Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 38

QUOTE(bruonius @ 2016 05 12, 20:33)
Nu taip, makulatura smile.gif buvau nustebes, kai ekovatos bendroje maseje pamaciau mazytes skiauteles ant kuriu matesi spausdintiniu raidziu fragmentai smile.gif

pabandyk puzle surinkt smile.gif bet siaip keista kad tokiam atrodytu issilavinusiam zmogui, tai buvo stebinanti naujiena.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2016 05 12, 21:42)
pabandyk puzle surinkt smile.gif bet siaip keista kad tokiam atrodytu issilavinusiam zmogui, tai buvo stebinanti naujiena.

Nezinau kaip issilavinimas galetu buti susijes su nuostaba, kuria sukele laikrasciu skiautes termoizoliacineje medziagoje smile.gif tiesiog buvo labai kesta pirma karta tai pamatyti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 12 gegužės 2016 - 20:56
QUOTE(bruonius @ 2016 05 12, 20:55)
Nezinau kaip issilavinimas galetu buti susijes su nuostaba, kuria sukele laikrasciu skiautes termoizoliacineje medziagoje smile.gif tiesiog buvo labai kesta pirma karta tai pamatyti:)

Kokia kalba buvo ant popieriaus skiautelių? Aktuali informacija ar pasanesi? Kriminalai, sportas, verslas ar blevyzgos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 12 gegužės 2016 - 21:02
QUOTE(cibulis @ 2016 05 12, 22:01)
Kokia kalba buvo ant popieriaus skiautelių? Aktuali informacija ar pasanesi? Kriminalai, sportas, verslas ar blevyzgos?

Tokio dydzio skiauciu nebuvo, didzioji mase tarsi vata, bet pasitaikyda mazu skiauteliu, ant kuriu buvo galima pamatyti raidziu fragmentus.
Siaip tai, esu dali stogo uzpyles biria akmens vata, o dali uzputes ekovata, man kazkodel pasirode, kad ekovata geriau.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 05 12, 21:14)
Tokio dydzio skiauciu nebuvo, didzioji mase tarsi vata, bet pasitaikyda mazu skiauteliu, ant kuriu buvo galima pamatyti raidziu fragmentus.
Siaip tai, esu dali stogo uzpyles biria akmens vata, o dali uzputes ekovata, man kazkodel pasirode, kad ekovata geriau.

Esu matęs austrišką Termofloc ekovatą. Ji buvo labai gerai susmulkintą ir jokių skiautelių nesimatė. Jei jūsų vatoje matėsi skiautelės, tai jau gamybos brokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 12 gegužės 2016 - 21:19
QUOTE(cibulis @ 2016 05 12, 22:18)
Esu matęs austrišką Termofloc ekovatą. Ji buvo labai gerai susmulkintą ir jokių skiautelių nesimatė. Jei jūsų vatoje matėsi skiautelės, tai jau gamybos brokas.

tau neduok pavalgyt,duok pasneket. ka tu zinai apie broka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 12, 21:26)
tau neduok pavalgyt,duok pasneket.    ka tu zinai apie broka?  lotuliukas.gif

O kas tau netaip? Blogai susmulkintas popierius yra brokas. Mano vatos paviršiuje buvo prisvilusių, kietų lopų. Tai irgi brokas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 12, 22:18)

Man regis, maniske buvo latviska. Kas del broko, tai koks skirtumas del tu didesniu skiauteliu, bendroje visumoje ten buvo puri vata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 12 gegužės 2016 - 21:37
QUOTE(cibulis @ 2016 05 12, 22:34)
O kas tau netaip? Blogai susmulkintas popierius yra brokas. Mano vatos paviršiuje buvo prisvilusių, kietų lopų. Tai irgi brokas.

...pasake visazinis kuris is tikro tik spelioja..

Nebeturi ka papasakot apie savo nama?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 12, 22:42)
...pasake visazinis kuris is tikro tik spelioja.. 

Nebeturi ka papasakot apie savo nama?

Na ir kam tos provokacijos?
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 05 12, 22:45)

Uzkinisa tas nesamones skaityti.. Matai jam atrodo... Jei rodod/s zegnotis reikia o ne pilstyti is tuscio i kiaura..... Zozdiu einu as gult,o jus rasykit toliau..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 12, 21:50)
Uzkinisa tas nesamones skaityti.. Matai jam atrodo... Jei rodod/s zegnotis reikia  o ne pilstyti is tuscio i kiaura.....        Zozdiu einu as gult,o jus rasykit toliau..

Aš pasakiau, kad tik taip manau. Kai kurie teigia, kad viską žino. Štai čia yra diagnozė.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2016 05 12, 21:45)

Jis kitaip nemoka.
Atsakyti