ar pan.
QUOTE(bimmbam @ 2017 05 03, 22:24)
Ir as laimejau Didziausias klausimas kaip daryti del antros puses, nes nesam susituoke.. Ar galima dabar pildyti forma kad esi vienisas o po to vasara papildyti ir ar neziures kreivai tokioj situacijoj?
pasiskaitykit foruma,tokiu situaciju kiek dabar skaitau labai daug pildosi asmuo,kad yra vienas,o po to kai susituokia taiso duomenis ir dapildo antraja puse
Gal kazkas is jau isvykusiu galetu papasakoti kaip su med.komisija yra del skiepu? Gal kas su vaikais praeidinejo ir ar tikrai reikia to viso saraso grieztai?
O gal tarkim po biski susiskiepyti galima iki med.komisijos,kad tarpai didesni butu tarp tu skiepu ar neverta? Nes gali kazkokiu is ju nepaskirti tiesiog?
Bei del rentgeno, gal kas ji daresi jau pries komisija ir tiesiog nusiveze ten.
QUOTE(galirnedabar @ 2017 05 03, 22:04)
Laimėjau! Parašykit žinutę, kam dar pasisekė, pakursim grupę FB, galėsim gal pagelbėt vienas kitam.
Visais laikais laimėtojos čia dalindavosi vargais ir džiaugsmais, klausdavo patarimų tų, kurios jau visa tai perėjusios ir jau gyvena JAV. Tai kažkaip nžn... Kam gerą daiktą į fb kelti kur keliese kalbėsitės ir nebus nei kas patartų nei padėtų.
Sveiki,
O kokio amziaus vaikai? Jei skiepai vaikams padaryti visi laiku pagal grafika, gali buti, kad papildomu ir nebereikes. Nes kai kurie skiepai jau nuo tam tikro amziaus nebereikalingi.
O kokio amziaus vaikai? Jei skiepai vaikams padaryti visi laiku pagal grafika, gali buti, kad papildomu ir nebereikes. Nes kai kurie skiepai jau nuo tam tikro amziaus nebereikalingi.
QUOTE(vikutev @ 2017 05 04, 07:58)
Gal kazkas is jau isvykusiu galetu papasakoti kaip su med.komisija yra del skiepu? Gal kas su vaikais praeidinejo ir ar tikrai reikia to viso saraso grieztai?
O gal tarkim po biski susiskiepyti galima iki med.komisijos,kad tarpai didesni butu tarp tu skiepu ar neverta? Nes gali kazkokiu is ju nepaskirti tiesiog?