Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

Sveikos, jeigu mano vyras yra sulaikytas dėl kriminalinio nusikaltimo 2009m.,bet neteistas, buvo kaltas, bet susitaikė ir 2014m. dėl muštynių su apsauginiu sulaikė, bet vėl teistumo išvengė ar verta bandyti lošti ar nėra šansų, kad vizą gaus? Nusikaltimai padaryti Lietuvoje, kaip yra dėl tos pažymos ar ten svarbu tik,kad neteistas ar bendrai kriminalinė istorija?

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(RobertaJusk @ 2016 10 26, 14:55)
Sveikos, jeigu mano vyras yra sulaikytas dėl kriminalinio nusikaltimo 2009m.,bet neteistas, buvo kaltas, bet susitaikė ir 2014m. dėl muštynių su apsauginiu sulaikė, bet vėl teistumo išvengė ar verta bandyti lošti ar nėra šansų, kad vizą gaus? Nusikaltimai padaryti Lietuvoje, kaip yra dėl tos pažymos ar ten svarbu tik,kad neteistas ar bendrai kriminalinė istorija?

Dėkui.

tai jeigu nuosprendzio kad nuteistas nebuvo tai teistumo ir nera, kaip as suprantu, nes kaltu gali paskelbti tik teismas, o jei susitaike ir byla buvo nutraukta, tai jis ir nebuvo nuteistas, jeigu gerai supratau, pazymoj ir nebus parasyta kad pripazintas kaltu... Ar as kazka painioju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellezza @ 2016 10 26, 14:26)
tai jeigu nuosprendzio kad nuteistas nebuvo tai teistumo ir nera, kaip as suprantu, nes kaltu gali paskelbti tik teismas, o jei susitaike ir byla buvo nutraukta, tai jis ir nebuvo nuteistas, jeigu gerai supratau, pazymoj ir nebus parasyta kad pripazintas kaltu... Ar as kazka painioju? smile.gif

Teisingai galvojate, abi bylos nutrauktos, Lietuvoje galėtų, net kariškiu eiti dirbti, nes teistumo nėra, bet sakau gal Amerikoje vien faktas,kad buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas nulemia, kad kortos negausi, nes esi buvęs sulaikytas:)
Atsakyti
QUOTE(RobertaJusk @ 2016 10 26, 15:34)
Teisingai galvojate, abi bylos nutrauktos, Lietuvoje galėtų, net kariškiu eiti dirbti, nes teistumo nėra, bet sakau gal Amerikoje vien faktas,kad buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas nulemia, kad kortos negausi, nes esi buvęs sulaikytas:)

Nemanau, jeigu nera teistumo tai nera, ten tik tokios pazymos praso laimejimo atveju, kiek as suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(littlefox @ 2016 10 26, 14:14)
Sveikos,

Gal gavot kuri kvietima atvykti i JAV ambasada?
as jau pradedu pergyventi kodel viskas ten taip letai vyksta.... 4u.gif

Aš irgi labai jau laukiu.. Viena narė rašė keletą puslapių atgal, kad eina į pokalbį lapkričio 1 d., tai būtų smagu, jei pasidalintų įspūdžiais iš ambasados.

O koks Jūsų case number?
Atsakyti
mano case numeris: 2017EU00016***
kaip manote kada tureciau sulukti kokiu nors ziniu? smile.gif
ir laukaim atsiliepimu kaip pavyko pokalbis ambasadoje ;)
Atsakyti
QUOTE(littlefox @ 2016 10 27, 15:13)
mano case numeris: 2017EU00016***
kaip manote kada tureciau sulukti kokiu nors ziniu? smile.gif
ir laukaim atsiliepimu kaip pavyko pokalbis ambasadoje ;)

Lapkricio cut off numeris Europai 13000, tai speju jau gruodi turetumet sualukti kvietimo.
Atsakyti
tai reikai laukti smile.gif bet jau neramu darosi....
Atsakyti
Gal dar kas nors žino ir gali atsakyti ar tą kvietimą, su paskirta data, atsiunčia el.paštu ar sistemoj prisijungus matosi pranešimas?
Atsakyti
Sveiki, trumpas klausimelis.. Ar gali vyras ir zmona pildyti zalia korta atskirai? ar vienas uz pildo ir viskas smile.gif aciu jum uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2016 10 28, 12:27)
Sveiki, trumpas klausimelis.. Ar gali vyras ir zmona pildyti zalia korta atskirai? ar vienas uz pildo ir viskas smile.gif aciu jum uz atsakyma!

Tikrai gali pildyti atskirai abu sutuoktiniai, taip padidinsite šansus laimėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo derke: 28 spalio 2016 - 12:49
Merginos, kaip daryti, kai su vyru jau senai gyvenam atskirai, nebendraujam, pykstames, taciau esame susituoke. Kaip daryti su jo nuotrauka, kad priimtu forma. Realios tvarkngos nuotraukos tikrai negausiu, o formoje reikalaujama.
Atsakyti