Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(elodeja @ 2016 05 04, 22:46)
Labukas,

Gavau atsakymą, kad esu atrinkta kandidatavimui į ŽK ..per kiek laiko atsiunčia kvietimą, pokalbiui ambasadoje?

Sveikinu smile.gif Aš jau iš Amerikos rašau (tik pirmadienį internetą susitvarkiau. ir vis reikalų atsirasdavo kitom dienom - tik šiandien užsukau čia), bet viską tvarkiausi visai neseniai (rudenį), tai pakomentuosiu smile.gif
Pakvietimą pokalbiui siunčia berods po rugsėjo. Aš gavau lapkričio pradžiai, tai per visą spalį laksčiau sveikatą tikrintis (pusdienis ar diena Vilniuje, ten tik pas vieną gydytoją, atsinešti skiepus ir jei dar kuo skundies, ir vis tiek greičiausiai paskirs papildomai krūtinės rentgenogramą ir skiepus kelis, ir dar kraujo paima). Išduoda dokumentus tą pačią dieną paprastai (bent jau man - po kelių h), atplėšt negali, nešt į pokalbį su ambasada. Dar reikia iš LT policijos pažymos apie teistumą, tai užsisakyti galima internetu, jei LT gyveni. Na ir lauki pokalbio smile.gif
Su gydytoju patarčiau neskubėti, jei jau nori iš anksto nueiti, tai tik rudenį ar pan., nes galioja jo dokumentai tik pusę metų ir per tą laiką turi išvažiuoti (aš nuėjau spalio vidury, tai mano galiojo iki balandžio vidurio - 15, tai išskridau balandžio 9.).
Tai va... kaip ir tiek, jei dar kas domins - klauskite smile.gif prisiminimai labai švieži smile.gif
Beje, laimėtojų gal iš forumo atsiras daugiau, aš ne iš karto čia atslinkau, tik po to, kai jau pakvietė pokalbiui, jei ne dar vėliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 05 gegužės 2016 - 01:52
QUOTE(elodeja @ 2016 05 04, 23:46)
Labukas,

Gavau atsakymą, kad esu atrinkta kandidatavimui į ŽK ..per kiek laiko atsiunčia kvietimą, pokalbiui ambasadoje?

Sveikinu!!!!
Tame pranesime, kad jus atrinko yra parasyta ka reikia daryti toliau. t.y. reikia uzpildyti DS- 260 forma. Ir sekti visa bulletin pagal savo bylos numeri. Musu buvo 2445, tai mes pokalbio ejome spalio pirmomis dienomis, o kvietima e-mail gavome rugpjuti. Pakvietima gauni mazdaug 2 menesiai iki pokalbio ambasadoje.

Sekmes!!!! Jei kiltu kokiu klausimu - klauskite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elodeja @ 2016 05 04, 23:46)
Labukas,

Pagaliau turime thumbup.gif . Sveikiname 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elodeja @ 2016 05 04, 22:46)
Labukas,

Sveikinu! Iš kelinto karto pasisekėsmile.gif? Spalio mėnesį tik prasidės DV 2017 metų kvietimai į ambasadą, kvietimai priklauso nuo tavo case number, pagal jį galima orientuotis ar dar šiais metais ar kitais kvies į ambasadą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, na aš selected. Buvo labai keista tai pamatyti, nes pildžiau nieko nesitikėdama ir pirmą kartą, tai tik pamačius, galvoju kąą, taip paprasta laimėti? smile.gif) dar puoliau skaityti visas temas ar tikrai čia jau skaitosi tas laimėjimas smile.gif Tai suprantu, kad dabar reikia pildyti tą formą, tik man iškilo klausimas, gal esat girdėję, kad dėl kažkokių priežasčių užpildžius tą formą nekviečia į ambasadą. Ta prasme, man įdomu, kiek procentų reiškia, kad jau tikrai galiu ruoštis ir mintis dėliotis į tą pusę, kad važiuosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikinu laimėtojas 4u.gif ypač smagu, kai pasiseka iš pirmo karto ir netenka patirt nusivylimo perskaičius ,,ENTRY HAS NOT BEEN SELECTED" 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nelaimėjom rolleyes.gif antrus metus bandom.
Atsakyti
Dėkui, už sveikinimus ax.gif gal dar ankstoka? 4u.gif
Bandžiau 3-ią kartą ir pamačiusi tą "Selected", net suglumau..smile.gif
Tikrinausi jau prieš gerą savaitę, maniau greitai sulauksiu kažkokio pranešimo į el.paštą, tad nesulaukus užsukau čia..
Eisiu ieškoti formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(derke @ 2016 05 05, 09:23)
Sveiki, na aš selected. Buvo labai keista tai pamatyti, nes pildžiau nieko nesitikėdama ir pirmą kartą, tai tik pamačius, galvoju kąą, taip paprasta laimėti? smile.gif) dar puoliau skaityti visas temas ar tikrai čia jau skaitosi tas laimėjimas smile.gif Tai suprantu, kad dabar reikia pildyti tą formą, tik man iškilo klausimas, gal esat girdėję, kad dėl kažkokių priežasčių užpildžius tą formą nekviečia į ambasadą. Ta prasme, man įdomu, kiek procentų reiškia, kad jau tikrai galiu ruoštis ir mintis dėliotis į tą pusę, kad važiuosiu smile.gif

Manau drasiai gali planuotis ateiti. Siaip gali nepakviest i pokalbi, jei numeris labai aukstas ir visi iki to nr laimeje atsiliepia ir gauna ZK. Bet bent as nezinau nei vieno atvejo is pazistamu ar seimos kas butu laikeje ir negave ZK.
Papildyta:
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 14:21)
Dėkui, už sveikinimus  ax.gif  gal dar ankstoka?  4u.gif
Bandžiau 3-ią kartą ir pamačiusi tą "Selected", net suglumau..smile.gif
Tikrinausi jau prieš gerą savaitę, maniau greitai sulauksiu kažkokio pranešimo į el.paštą, tad nesulaukus užsukau čia..
Eisiu ieškoti formos smile.gif

Ta prasme pries savaite tikrinaisi ir ta selected matei? Ar tiesiog bandei tikrint pries savaite, o selected tik dabar pamatei?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 05, 14:24)
Papildyta:
Ta prasme pries savaite tikrinaisi ir ta selected matei? Ar tiesiog bandei tikrint pries savaite, o selected tik dabar pamatei?

Taip, tikrinausi prieš savaitę, tuo pat metu ir sužinojau..
Atsakyti
QUOTE(elodeja @ 2016 05 05, 14:33)
Taip, tikrinausi prieš savaitę, tuo pat metu ir sužinojau..

Tai, kad tikrinimas tik nuo uzvakar galiojo, t.y. tik geguzes 3 paskelbe rezultatus. Ar tikrai loterijos puslapyje tikrinaisi? g.gif Nes turejo iskart ir rasyt ka toliau daryt
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 05, 14:44)
Tai, kad tikrinimas tik nuo uzvakar galiojo, t.y. tik geguzes 3 paskelbe rezultatus. Ar tikrai loterijos puslapyje tikrinaisi? g.gif Nes turejo iskart ir rasyt ka toliau daryt

Mano 2016 metų loterija, pildyta prieš 1,5 metų. Gal jūs naują kitų metų tikrinatės, o aš, tik neperseniausiai prisiminiau, kad draugė buvo pildžiusi.. doh.gif vadinkim, kad suspėjau..
Tiesiog, galva pilna, gyvenimo tempas, daug ką pamirštu...

p.s. pildau formą, ką rašėte į "province'state" skiltį ? Ar tiesiog pažymėti "does not apply" varnele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elodeja: 05 gegužės 2016 - 13:59