Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Gal kažkam jau pasisekė? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Neuzkrauna puslapio :(

Atsakyti
puslapio neuzkrauna ://
Atsakyti

Ir man, ir vyrui raso "Information not valid", nors visa info kopijuoju is to confirmation page. Nesuprantu, kas negerai.

Atsakyti
QUOTE(Leja55 @ 2017 05 02, 19:04)
<p>Ir man, ir vyrui raso "Information not valid", nors visa info kopijuoju is to confirmation page. Nesuprantu, kas negerai.</p>

man rodos reikia tik pavarde vesti, be vardo, tuomet gerai buna, su vardu ir man not valid smile.gif
nelaimejau verysad.gif
Atsakyti
Ar kas nors jau turi žinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 02 gegužės 2017 - 19:19

Aciu uz patarima! Neatrinko ir musu :(

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 05 02, 13:46)
<p>Na tai imesk nuoroda ar citata, kur raso, kad nuo 21, nes kazka ne taip supratai - niekada nebuvo loterija nuo 21 ir tikrai nera dabar taip.</p>
<p> </p>
<p>Is tikruju pagrindiniai reikalavimai yra, kad tavo salis dalyvautu (yra kelios salys, is kuriu dalyvaut zmones negali) ir kad butum baiges vidurine arba turetum 2 metu staza, bet praktiskai visi pagal vidurines baigima pildo, nes darbo patirtis labai specifine turi but. Tai realiai gali pildyt ir 16, ir 17 metu, jei jau buna pabaige vidurine (ne pabaigs kai rezultatai skelbiami bus ar pan, o jau turi atestata). </p>
<p> </p>
<p>Cia yra taisykles ir tikrai niekur 21 metu nemini: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2017-Instructions-Translations/DV-2017%20Instructions%20and%20FAQs.pdf'>https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2017-Instructions-Translations/DV-2017%20Instructions%20and%20FAQs.pdf</a></p>

Tuomet neteisinga info www.zaliakorta.lt. Bent kokiu atveju mano dukra dar nebaigė 12 kos, t.y. tik šiemet birželį baigs, tad klaidos nepadariau, o kitais metais galės ir pati bandyt. Ačiū už išsamų paaiškinimą.

Atsakyti

Cia ne ambasados puslapis, tai tikrai neeeiketu pasikliaut ten esancia info. Jei kokiu klausimu kyla, yra oficialios taisykles, yra ambasadu puslapiai plius visokiu valstybiniu oficialiu (pvz www.uscis.gov).

Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2017 05 02, 19:49)
Tuomet neteisinga info www.zaliakorta.lt. Bent kokiu atveju mano dukra dar nebaigė 12 kos, t.y. tik šiemet birželį baigs, tad klaidos nepadariau, o kitais metais galės ir pati bandyt. Ačiū už išsamų paaiškinimą.

Tai,kad gali būti jog šie metai paskutiniai.
Atsakyti
deja, nelaimejom siemet
Atsakyti
Sėkmės visiems! Man pernai užkrovė puslapį gal 23 val mūsų laiku. Visiškai sistema smigus buvo.. pamenu tą jausmą, kuris užliejo pamačius SELECTED smile.gif linkiu ir jums to jausmo!!!
Papildyta:
Sėkmės visiems! Man pernai užkrovė puslapį gal 23 val mūsų laiku. Visiškai sistema smigus buvo.. pamenu tą jausmą, kuris užliejo pamačius SELECTED smile.gif linkiu ir jums to jausmo!!!
Atsakyti