QUOTE(elodeja @ 2016 05 04, 22:46)
Labukas,
Gavau atsakymą, kad esu atrinkta kandidatavimui į ŽK ..per kiek laiko atsiunčia kvietimą, pokalbiui ambasadoje?
Gavau atsakymą, kad esu atrinkta kandidatavimui į ŽK ..per kiek laiko atsiunčia kvietimą, pokalbiui ambasadoje?
Sveikinu Aš jau iš Amerikos rašau (tik pirmadienį internetą susitvarkiau. ir vis reikalų atsirasdavo kitom dienom - tik šiandien užsukau čia), bet viską tvarkiausi visai neseniai (rudenį), tai pakomentuosiu
Pakvietimą pokalbiui siunčia berods po rugsėjo. Aš gavau lapkričio pradžiai, tai per visą spalį laksčiau sveikatą tikrintis (pusdienis ar diena Vilniuje, ten tik pas vieną gydytoją, atsinešti skiepus ir jei dar kuo skundies, ir vis tiek greičiausiai paskirs papildomai krūtinės rentgenogramą ir skiepus kelis, ir dar kraujo paima). Išduoda dokumentus tą pačią dieną paprastai (bent jau man - po kelių h), atplėšt negali, nešt į pokalbį su ambasada. Dar reikia iš LT policijos pažymos apie teistumą, tai užsisakyti galima internetu, jei LT gyveni. Na ir lauki pokalbio
Su gydytoju patarčiau neskubėti, jei jau nori iš anksto nueiti, tai tik rudenį ar pan., nes galioja jo dokumentai tik pusę metų ir per tą laiką turi išvažiuoti (aš nuėjau spalio vidury, tai mano galiojo iki balandžio vidurio - 15, tai išskridau balandžio 9.).
Tai va... kaip ir tiek, jei dar kas domins - klauskite prisiminimai labai švieži
Beje, laimėtojų gal iš forumo atsiras daugiau, aš ne iš karto čia atslinkau, tik po to, kai jau pakvietė pokalbiui, jei ne dar vėliau...