Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Na, kaip ta DV-2018? ar turim laiminguju? smile.gif man niekaip nepavyksta patekt i puslapi.. galetu jau pralaisvint biggrin.gif bandom jau nezinau kelintus metus, as koki 4 karta, vyras 3 smile.gif si karta jau pildem trims smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nami: 02 gegužės 2017 - 21:15
Sėkmės visiems! Man pernai užkrovė puslapį gal 23 val mūsų laiku. Visiškai sistema smigus buvo.. pamenu tą jausmą, kuris užliejo pamačius SELECTED smile.gif linkiu ir jums to jausmo!!!
Atsakyti
Mums irgi neina ieiti. Mes pildome 6-ti metai.

Papildyta:
QUOTE(derke @ 2017 05 02, 22:22)
Sėkmės visiems! Man pernai užkrovė puslapį gal 23 val mūsų laiku. Visiškai sistema smigus buvo.. pamenu tą jausmą, kuris užliejo pamačius SELECTED smile.gif linkiu ir jums to jausmo!!!

Kiek metu loset?
Atsakyti
Man irgi nepavyksta nuo 19 valandos įeiti. Tiek pernai, tiek užpernai, nors ir sunkiai, bet šiaip ne taip užkraudavo bent jau duomenims supildyti puslapį, dabar nieko, tampo nervus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidan @ 2017 05 02, 22:23)
Mums irgi neina ieiti. Mes pildome 6-ti metai.
Papildyta:
Kiek metu loset?

Buvo pirmas kartas ir laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(derke @ 2017 05 02, 22:46)
Buvo pirmas kartas ir laimingas smile.gif

Pasiseke jums 😊
Atsakyti
Man šį kart nepavyko unsure.gif , sėkmės kitoms 4u.gif
Atsakyti
musu taip pat neatrinko smile.gif
Atsakyti

Na as irgi eilini karta not selected. Linkiu sulaukti selected kitiems!!!

Atsakyti
HAS NOT BEEN SELECTED. Sėkmės visoms, kurios dar nespėjo pažiūrėti rezultatų! smile.gif
Atsakyti
Vakar taip ir neuzkrove iki pat 12...si ryta pradejau tikrinti nuo saves,kitaip nei praeitais metais nuo vyro...NOT SELECTED...
vedu vyro...laukiu to pacio uzraso ir ismeta visai kitoki!
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2018 yahoo.gif
Atsakyti

Vakar taip ir neuzkrove iki pat 12...si ryta pradejau tikrinti nuo saves,kitaip nei praeitais metais nuo vyro...NOT SELECTED...
vedu vyro...laukiu to pacio uzraso ir ismeta visai kitoki!
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2018 yahoo.gif

Sveikinu! Manęs taip pat kaip ir daugumos - neatrinko :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo statu: 03 gegužės 2017 - 09:10