Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Mano draugo neatrinko, o aš pati niekaip negaliu pasitikrint "the information entered is not valid" (dalyvaujam trečius metus) :unsure:

Atsakyti
QUOTE(ekajo @ 2017 04 19, 14:05)
Na aš bandau nuo 2009 su dvejų metų pertrauka:) šiais metais užpildėm jau su mažu vaiku.

šie metai ir vėl nesėkmingi
Atsakyti
Dalyvavom pirmą kartą, nepasisekė, brolio šeimai taipogi nenuskilo
Atsakyti
kas pildet DS-260...ten praso visu adresu nuo 16 metu...negi visus rasyt??studiju metu kiek ju buvo vien...kaip juos visus atkapstyt
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinimai laimėtojoms ir po balionėlį lauksiančioms kitų metų. 4u.gif

Vyras nelaimėjo, o aš net pasitikrinti negaliu. Ir net nesuvokiu, kodėl. Vedu CN, vedu ir 0 ir O. Rodo, kad nesutampa duomenys. Bet ir pavarde, ir gimimo metai sutampa su paradytu "print screan". Net jei vedu, kad pamečiau CN, manęs neatpažįsta.

Gal kas žino, kokios to priežastys gali būti? Ar gali būti anuliuota anketa, todėl nebėra duomenų bazėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 03 gegužės 2017 - 13:21
Mano draugo neatrinko, o aš pati niekaip negaliu pasitikrint "the information entered is not valid" (dalyvaujam trečius metus

Man ir mano šeimos nariams rodo tą patį "The information entered is not valid." Nesuprantu kame reikalas, paskaitinėjau užsienio forumus truputį, sako, kad vėl sistema neveikia taip kaip turėtų.
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2017 05 03, 14:21)
Man ir mano šeimos nariams rodo tą patį "The information entered is not valid." Nesuprantu kame reikalas, paskaitinėjau užsienio forumus truputį, sako, kad vėl sistema neveikia taip kaip turėtų.

Ačiū. Tada aš nesu vienintelė. Lauksime, kol sutvarkys sistemą.
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2017 05 03, 14:21)

o vedat tik pavarde?
Atsakyti
o vedat tik pavarde?

Taip, tik pavardę, ir confirmation number tiesiog nukopijuoju, o ne ranka rašau. Iš užsienio forumų susidariau įspūdį, kad daug kam rodo tą pačią žinutę.. Dalyvauju jau nuo 2011 metų, man tokių problemų niekada nėra buvę smile.gif
Atsakyti

Tik pavardę :) Tuo labiau, kad pati patikrinau draugo anketą ir pavyko viskas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura195: 03 gegužės 2017 - 13:43
QUOTE(Laura195 @ 2017 05 03, 14:41)
<p>Tik pavardę smile.gif Tuo labiau, kad pati patikrinau draugo anketą ir pavyko viskas.</p>

Puslapis veikia, pažiūrėkite ar kopijuojant kodą nepalikote tuščio ženklo, man taip buvo, tiesiog gal netyčia nukopijavot su tarpu.
Atsakyti

Daviau ir kitiem žmonėms pabandyti įvesti :) tikrai nepalikau tarpo, nes screen shotas pas mane, ir visus simbolius patikrinau šimtus kartu, turbūt geriau iškart pamatyt, kad nepavyko nei taip :unsure: 

Atsakyti