QUOTE(cibulis @ 2016 06 14, 18:38)
Iš dalies teisingai. Aš neieškau kontramotyvų, o ieškau sprendimo. ....
perskaitykite sakinį viršuje, ir paskui palyginkite jį su bent jau dviem paskutiniais savo postais. Tvarkingai pastraipa į pastraipą surašyti kontraargumentai arba "atsišaudymas", kuris bendraja prasme neturi visiškai jokios vertės ir skaitant bendrą tekstą neturi net bendros minties toks jausmas, jog jus teisme, kaltinamųju suole ir butinai reikia atremti visus argumentus.
Nugi BangaS labai aiškiai parašė: "supraskite, kad iš jūsų statybų daug kas mokinasi. Tai tos mano pastabos ir komentarai yra daugiau jūsų pasekėjams, kurie galvoja priimti panašius kaip jūs sprendimus."
Jokio puolimo, asmeniškumo ar baksnojimo į klaidas čia nėra. Tiesiog daug rašote apie savo namą ir žmonės turintys patirties ar žinių tuo pasidalina pasinaudodami jūsų namu. Dauguma jūsų padarytų sprendimų yra tobuli, ką parodo tiek sandarumo testai, tiek šildymo kaštai, bet kai kur trūksta arba buvo aukojama vardan dizaino, kas vėlgi yra labai subjektyvus reikalas vienam gražu, kitam nelabai tai žmonės tas vietas ir paakcentuoja būsimiems statytojams arba tiems, kuriems dar nevėlu prasitemti kokį laidą ar prisisukti kokį laikiklį.
PVZ. aš jūsų vietoje būčiau pagalvojes apie medines ar aliumines išorines langines. ir fasada puošia ir negloga priemonė šešėliavimui. Bet tai tik pavizdys ir visai nebūtina eiti ir nulupinėti polistirolo ir skaičiuoti kiek tai kainuos ir kad tai per didelė investicija. Jus padarėte savu laiku savo sprendimus ir dabar ieškote paskutinio akcento ant lango. Tai gali būti paprasčiausiai mintis kažkam kitam, remiantis jūsų namo pavyzdžiu. Ir tai nereiškia, kad jums tą reikia padaryti
kaip ten MEZON sakė? Atsipalaiduok ir pasileisk plaukus! mėgaukis vasarą! ir nepriimkite visko taip giliai į širdį ir asmeniškai