QUOTE(8 p.m. @ 2016 07 11, 17:22)
Del Vasingtono valstijos gyvenimui nu nezinau. VAlstija labai grazi, bet mano ziniomis, tai ten daznai lyja. As kai pagyvenus saly kur visus metus keturios dienos tik buvo sauletos, o kitomis lijo lijo lijo ir dar karta lijo. Depresija gali issivystyti.
nzn su kokia salim lyginat, bet nera blogai (pas juos lyja daznai bet trumpai ir islenda vel saule) - krituliais tikrai jie nepirmauja, pirmauja pietiniu valstiju kai kurios vietos: floridoj, alabamos, luizianoj ir t.t. WA vasaros aplamai sausos buna kelis menesius nelyja, o kitais metu laikais - nera taip, kad apsiniauke istisai savaiciu savaitem (nebent prie pat vandenyno gyveni - tada taip rukas yra faktorius, bet jis ir musu sauletoj pietinej kalifornijoj prie pat vandens gyvenantiems puse metu temdo dangu). Daugiau yra taip, kad nulyja trumpas smagus lietutis ir vel saule, vel nulyja ir vel saule - todel ir sakiau, kad del to zalia viskas. As kiek pazistu ten gyvenanciu dabar ar anksciau gyvenusiu zmoniu visi atsiliepia tik geruoju apie klimata. Daug geresnis nei rytinej pusej, kur vasaros dregnesnes ir karstesnes, ziema sniegu uzvercia... arba midwest'e gyvenant pvz viena ziema sauletos dienos nebuvo 5 menesius is eiles Tai WA to nebus tikrai.
Papildyta:
Ir dar pridesiu, kad as dabar kur gyvenu man atrodo geriausia, bet jei reiktu kraustytis tai nesispardant tai butu tik Portlando apylinkes , OR arba Seattlo apylinkes, WA - visur kitur salyje, jau reiktu gerokai mane itikinti... o visi visi narrow minded pietus tai nzn geriau tada i Lietuva