Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Sveikutes 4u.gif

O ar teko kam laimeti Zalia korta su vaikais?
Kiek perskaiciau, tai pasiseka tik vienas kaip losi.

Tai va iskilo klausimas, ar pasiseke kam laimeti su dviems mazais vaikais korta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 04 13, 22:20)
Sveikutes  4u.gif

O ar teko kam laimeti Zalia korta su vaikais?
Kiek perskaiciau, tai pasiseka tik vienas kaip losi.

Tai va iskilo klausimas, ar pasiseke kam laimeti su dviems mazais vaikais korta  ax.gif  4u.gif

Prieš keletą savaičių buvau pokalbyje Ambasadoje ir kaip tik atėjo moteris su dviem mažučiais vaikais (iki 4 metų). Paskui kartu, vienu laiku, atėjom pasiimti pasų su vizomis, taip kad laimi ir su vaikučiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(derke @ 2017 04 15, 04:23)
Prieš keletą savaičių buvau pokalbyje Ambasadoje ir kaip tik atėjo moteris su dviem mažučiais vaikais (iki 4 metų). Paskui kartu, vienu laiku, atėjom pasiimti pasų su vizomis, taip kad laimi ir su vaikučiais smile.gif

4u.gif

Aciukas bandysim laime rudeneli. mirksiukas.gif 4u.gif
Maniau tik atrenka zmones be vaikuciu ax.gif
Atsakyti
Na aš bandau nuo 2009 su dvejų metų pertrauka:) šiais metais užpildėm jau su mažu vaiku.
Atsakyti

Na aš bandau nuo 2009 su dvejų metų pertrauka:) šiais metais užpildėm jau su mažu vaiku.

Beveik visai kaip as 😉 Na jau labai greitai bus aisku kokia naujiena siemet aplankys ☺

Atsakyti

Gal kas galite pasakyti, laimejimo atveju, pirma karta tureciau kirsti siena su vaikais ar galeciau ir viena?

Atsakyti

Ivaziuot turi visi, kurie gauna ZK, tai vaikai irgi turi vaziuot. Ir nors laimetoja butum tu, bet ZK taisykles visiems vienodai galioja, t.y. tiek tu, tiek vaikai turit but JAV didziaja metu dali.

Atsakyti

Ivaziuot turi visi, kurie gauna ZK, tai vaikai irgi turi vaziuot. Ir nors laimetoja butum tu, bet ZK taisykles visiems vienodai galioja, t.y. tiek tu, tiek vaikai turit but JAV didziaja metu dali. 

Dekui, supratau 🙂

Atsakyti
Pildome nuo 2010 smile.gif Per tiek laiko jau gyvenimas visaip kaip pasikeitė ir entuziazmo gerokai sumažėjo, bet... laukiame su viltimi ir vėl.

Sėkmės visiems! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 22 balandžio 2017 - 17:13
<p>Ivaziuot turi visi, kurie gauna ZK, tai vaikai irgi turi vaziuot. Ir nors laimetoja butum tu, bet ZK taisykles visiems vienodai galioja, t.y. tiek tu, tiek vaikai turit but JAV didziaja metu dali. </p>
[/quote]
Nevisai taip. Tas šeimos narys, kuris laimi turi važiuoti kartu arba pirmas, o vėliau gali atvažiuoti ir likusieji, tačiau kol dar nesibaigė vizos galiojimas kertantiems sieną. Skiriamų vizų laikas gali skirtis, dėl medicininės pažymos nevienodo baigimo laiko. Vaikams tai užtrunka ilgiau dėl skiepų gausos. Tad kas turit vaikų nedelskite ir kai tik gaunate paskirtą laiką ambasadoje registruokitės pas vieną iš 2 gydytojų Vilniuje 2016-17m duomenys. Su vaikais laimima, tiesiog viskas atitinkamai daugiau kainuoja...
Atsakyti

Na ką, už savaitėlės jau tikrinsim :) Aš kažkaip šiemet jau nusiėmusi rožinius akinius. Trečias kartas man jau tikrinimo bus, pirmus du tai su ašarom akyse spoksojau į tą "not selected", dabar gyvenimas šiek tiek pasikeitęs tai, galvoju bus kaip bus. Noriu nežmoniškai vis dar, bet nebededu tiek vilčių, nebeįsisivaigau, kad va laimėsiu, skrisim, gyvensim. Juk dažniausiai ir laimi tie kurie nesitiki :D 

Atsakyti

Bet siuo atveju nebent vaikai pilnameciai, kitaip mama niekaip neisleistu vienus mazus vaikus atskirai. O tas skirtumas tarp ivaziavimo tikrai ne toks didelis, kad 2 kartus spet suvazinet (ir nelabai finansiskai apsimoka). 

Nors man terminas del medicinines isvis naujiena - musu ivaziavimas buvo 6 men nuo vizos idejimo ambasadoj. Tikrai nesutampa su medicinine, o dar mum uzsitese, nes ambasadoj kompai sudurniavo ir negalejo issiaiskint kai kuriu dalyku, tai kitakart teko vaziuot pasiimt vizu. 

Atsakyti