Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(sandrukass @ 2016 09 21, 10:47)

Beje, aš jau gavau savo interviu datą  thumbup.gif

Kurią dieną paskyrė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(derke @ 2016 09 22, 10:18)
Kurią dieną paskyrė?  4u.gif

lapkricio 1 d. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 09 22, 15:56)
lapkricio 1 d.  cool.gif

Jei nepaslaptis koks case number(pirmi du skaiciai)? ??xxx
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 09 22, 16:56)
lapkricio 1 d.  cool.gif

Man iškilo klausimas dėl skiepų, kadangi tavo interviu jau greit, tia matyt apie medicininę taip pat pradėjai galvoti ar gal jau buvai.

Ar skiepais reiktų pasirūpinti iš anksto? Ar reikia neštis į med. apžiūrą skiepų knygelę? (taisyklėse rašo kad galima ir nesinešti ir daktaras vietoje nusprendžia ko gali trūkti). Man tai svarbu nes mano sveikatos knygelė su istorija nuo vaikystės bekeliaujant tarp poliklinikų pasimetė su visa info apie skiepus...

Ar teks persiskiepyti nuo visko kad turėčiau antspaudus blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antanui @ 2016 09 23, 08:24)
Jei nepaslaptis koks case number(pirmi du skaiciai)?  ??xxx

Keletą puslapių atgal narė rašė, kad virš 7xxx smile.gif
Koks Jūsų numeris? Aš jau nekantrauju, prisisvajojau, dabar baisu, kad, o jeigu nepakvies į pokalbį. Ar būna išvis taip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrukass @ 2016 09 22, 16:56)
lapkricio 1 d.  cool.gif

Oo, jau neilgai liko laukti. Nepamirškite pasidalinti įspūdžiais kaip ten tame pokalbyje viskas praeis, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirasZalias @ 2016 09 23, 09:12)
Ar teks persiskiepyti nuo visko kad turėčiau antspaudus  blink.gif  unsure.gif

Galbut ir nuo gydytojo priklauso, bet as ejau pas amerikieti prie Katedros (mano laiku tik jis vienas tebuvo ir pokalbisVarsuvos ambasadoj vyko). Tai apie kazkuri skiepa nebuvo mano knygelej irasu ir jis tiesiog paklause ar skiepinta ir mazdaug kada ir pazymejo ta skiepa kaip turima lape.

Na ir aisku visada yra tie skiepai, kur galima atsisakyt del pvz etiniu isitikinimu, tai jis paklausia ar nori skiepintis, ar ne. Visada gali atsisakyt, o esant norui pasiskiepint veliau. Ta prasme tas sutaupo laiko ir nereikia lakstyt skiepu gaut (nebent vistiek kazkokio butino truksta).

O siaip turbut geriausia pasiskambint gydytojui ir klaust ka daryt tokiu atveju-tiksliausiai atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 09 23, 15:59)
Galbut ir nuo gydytojo priklauso, bet as ejau pas amerikieti prie Katedros (mano laiku tik jis vienas tebuvo ir pokalbisVarsuvos ambasadoj vyko). Tai apie kazkuri skiepa nebuvo mano knygelej irasu ir jis tiesiog paklause ar skiepinta ir mazdaug kada ir pazymejo ta skiepa kaip turima lape.

Na ir aisku visada yra tie skiepai, kur galima atsisakyt del pvz etiniu isitikinimu, tai jis paklausia ar nori skiepintis, ar ne. Visada gali atsisakyt, o esant norui pasiskiepint veliau. Ta prasme tas sutaupo laiko ir nereikia lakstyt skiepu gaut (nebent vistiek kazkokio butino truksta).

O siaip turbut geriausia pasiskambint gydytojui ir klaust ka daryt tokiu atveju-tiksliausiai atsakys.

Aš pas tą patį variau, ir buvo nuo vaikystės skiepai, bet priverstinai pravarė. Buvau pernai.

Užtat man įdomiau, kaip su tuo skiepų lapu JAV, ar labai žiūri? Aš taip dar ir nenuėjau niekur, tuoj pusė metų, kaip atvažiavus...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2016 09 24, 07:20)
Užtat man įdomiau, kaip su tuo skiepų lapu JAV, ar labai žiūri? Aš taip dar ir nenuėjau niekur, tuoj pusė metų, kaip atvažiavus...

Na jis gerai turet pas gydytoja einant- mato nuo ko skiepytas esi, toks bendrai situacijai parodyt. Bet siaip niekam jis neidomus. Man tik univere jo prireike, nes keli privalomi skiepai studijuojant yra, tai i ta lapa ir tas geltonas skiepu knygeles ziurejo, ta prasme mano irodymas ka turiu is skiepu buvo.
Atsakyti
QUOTE(antanui @ 2016 09 23, 07:24)
Jei nepaslaptis koks case number(pirmi du skaiciai)?  ??xxx

zinoma, ne paslaptis smile.gif 72XX

QUOTE(KibirasZalias @ 2016 09 23, 08:12)
Man iškilo klausimas dėl skiepų, kadangi tavo interviu jau greit, tia matyt apie medicininę taip pat pradėjai galvoti ar gal jau buvai.

Ar skiepais reiktų pasirūpinti iš anksto? Ar reikia neštis į med. apžiūrą skiepų knygelę? (taisyklėse rašo kad galima ir nesinešti ir daktaras vietoje nusprendžia ko gali trūkti). Man tai svarbu nes mano sveikatos knygelė su istorija nuo vaikystės bekeliaujant tarp poliklinikų pasimetė su visa info apie skiepus...

Ar teks persiskiepyti nuo visko kad turėčiau antspaudus  blink.gif  unsure.gif

rytoj planuoju skambintis ir uzsirasyti pas gydytoja, skiepu knygeles neturiu, paprasiau kad poliklinikoj padarytu, tai ryt dar reikes skambintis i poliklinika ir klaust ar pavyko jiems ten is archyvo iskapstyt mano medicinine knygele ir paruosti skiepu knygele. Jei ne, tai nieko baisaus, nurodymuose parasyta, kad nera butina ja nestis pas gydytoja einant, jis pats ten viska paruos tik paprasciau jam butu tiesiog zinoti tiklsiai kokie skiepai yra. Na aš pati tai labai tikiuosi, kad daug skiepu daryti gydytojas nelieps. g.gif

QUOTE(derke @ 2016 09 23, 09:07)
Papildyta:
Oo, jau neilgai liko laukti. Nepamirškite pasidalinti įspūdžiais kaip ten tame pokalbyje viskas praeis, labai įdomu  4u.gif

zinoma, butinai! as dar kazkaip nespejau net pasigilinti i tai, ko ten klausia per ta interviu. Gal kas papasakotumete is savo patirties? 4u.gif esu pati dalyvavus interviu tik del J1 vizos, bet cia visai skirtingi dalykai ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites as su tokiu klausimu ar dar vyksta toeerija?
nes kai atsidarau langel kur pildyti prass kaskokiu skaiciu nelabai suprantu kodel
prasau padekit
aciuuu
Atsakyti
QUOTE(braskexxx @ 2016 09 28, 17:27)
sveikos mergaites as su tokiu klausimu ar dar vyksta toeerija?
nes kai atsidarau langel kur pildyti prass kaskokiu skaiciu nelabai suprantu kodel
prasau padekit
aciuuu

Nauja loterija dar neprasidejus, o nuoroda atidarius galima suvest praejusiu metu koda ir pasitikrint laimejai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2016 09 28, 16:39)
as dar kazkaip nespejau net pasigilinti i tai, ko ten klausia per ta interviu. Gal kas papasakotumete is savo patirties?  4u.gif esu pati dalyvavus interviu tik del J1 vizos, bet cia visai skirtingi dalykai  ax.gif

Interviu jau vienas juokas buna, nezinau nei vieno nepraejusio - jei dokumentai tvarkingi, nemelavot anketose ir pan, tai nera pagrindo negaut vizos. O klausimai mum labai paprasti buvo - as dar LT studijavau, tai paklause ka studijuoju, ka dirbt noreciau ir pan. Toks labai paprastas pokalbis su keliais klausimais tebuvo,
Atsakyti