QUOTE(korida @ 2016 05 31, 11:34)
Pas mane dabar apie 24,5lC . Savaitgali buvau ijunges vesinima per grindis ,t.y. padaviau 18lC temofikata i grindis tai buvo truputi visr 23l,2C. Tiek rodo rekupo istraukimo temperatura .
Sendien ryte vel ijungiau ,kad pavesintu , smagiau miegasi . Jokio grindu vesumo diskonforto nesijaucia- PVC danga .
Sendien ryte vel ijungiau ,kad pavesintu , smagiau miegasi . Jokio grindu vesumo diskonforto nesijaucia- PVC danga .
Aš irgi labai norėčiau išbandyti vėsinimo funkciją, bet daro apdailą ir vis laksto pirmyn atgal. Įtariu, kad nėra gera mintis vėsintis, kai neįjungtas rekuperatorius. O gal kaip tik pabandyti įjungti vėsinimą? Bet rekuperatoriaus kol kas nėra.
Kita vertus ant visų grindų užtiesiau kartoną, kad parketlenčių nesubraižytų. O kai kuriuose vietose ne tik popierius, bet ir įpakavimo kartonas (dar storesnis). Įtariu, kad per tą popierių gali visai nepraeiti vėsa arba tarp grindų ir popieriaus susidarys dar rasos taškas ir viskas sudrėgs. Arba tik popierius sudrėgs. Verta pabandyti ar ne? Man atrodo, kad gal dar per anksti žaisti.
Kiek laiko per parą vėsiniesi? Ant grindų nesimato rasos?
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 31, 12:49)
Kas čia tokio juokingo? Labai norėčiau sužinoti?