Cibuli, turejiai vaizdines filmuotos medziagos su Knauf unifit 32 vata .Gal pasidalintum filmuku kur vyrukai pjauste dejo ir,, gule'' demonstruodami vatos savybes .Is anksto dekui .
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 30, 21:13)
Kokios jūsų namuose temperatūros laikosi per šiuos karščius? Šiandieną 17 val. mano namo pirmame aukšte buvo
+27 laipsniai, antrame aukšte
+28. Pirmo aukšto beveik visi langai šešėliuojami, antro aukšto visi atviri saulei. Jokių žaliuzių ar užuolaidų neturiu.
Tuo pačiu metu lauke buvo +29/+30, nors vienoje vietoje maždaug 1-1,5 km atstumu rodė net +31. Prie namo buvo +29, kiek toliau +30. Panašu, kad name 2-3 laipsniais vėsiau nei lauke. Namas nuo penktadienio vakaro realiai nevėdintas nei dienomis, nei vakarais. Uždaryti langai ir durys ir stovėjo kaip termosas.
Pas mane dabar apie 24,5lC . Savaitgali buvau ijunges vesinima per grindis ,t.y. padaviau 18lC temofikata i grindis tai buvo truputi visr 23l,2C. Tiek rodo rekupo istraukimo temperatura .
Sendien ryte vel ijungiau ,kad pavesintu , smagiau miegasi . Jokio grindu vesumo diskonforto nesijaucia- PVC danga .
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 05 30, 21:52)
+ 22. Visame aukšte. Langai ant microventiliacijos. Durys varstomos, pro terasa- irgi vaikštoma.
Langai be uzuolaidu bet šešeliuoja stogas.
Pabandyk kitus termometrus .Ar irgi taip rodo ? Is kur ten pas tave name tiek vesumos ?Kiba per vamzdi pumpuoji ...