QUOTE(sandrukass @ 2016 05 17, 08:13)
sveiki, sveikinu visus laimejusius, o nelaimejusiems linkiu sekmes kitu metu loterijoje
siemet man nusisypsojo sekme. DS forma jau uzpildziau, neteistumo pazyma uzsisakiau. tik kazkaip tikejausi per artimiausius 3 menesius papulti i pokalbi, bet kaip suprantu cia nelabai imanoma? kazi kiek ta neteistumo pazyma galioja, ar nereikes naujos issitraukti ant pokalbio mano case number 7219, tai speju cia nieko gero ir greito pokalbio nesitiket?
siemet man nusisypsojo sekme. DS forma jau uzpildziau, neteistumo pazyma uzsisakiau. tik kazkaip tikejausi per artimiausius 3 menesius papulti i pokalbi, bet kaip suprantu cia nelabai imanoma? kazi kiek ta neteistumo pazyma galioja, ar nereikes naujos issitraukti ant pokalbio mano case number 7219, tai speju cia nieko gero ir greito pokalbio nesitiket?
Yra toks dalykas kaip visa bulletin : https://travel.state...y/bulletin.html . Pagal praėjusius metus galima orientuotis pagal case numerį kada tikėtis pokalbio ambasadoje. Pagal dv-2016, spalio mėnesį europoj buvo kviesti numeriai į ambasadą iki 9100 tai jei jūsų numeriukas 7 tūkstančių , tai jūsų ambasada ir turėtų būti spalio mėnesį. DV -2017 pradeda dalinėti tik nuo einamų metų spalio mėnesį. Dabar dar eina DV- 2016. Sveikatos patikrinimas galioja puse metų ką reiškia per tą laikotarpį jau ir visą turit būt gavę ir išvykti į JAV. O dėl teistumo nežinau.