Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Rezultatus skelbs gegužės 2d., kas neatkreipė dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tikrai, dabar yra taip, kad turi įvažiuoti per 6 mėnesius nuo medicininės, o ne nuo vizos. Būtent tai akcentavo ir interviu metu, kad įvažiavimo laikas tol, kol galioja medicininė (6 mėn).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo derke: 24 balandžio 2017 - 20:24
Aš irgi šiemet nusėmusi rožinius akinius, vyras jų net nebuvo užsidėjęs, čia tik aš svaigau kai nežinau kas biggrin.gif Vyras išvis nenori važiuoti į JAV, sako toli artimieji ir draugai ir t.t., plius nepatinka prezidentas jam.. Na žodžiu kai nenori, žmogus prisigalvoja visko.. biggrin.gif Aišku, pinigai JAV irgi ant medžių neauga, bet vis vien, iš mano artimų žmonių (krikšto tėvų, kuriuos realiai tėvais galiu vadinti) pasakojimų apie JAV, man noras nedingsta, tik gal apsimalšina, kai nelaimi.. smile.gif Be to JAV gyvenančios, iškilo klausimas, kiek žinau ŽK laimėtojai gali nemokamai mokytis anglų kalbos, taip? smile.gif Bet tik klausimas, yra specialūs kursai tam tikrose vietose, ar moko bet kur, kur tik moko anglų kalbos ?
Atsakyti

Pamenu kazkada temoj buvo apie tai rasyta, bet jau neatsimenu tiksliai detaliu. Siaip priklausys ir kur gyveni, nes vienur daugiau tokiu, kitur maziau. Aplink mus labai daug kalbos kursu siuloma ir neziurima i imigracijos statusa. O i tavo klausima atsakant, tai yra specialus nemokamo kursai, tikrai ne visur, kur mokoma anglu kalba, priima nemokamai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 balandžio 2017 - 13:24
Na ir aš laukiu atsakymo 4u.gif

P.S. ne visada galime kalbėti apie naujausias technologijas ir pažengusią sistemą net ir USA, ten gyvenančios patvirtins, kad vis tik Amerikoje vis dar egzistuoja pinigų čekiai, daug kur gatvėse mediniai stulpai, interneto ryšys tikrai ne tobulas o mobilios paslaugos iš tiesų brangios. Europinės banko kortelės veikia ne visur ir dar daugelis dalykų nėra tobula, bet esmė ne tame, jie nesureikšmina tokių dalykų ir tobulėja kitur...Mes tik lietuviai bambam...bet čia matyt iš kartos į kartą pas mus taip.. blink.gif

Mano patirtis tokia su USA: dukra išvyko su sportu 11-12 kl. dabar baiginėja ten 12 ka, per du metus nebuvo grįžus. O kadangi labai patiko ir prilipo USA, norėtų likti, tad užpildžiau ir aš ŽK, nes iki 21 m. vaikai patys negali pildyt, jie dar prie tėvų priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 28 balandžio 2017 - 23:09
Manau ne taip supratot del tu 21metu. Tevai gali savo nevedusius vaikus irasyti i savo application iki 21 metu. Bet tai nereiskia, kad jie patys negali anksciau dalyvauti - reikia tik buti 12 klasiu arba tureti 2 metus darbo patirties tam tikros...
Atsakyti
O kelintą valandą bus jau rytoj atidaryta ir bus galima tikrintis? rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manteee @ 2017 05 01, 16:56)
O kelintą valandą bus jau rytoj atidaryta ir bus galima tikrintis? rolleyes.gif  rolleyes.gif

jei neklystu 19 h musu laiku
DV-2018 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 2, 2017.
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2017 05 01, 19:14)
jei neklystu 19 h musu laiku
DV-2018 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 2, 2017.

Taip ir maniau. Ačiū! smile.gif smile.gif
Atsakyti
Loterijoje gali dalyvauti asmenys, sulaukę 21 metų, iki 21 metų įtraukiami prie tėvų. Pasidomėkite, rašo ambasados psl. 4u.gif

QUOTE(MichGirl @ 2017 04 29, 03:34)
Manau ne taip supratot del tu 21metu. Tevai gali savo nevedusius vaikus irasyti i savo application iki 21 metu. Bet tai nereiskia, kad jie patys negali anksciau dalyvauti - reikia tik buti 12 klasiu arba tureti 2 metus darbo patirties tam tikros...

Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 02 gegužės 2017 - 12:33

Na tai imesk nuoroda ar citata, kur raso, kad nuo 21, nes kazka ne taip supratai - niekada nebuvo loterija nuo 21 ir tikrai nera dabar taip.

Is tikruju pagrindiniai reikalavimai yra, kad tavo salis dalyvautu (yra kelios salys, is kuriu dalyvaut zmones negali) ir kad butum baiges vidurine arba turetum 2 metu staza, bet praktiskai visi pagal vidurines baigima pildo, nes darbo patirtis labai specifine turi but. Tai realiai gali pildyt ir 16, ir 17 metu, jei jau buna pabaige vidurine (ne pabaigs kai rezultatai skelbiami bus ar pan, o jau turi atestata). 

Cia yra taisykles ir tikrai niekur 21 metu nemini: https://travel.state...ns and FAQs.pdf

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 gegužės 2017 - 12:49
QUOTE(mamyciuxs @ 2017 05 02, 06:32)
Loterijoje gali dalyvauti asmenys, sulaukę 21 metų, iki 21 metų įtraukiami prie tėvų. Pasidomėkite, rašo ambasados psl.  4u.gif
Papildyta:

manau jums reiktu paciai pasidometi, nes to neraso niekur nei lietuviskam ambasados puslapyje, nei pagrindiniam loterijos. iki 21m vaikai prirasomi prie tevu jeigu jie to nori, bet niekur nesako, kad 20metis negali nepriklausomai dalyvauti.

https://lt.usembassy...ersity-visa-lt/
Atsakyti