QUOTE(antanui @ 2016 09 23, 07:24)
Jei nepaslaptis koks case number(pirmi du skaiciai)? ??xxx
zinoma, ne paslaptis
72XX
QUOTE(KibirasZalias @ 2016 09 23, 08:12)
Man iškilo klausimas dėl skiepų, kadangi tavo interviu jau greit, tia matyt apie medicininę taip pat pradėjai galvoti ar gal jau buvai.
Ar skiepais reiktų pasirūpinti iš anksto? Ar reikia neštis į med. apžiūrą skiepų knygelę? (taisyklėse rašo kad galima ir nesinešti ir daktaras vietoje nusprendžia ko gali trūkti). Man tai svarbu nes mano sveikatos knygelė su istorija nuo vaikystės bekeliaujant tarp poliklinikų pasimetė su visa info apie skiepus...
Ar teks persiskiepyti nuo visko kad turėčiau antspaudus
rytoj planuoju skambintis ir uzsirasyti pas gydytoja, skiepu knygeles neturiu, paprasiau kad poliklinikoj padarytu, tai ryt dar reikes skambintis i poliklinika ir klaust ar pavyko jiems ten is archyvo iskapstyt mano medicinine knygele ir paruosti skiepu knygele. Jei ne, tai nieko baisaus, nurodymuose parasyta, kad nera butina ja nestis pas gydytoja einant, jis pats ten viska paruos tik paprasciau jam butu tiesiog zinoti tiklsiai kokie skiepai yra. Na aš pati tai labai tikiuosi, kad daug skiepu daryti gydytojas nelieps.
QUOTE(derke @ 2016 09 23, 09:07)
Papildyta:
Oo, jau neilgai liko laukti. Nepamirškite pasidalinti įspūdžiais kaip ten tame pokalbyje viskas praeis, labai įdomu
zinoma, butinai! as dar kazkaip nespejau net pasigilinti i tai, ko ten klausia per ta interviu. Gal kas papasakotumete is savo patirties?
esu pati dalyvavus interviu tik del J1 vizos, bet cia visai skirtingi dalykai