Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 38

QUOTE(bruonius @ 2016 06 05, 22:51)
Svelniai tariant, skamba labai neitikinamai.

Kuri vieta skamba neitikinamai?Kas priestarauja fizikos desniams?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 05, 22:56)
Kvailas tu per visą Baltijos jūrą. Aš niekam nieko neįrodinėju, o name gyvendamas nieko nematuosiu. Aš tiesiog gyvensiu. O dabar žaidžiu statybas ir statybų fiziką. Dalinuosiu informacija. Ar kas nors viešinio geotermos pasyvią vėsinimo funkciją? Kažkaip nemačiau.

Man nereikia jokių pagyrų, bet jei kažkas pavyko džiugu už gerą žodį. Man atrodo, kad aš nebijau parodyti net nepasisekusių dalykų, o tai dar svarbiau (o tu bijai ir rodai tik tobulą, o tai rodo, kaip susimovei). Manau, kad kažkas iš manęs mokosi. To ir siekiu.

Svarstyklės rodo gramus. Ką Baltijoje pagavai? Parodyk?

As ne baltijoj zvejojau mirksiukas.gif
O del pasyvaus vesinimo tai taip. Tu vienintelis rodai ir uz tai dekui. Tik nekaip atrodo kai bandai truputi buksuojancia sistema pritempti prie savo noru... Na bet cia jau tavo reikalas,o mes skaiciukus ziurim,lyginam.
Kaip jau minejau.. Jei tu savaite nedarinetum langu,butu tikras rezultatas,o dabar...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 06 05, 22:04)
As ne baltijoj zvejojau  mirksiukas.gif
O del pasyvaus vesinimo tai taip. Tu vienintelis rodai ir uz tai dekui.    Tik nekaip atrodo kai bandai  truputi buksuojancia sistema pritempti prie savo noru...  Na bet cia jau tavo reikalas,o mes skaiciukus ziurim,lyginam.  
Kaip jau minejau..  Jei tu savaite nedarinetum langu,butu tikras rezultatas,o dabar...

Dėl tavęs galiu. O kas ir kur buksuoja? Aš niekur nieko netempiu. Jei ateinu į namą (o jis, tavo žiniai labai sandarus), tai būčiau paskutinis bezdalų uostytojas, jei namo neišvėdinčiau.

Nejaugi aš turiu visiems pasakoti, kad šiandieną nuo 7:30 iki 10:30 val. buvo elekterikas. Nežinau ar jis namą vėdino ar ne, bet aš vakare išsivėdinau.

Ką pagavai Baltijoje? Sutik: kai pasakoju ne tik apie namą, bet ir apie žvejybą - daug įdomiau. O juk mes nenorime būti eiliniai stuobriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 05 birželio 2016 - 22:16
QUOTE(Brella @ 2016 06 05, 22:54)
Ar tikrai cia jau taip ir gerai? Gerai kai dabar naktys vesios,o koks vesinimas kai liepos menesi naktimis +25C?

Viskas cia yra gerai, o tos kelios naktys po +25 nera baisios ir yra tiesiog prakenciamos salto duso, bei atviru langu pagalba. Be to, name tie 25 yra zymiai lengviau toleruojami nei 25 bute, kur sienos perkaitusios ir kaitra kyla nuo grindinio bei sklinda nuo aplinkiniu namu.
Papildyta:
QUOTE(Brella @ 2016 06 05, 23:02)
Kuri vieta skamba neitikinamai?Kas priestarauja fizikos desniams?

Jei tai kazkiek veiktu, tokiu sistemu jau butu nemazai. Jei kas is pasyvininku netingetu, galetu jums paskaiciuoti per kiek laiko jus susildytumete savo sulinio vandeni iki 20 laipsniu, patikekit, ilgai neuztruktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 06 05, 22:27)
Viskas cia yra gerai, o tos kelios naktys po +25 nera baisios ir yra tiesiog prakenciamos salto duso, bei atviru langu pagalba. Be to, name tie 25 yra zymiai lengviau toleruojami nei 25 bute, kur sienos perkaitusios ir kaitra kyla nuo grindinio bei sklinda nuo aplinkiniu namu.

Man tai dzin. Bet tie vėsintojai (Arkava ir Co.) jau tikriausiai norės jungti šildymą. Tik nesakys. Jie gi niekada neklysta. Gal pasakys kiek jų name dabar. Gyrėsi per karščius, bet dabar tyli. Bet aš be nuotraukų netikėsiu jų sapalionėmis.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 05, 23:11)
Dėl tavęs galiu. O kas ir kur buksuoja? Aš niekur nieko netempiu. Jei ateinu į namą (o jis, tavo žiniai labai sandarus), tai būčiau paskutinis bezdalų uostytojas, jei namo neišvėdinčiau.

Nejaugi aš turiu visiems pasakoti, kad šiandieną nuo  7:30 iki 10:30 val. buvo elekterikas. Nežinau ar jis namą vėdino ar ne, bet aš vakare išsivėdinau.

Ką pagavai Baltijoje? Sutik: kai pasakoju ne tik apie namą, bet ir apie žvejybą - daug įdomiau. O juk mes nenorime būti eiliniai stuobriai.

Zioply,as tau dar karta sakau,as ne baltijoj zvejojau... Baltijoj vejazuves Krivickas gaude..

Sakai del manes gali? Man nereikia nieko...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 05, 23:33)
Man tai dzin. Bet tie vėsintojai (Arkava ir Co.) jau tikriausiai norės jungti šildymą. Tik nesakys. Jie gi niekada neklysta. Gal pasakys kiek jų name dabar. Gyrėsi per karščius, bet dabar tyli. Bet aš be nuotraukų netikėsiu jų sapalionėmis.

Man patinka, kai zmones sako balta, kai yra balta ir juoda, kai yra juoda. Gerai, kad nemali *** ir nesukeli nepagristu iliuziju zmonems, kurie domisi tavo statybu eiga. Pagarba.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 06 05, 22:33)
Zioply,as tau dar karta sakau,as ne baltijoj zvejojau... Baltijoj vejazuves Krivickas gaude..

Sakai del manes gali? Man nereikia nieko...

Tokių kaip tu istorija neprisimena. Tu esi be spalvų. NIEKAS. Būk spalvotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 05 birželio 2016 - 22:42
QUOTE(cibulis @ 2016 06 05, 23:11)

Sutik: kai pasakoju ne tik apie namą, bet ir apie žvejybą - daug įdomiau. O juk mes nenorime būti eiliniai stuobriai.

Sutinku. drinks_cheers.gif ,prie topacio dar galetumeme pakalbeti kodel mano channa golden cobra nesueda red zebra mailiuko,nors ji plesri..
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 06 05, 23:31)
Papildyta:
As pats gyvenu muriniam name 90 metu statybos.Jeigu karsciai savaite trunka,bala nemate,muro sienos nespeja perkaist ir gyvent galima.Kai karsciai truko kelias savaites,as ju dar ir dabar nepamirsau.Tada iseinam miegot i svetaine su kondiske.

Jei tai kazkiek veiktu, tokiu sistemu jau butu nemazai. Jei kas is pasyvininku netingetu, galetu jums paskaiciuoti per kiek laiko jus susildytumete savo sulinio vandeni iki 20 laipsniu, patikekit, ilgai neuztruktu smile.gif

Suprantu,kad neseket mano temu.As turiu sulini,kurio max debitas apie 50 kubiniu metru per para 10 laipsniu silumos vandens vasara ir 8 laipsniu ziema thumbup.gif .Siuo metu i ezera bega apie 10 kubiniu metru vandens savitekiu kas diena jau virs dvieju metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 06 05, 22:41)
Man patinka, kai zmones sako balta, kai yra balta ir juoda, kai yra juoda. Gerai, kad nemali *** ir nesukeli nepagristu iliuziju zmonems, kurie domisi tavo statybu eiga. Pagarba.

Aš labiausiai nemėgstu meluojančių žmonių. Gal čia karma, bet nepakenčiu melagių. Aš nieko nemeluoju. Netgi daug galėčiau nutylėti, bet sakau teisybę. Nežinau kodėl, bet nemeluoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 05 birželio 2016 - 22:57
QUOTE(cibulis @ 2016 06 05, 23:41)
Tokių kaip tu istorija neprisimena. Tu esi be spalvų. NIEKAS. Būk spalvotas.

O tu save laikai spalvotu tikriausiai.. Pala,pala.o kas taip megsta visas vaivorykstes spalvas?....
P.s. as gal geriu pabusiu pilka pelyte..
P.S 2. Tai visgi sergi didybes manija,nes nori kad kas prisimintu..... Bet norint kad kas prisimintu,nemanau kad PN uzteks...

Labanakt.
Atsakyti