QUOTE(cibulis @ 2016 05 04, 21:51)
Broniau, tu visai nesupranti esmės. Man patinka ne tik šiltas namas. Ir šiaip šiltas namas - man dzin. Man patinka gražūs dalykai. Man patinka labai gražūs dalykai. Aš vien dėl dizaino permoku, nes turiu galimybę. Todėl ir laiptus dėsiu parketlenėmis grynai dėl dizaino. Ir viskas atrodys kaip iš vientiso medžio. Bet ne čia esmė.
Aš galėjau gauti, pvz., Merbau parketletes, parketą. Jų kvadratas kainuoja apie 500 Lt (gal ir klystu), būčiau gavęs už juokingą sumą. Bet man ne tai esmė. Man reikia dizaino. Nenurašyk visko praktiškumui.
Jei būčiau statęs namą kuo pigiau, būčiau daug kitų dalykų rinkęsis, bet man svarbu dizainas, emocija ir namo šiltumas.
Aš galėjau gauti, pvz., Merbau parketletes, parketą. Jų kvadratas kainuoja apie 500 Lt (gal ir klystu), būčiau gavęs už juokingą sumą. Bet man ne tai esmė. Man reikia dizaino. Nenurašyk visko praktiškumui.
Jei būčiau statęs namą kuo pigiau, būčiau daug kitų dalykų rinkęsis, bet man svarbu dizainas, emocija ir namo šiltumas.
Kodel tu manai, kad man atrodo, kad tau patinka tik sutaupyti sildymo saskaita eurai? As puikiai matau, kad esi estetas perfekcionistas su pragmatisku poziuriu i procesus. Viskas normalu. Nematyciau jokios prasmes taupyti eurus grozio saskaita. Kur kas idomiau taupyti eurus darant viska inovatyviai, kokybiskai ir graziai. Cia ir yra visas kurybinis namo statymo dziaugsmas. Ne visi twip gali, ne visiems to reikia. As visuomet sakiau, kad man patinka tai, kaip tu realizuoji savo uzmacias.