Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 12, DV-2017/2018

QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 04, 11:31)
??... Menesi su diena?.... Cia kaip, nes man neleidzia menesio ir dienos vesti, tik metus...

Suklydau grynai data del to neleido vest. Paskui kai vedziau informacija kad pamirsau koduka ten reikejo visa data rasyt ir pagalvojau kad galiu but susipainiojus. Pasirodo tikrai ir irasius kitaip skaicius atsiunte i pasta mano conformation ta numeriuka tai ir tikrindama vedziau ir data kitokia. Tai ir leido patikrint ir ismete has not been selected:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelis_: 04 gegužės 2016 - 10:41
O bus papildomas rinkimas laimėtojų kai dalis neatsilieps/nepraeis atrankos? anksčiau lyg ir būdavo rugsėjį?
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2016 05 04, 11:36)
O bus papildomas rinkimas laimėtojų kai dalis neatsilieps/nepraeis atrankos? anksčiau lyg ir būdavo rugsėjį?

Labai labai seniai , prieš kokius 4-5 metus buvo , poto jau nebuvo tokio varianto kad papildomus laimėtojus skelbtų.
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 12:48)
Labai labai seniai , prieš kokius 4-5 metus buvo , poto jau nebuvo tokio varianto kad papildomus laimėtojus skelbtų.

Ačiū už atsakymą 4u.gif na tai ką, vėl metus laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2016 05 04, 11:52)
Ačiū už atsakymą 4u.gif na tai ką, vėl metus laukt biggrin.gif

Tai mačiau su work and travel vyksi! Tai irgi šiokia tokia pažintis su Amerika smile.gif o kaip studentams tai dar ir gyvenimas be rūpesčių biggrin.gif

To numerio aišku neišmeskit, kas cia zino gal per rinkti sugalvos ar padarys antra turą , kol kas neskelbia bet visko gali būti. Vienais metais yra buvę, kad turėjo perrinkti, tai tie kurie laimėjo ir kurie nelaimėjo buvo iš naujo perrinkti ir paskelbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijukas: 04 gegužės 2016 - 12:12
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 13:08)
Tai mačiau su work and travel vyksi! Tai irgi šiokia tokia pažintis su Amerika smile.gif o kaip studentams tai dar ir gyvenimas be rūpesčių biggrin.gif

To numerio aišku neišmeskit, kas cia zino gal per rinkti sugalvos ar padarys antra turą , kol kas neskelbia bet visko gali būti. Vienais metais yra buvę, kad turėjo perrinkti, tai tie kurie laimėjo ir kurie nelaimėjo buvo iš naujo perrinkti ir paskelbti.

Aha, bet kiek pažįstamų buvo, tai sakė po Amerikos nebenorėsi LT gyventi biggrin.gif o aš kaip tik sausį 2017-ais baigsiu magistrą, tai galvojau va kaip tik ir galėčiau išvažiuoti biggrin.gif na nieko, jei bus lemta, tai pasiseks kažkada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treise: 04 gegužės 2016 - 12:19
Aš save labai naiviai guodžiu tuo, kad kažkaip nesimato laimėjusių, tai gal kokia klaida bus ir dar yra vilčių... doh.gif Bet čia tik savęs guodimas. Nes turbūt laimėtojai vėl bus tie kuriems session timed out arba dar kokias klaidas meta.

Treise, taip ir bus ax.gif Didelė tikimybė, kad taip ir liksi apsėsta Amerikos ax.gif Amžina kankynė pasidaro kai širdis likusi tenais už Atlanto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodosokoladoirkavos: 04 gegužės 2016 - 13:09
QUOTE(juodosokoladoirkavos @ 2016 05 04, 14:07)
Aš save labai naiviai guodžiu tuo, kad kažkaip nesimato laimėjusių, tai gal kokia klaida bus ir dar yra vilčių...  doh.gif  Bet čia tik savęs guodimas. Nes turbūt laimėtojai vėl bus tie kuriems session timed out arba dar kokias klaidas meta.

Treise, taip ir bus  ax.gif Didelė tikimybė, kad taip ir liksi apsėsta Amerikos  ax.gif Amžina kankynė pasidaro kai širdis likusi tenais už Atlanto.

Man vienu momentu buvo ismete " session timed out", tai as supratau, kas cia kazkokia klaida......Gal as klystu?
Atsakyti
As save irgi guodziu, kad dar perrinks 😀 nematau lt forumuose, kad kas laimeje butu
Atsakyti
Man iš pradžių metė Session timed out, o po to vėliau patikrinus Not selected...
Atsakyti
Man dabar toks durnas klausimas kilo..... biggrin.gif O imanoma kaip nors rasti savo uzpildyta forma?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 04, 14:22)
Man dabar toks durnas klausimas kilo..... biggrin.gif  O imanoma kaip nors rasti savo uzpildyta forma?

tikrai nerasi, nebent prnt screena butum sau issisaugojusi smile.gif
Atsakyti