QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 10 30, 17:52)
Manau cia daug neprisaugosi ir telieka tiketis, kad vaikas atsispirs. As augau be mamos, tetis nepamenu, kad kazka apie narkotikus kalbejes, mokines butu, bet mano kartoj gal maziau tas vyko. Nors manau tiesiog kai nesidomi, tai ir atrodo, kad nevyksta aplink. Zodziu, as net zoles nebandzius buvau, o buvo draugu tarpe kur ir zolyte parukydavo ir kazka daugiau bande. Kai tik prasidedavo kazkokia tokia kalba, tai as iskart namo eidavau-tiesiog net nenorejau but toj aplinkoj.
Nors buvo juokingas ivykis. Su drauge karta sutarem anksti atsikelt ir eit pabegiot. Nu ir pabegiojom, griztam namo, o mano brolis (tuo metu atostogu is JAV grizes buvo) sukeles ant koju drauges seima ir mano teti, nes gi mes su drauge kazkur dinge, o juk narkotiku labiausiai ryte norisi 😂 Dzin, kad mes pasisveikatint uzsinorejom. Bet brolis turbut vertino pagal tai, ka JAV tuo metu mate ir kokios problemos ten buvo, o mes su drauge apie tuos narkotikus dar nieko tada nezinojom ir neidomu jie buvo.
Nors buvo juokingas ivykis. Su drauge karta sutarem anksti atsikelt ir eit pabegiot. Nu ir pabegiojom, griztam namo, o mano brolis (tuo metu atostogu is JAV grizes buvo) sukeles ant koju drauges seima ir mano teti, nes gi mes su drauge kazkur dinge, o juk narkotiku labiausiai ryte norisi 😂 Dzin, kad mes pasisveikatint uzsinorejom. Bet brolis turbut vertino pagal tai, ka JAV tuo metu mate ir kokios problemos ten buvo, o mes su drauge apie tuos narkotikus dar nieko tada nezinojom ir neidomu jie buvo.
oi geras kokiu buna kurybingu giminaiciu
tai suprantama, kad nuo vaiko irgi daug priklauso... bet man is tiesu tai siaubas... nenoriu net pagalvoti... o kai prisiziuri dar foto CNN kaip motinos perdozavusios o vaikai ant galiniu sedyniu... Siaubas !!!!
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2016 10 30, 18:44)
Kur tie narkotikai? Nieko nemaciau, nieko negirdejau Pvz Trumpas kalba, kaip Cikagoje blogai, koks ten nusikalstamumas, o lietuviu ten daug gyvena ir turbut jokio nusikalstamumo nemato. Ziurint koks rajonas. Yra ir NY tokiu vietu, kur merginoms vienoms nevaikscioti, bet jos apie tai zino ir neina ir problemu nera.
As pvz juoduku miestelyje gyvenu, visi labai tvarkingi, draugiski, kulturingi. O va drauge tai uz galvos susiima, ir sako juk kur juodukai ten ir narkotikai Lietuvoje gi irgi panasiai, nueik Vilniuj i kokius Naujininkus, tai ten visokio plauko faunos pamatysi
As pvz juoduku miestelyje gyvenu, visi labai tvarkingi, draugiski, kulturingi. O va drauge tai uz galvos susiima, ir sako juk kur juodukai ten ir narkotikai Lietuvoje gi irgi panasiai, nueik Vilniuj i kokius Naujininkus, tai ten visokio plauko faunos pamatysi
taip tai visa laime, kad yra issamiu NT puslapiu kur galima visa info apie rajonus rasti nuo nusikalstamumo iki gyventoju rases, nu tobula