Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(užsklanda @ 2016 11 01, 00:26)
<p>Na ziuresiu kaip su tuo berimu, lyg mazeja, dbr jau bandom nutraukt F ir pradejom vartot monkasta ( ar sutapimas ar ne, bet jau klykauja vaikas naktimis). Merginos, o kas jums israso tuos receptukus popierinius montelucastui, kad lenkijoj singulair pirktis-seimos gyd ar pulmonologas?</p>

Šeimos gydytoja.
Atsakyti
Sveikos, o kaip jusu vaikuciu dantu būkle nuo visu šių purskalu?
Atsakyti
Niekam nesiūlė bandyt naujus vaistus nuo astmos? Mano vaikui pasiūlė pulmonologė. Atseit, dar neregistruoti. Reiktų leistis ir stebėt kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Lura* @ 2016 11 04, 15:16)
Sveikos, o kaip jusu vaikuciu dantu būkle nuo visu šių purskalu?

kaip ir normaliai. Po naudojimo visada reikia praskalauti ir kol kos dantistai priekaistu dideliu neturi (13 metu).
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 11 07, 07:46)
Niekam nesiūlė bandyt naujus vaistus nuo astmos? Mano  vaikui pasiūlė pulmonologė. Atseit, dar neregistruoti. Reiktų leistis ir stebėt kas vyksta.


Nesutikčiau schmoll.gif mano vaikas ne bandomoji pelytė.
Atsakyti
QUOTE(Lura* @ 2016 11 04, 14:16)
Sveikos, o kaip jusu vaikuciu dantu būkle nuo visu šių purskalu?

Labai prasta bukle. Purksti pradejau nuo 6men. 1m jau buvo kariesas priekiniu dantuku. Dabar vaikui 5m, pries pusmeti buvo sutaisyti visi kiauri dantys, o dabar kai patikrino pries dsrzeli- vel yra 3dantys taisomi. Tiesa isdygo labai anksti dantukai, pirmieji pasirodo nepilnai 3men buvo, o metuku turejo jau visus dantukus. Kad po purskimo reikia praskalauti duxonojau tik po 2m purskimo.
Atsakyti
Mano vaikų dantys buvo silpni dar iki F naudojimo, taigi nemanau, kad vien F įtakos turi, aplamai greičiausiai net ir neturi. Aš pastebėjau, kad prasta dantų būkle dažniausiai skundžiasi vaikai ar suaugę turintys bėdų su skrandžiu.
Atsakyti
Aš savo vaikui valau dantis kaskart papurškus F arba Ventolino.
Norėjau paklaust, o kaip reikalai su žarnynu astmatikams? Mano vaikas tai pastoviai kankinas. Duodu probiotikus, maistą žiūriu, bet jokio poveikio.
Atsakyti
Astma dažniausiai susijusi su alergija ar polinkiu į ją. Žarnyno bėdos irgi labai susijusios su alergija. Žodžiu viskas surišta. Šiaip ir kalbama, kad astma ir atopinis dermatitas atsiranda sutrikus žarnyno veiklai.
Atsakyti
Gal kam tai buvo? Mano mergaitei kas prasidėjo šalčiai po ilgesnio buvimo lauke (apie 1 val.) kiekvieną kartą užkimsta balsas (matyt nuo šalto oro). Atsiranda toks kvėpavimas su garsu (toks kvėpavimas tęsiasi neilgai, apie 1 d.) . Užkimimas po kokiu 3 -4 dienų praeina. Tai jau apie mėn. kiekvieną savaitgalį (nes tada ir būname ilgiau lauke) užkimsta balsas. Jau darosi neramu. Kvėpuojame F po 1 įpurškimą 2 kart dienoj. Į darželį einame, nes apart užkimusio balso daugiau nieko nėra. Ar verta vis dėlto parodyti ją daktarei? Kaip manote? ar čia nieko rimto?
Atsakyti
Gydytojos konsultacija tikrai praverstų. Gal čia kokia neįprasta alergijos forma šalčiui?
Atsakyti
Mamytes, turiu Lenkijoje pirktus Singulair4 vaistus kam reikia rasykite i az tiesiog keliais pakeliais daugiau nupirkau.
Atsakyti