Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 38

QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 07:38)
Tikrai ne dėl visko įsižeidžiu. Bet ne kurie sau leidžia tikrai per daug. Pvz., tavo pasakymas - kaip maža mergaitė. Lyg ir neutralus, bet iš tiesų žeidžia. Įdomu kaip pats reaguotum, jei panašių epitetų gautum ne iš vieno, o iš daugiau žmonių. Ir ne vieną kartą, o stabiliai.
Papildyta:

Nesislėpk už kitų nugarų. Pradėk viešinti savo namą. Kodėl neviešini? O ir tie kiti blogeriai informaciją skelbia ne čia, o savo puslapiuose, kur visokius nepageidaujamus komentarus ar asmenis gali ištrinti, užblokuoti. Kitiems pamokslauti greitas, bet padaryk tai, ką sakai savo kailiu. Paviešink nuotraukų, video, pasirodyk pats visas ir tada pažiūrėsim. O dabar sėdi pasislėpęs ir kitus mokini.

Papildyta:

Kur aš lakstau? Prie ko kabinėjuosi? Jei jau tau vaidenasi, tai į bažnyčią nueik. Individualių namų temoje paskelbia keletą nuorodų betoninių namų ir užvirė, tai kas užvirė. Aš bent jau savo pavyzdžiu pateikiu kiek man betoninė ir monolitinė perdanga kainavo, o visokie biesai tik aiškina, kad aš asilas, bet jokių skaičių pateikti negali. Apie blokelius paklausiau Bango, kas blogai su keramika. O kadangi jaučiu didelę simpatiją Biesui, tai leidau sau apie jį šiaulių temoje pasisakyti. Jis manę prie kelis mėnesius dar ne taip po visas temas vaikėsi. Ir dar ne tiek įžeidžiu žodžiu girdėjau ir dabar visokiais gražiais epitetais apdalina.

Kodėl man komentarų apie namą mažai? Jei pavydi, tai taip ir sakyk, bet man jokių komentarų nereikia. Ir nesijaučiu aš dievinamas ir juo labiau nenoriu toks būti. Bet būtų geriau, kad į save pažiūrėtum, teisuoli, prieš teisdamas kitus.
Papildyta:

Tu sugebi kitus labai stipriai užgaulioti. Nieko sugrįš dar tau bumerangu. Bandau su tavimi kaip su žmogumi kalbėti, bet tu neįžeisdamas negali nieko pasakyti.
Papildyta:

Atlik auditą ir sukonspektuok, kiek liko naudingos informacijos.
Papildyta:

Tu nieko nenori įžeisti, bet kiekviename sakinyje po užgailiojimą ir išsityčiojimą. Tokia jau ta lietuvių tautą - visiškai ne tolerastai. Ir aš dar stebiuosi. Nieko keisto čia nėra.

Cibuli. Tu bandai su manim zmogiskai? Tai mano seima tau uzkliuna,raganom ir t.t. isvadini,tai sienele ,tai dar kasnors. Kaip sauksi ,taip atsilieps. Tau as pagarbos nejauciu.. Kaip manai kodel as prie kitu nesikabineju? Todel kad zmones protingi ir vrti pagarbos,o tu man esi niekalas. Tu net blaivas nesamones rasai,o kai prigeri tai isvis... Pasirodai visu grazumu. Jautisi svieteju,svarbiu? Kodl tu nesukurei blogo (paskutini simta kartu klausiu) ? Tau informacijos apie savo nama viesinimas yra ,naudos ieskojimas ir viskas. Tad tuom ir pabaikim. Laikinai paviesini info,gauni kas reikia ir ,viskas. kitiem is to mazai naudos. Blogai yra naudingi,ne tu..
Kad viskas gryzta bumerangu as tikiu.. Jei as kaltas ,jis grys,bet ...

Atsakyti

Mielas cibuli- kam tie komentarai, j kiekviena atsiliepima?
Kam atsimušinėji, jei jauties visada teisus? Yra pas lietuvius posakis- duok durniui kelia. Tai ir duok, tegu drąskos visas forumas, o tu tylėk.
Is kitos pusės- is čia esanciu niekas nėra tiek puolamas ir komentuojamas. Tai nieko nepasako?
Ar mes cia visi "netokie", ar...?
Man tai atsakymas aiškus.

PS. Išrašo šnd, varau savo namą damušinėt, smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 05:38)

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 07:05)
Cibuli. Tu bandai su manim zmogiskai?  Tai mano seima tau uzkliuna,raganom ir t.t. isvadini,tai sienele  ,tai dar kasnors. Kaip sauksi ,taip atsilieps.  Tau as pagarbos nejauciu.. Kaip manai kodel as prie kitu nesikabineju?    Todel kad zmones protingi ir vrti pagarbos,o tu man esi niekalas.  Tu net blaivas nesamones rasai,o kai prigeri tai isvis... Pasirodai visu grazumu. Jautisi svieteju,svarbiu?  Kodl tu nesukurei blogo (paskutini simta kartu klausiu) ? Tau  informacijos apie savo nama viesinimas yra ,naudos ieskojimas ir viskas. Tad tuom ir pabaikim. Laikinai paviesini info,gauni kas reikia ir ,viskas. kitiem is to mazai naudos. Blogai yra naudingi,ne tu..

Paviešinau savo mozaikos nuotraukų, tai tu drėbei: tokia mozaika išsikolk ir trinkeles kieme. Aš į tavo gėrį dėl plytelių atsakiau gėriu į kičine sieną. 1:1. Kamuolys tavo pusėje.
Atsakyti
Pažiūriu į kalendorių, o ten parašyta 2016-05-22 Pilnatis! Kai kuriuos PN statytojus ko gero veikia, vieni per jautrūs, kiti per užgaulūs...
Forumas viešas, aiškinkities asmeniškai.
Kur moderatorius!? lai pratrina pora dienų!

Gerų statybų!

QUOTE(LauLau @ 2016 05 23, 22:10)
Nu, kai pamačiau, kiek puslapių reiks perskaityti, supratau, kad vėl kažkokia magnetinė arba alkoholinė audra praėjo. Idomu, jei išmesti visus apsiožiavimus, kiek liktų naudingos info apie pasyvius namus.

Dar man įdomu, ar Cibulis vartoja, kai įsiaudrina, ar čia natūraliai taip gaunasi. Aš irgi nenoriu nieko įžeisti, yra daug respectinių karmos pliusų pas Cibulį, bet yra ir karmos minusų.

Na bet 23.08 Gegužės 23 jau viskas lyg ir nurimo. Broniaus paukšteliai irgi miega. Varlės dabar gražiai kurkia, tiesa ne pas visus.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 08:17)
Paviešinau savo mozaikos nuotraukų, tai tu drėbei: tokia mozaika išsikolk ir trinkeles kieme. Aš į tavo gėrį dėl plytelių atsakiau gėriu į kičine sieną. 1:1. Kamuolys tavo pusėje.

Cibuli brangusis. kol tu nepradejei kibti prie mano laminato ir kitu dalyku,as tylejau. nekritikavau tavo pasirinkimu,bet dabar nematau problemu isakyti savo nuomone apie tavo bajerius. samdais dizaineri kad sudeliotu tau grindis ant sienos? Koriuka kad parinktu.. Ar tikrai dizaineris tam reikalingas smile.gif Menininkas nesisamdo dizaineriu... (cia as apie tave,ne save)
Papildyta:
QUOTE(UZZY @ 2016 05 24, 08:34)
Pažiūriu į kalendorių, o ten parašyta 2016-05-22 Pilnatis! Kai kuriuos PN statytojus ko gero  veikia, vieni per jautrūs, kiti per užgaulūs...
Forumas viešas, aiškinkities asmeniškai.
Kur moderatorius!? lai pratrina pora dienų!

Gerų statybų!

Tikrai reiketu moderatoriaus pagalbos,tikiu kad gerokai prasluos.. o mes tuo tarpu... box.gif bash.gif gun_bandana.gif ,juk vistiek niekas nieko doro neparaso... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 05 23, 18:43)
Kodel neatidarinejat langu, cia kazkoks tikejimas?

Broniau, tai pasakykite kaip gyventi bute? 1 valanda ir oras kambaryje jau iškvėpuotas. Daug kas nedarinėja langų šaltuoju metų laiku. Kuo jie kvėpuoja?

Aš dabar darinėju langus kiekvieną naktį po kelis kartus. Jeigu užmiegu su atidarytu - susuka sprandą, prikelia troleibusai. Jeigu užmiegu su uždarytu - perkaistu ir pritrūkstu oro. Ir taip visus metus kankinuosi. Pagal jus tikriausiai butai nėra skirti žmonėms gyventi, bet nepamirškite, kad net ir butuose bė vėdinimo žmonės nesuka galvos, o pridėjus rekuperacinę sistemą būtų visai gerai.
Iki kokio lygio jūs norite pakelti oro kokybės kartelę?

Name gal bus kitaip, bet pirmojo aukšto langų pravertų nesinori palikti dėl saugumo ir vabzdžių. Nebent norisi čiulbėjimo paklausyti.
Jeigu įėjus į vidų oro gaivume nesijaučia skirtumo lyginant su lauku, tai nėra ir didelio poreikio laikyti pravertus langus.
Nesuprantu ar jums oro trūksta, ar per karšta kambaryje, ar atidarytas langas jums daugiau reiškia betarpiškumą su aplinką, suartėjimą su gamta?

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 06:38)
Aš bent jau savo pavyzdžiu pateikiu kiek man betoninė ir monolitinė perdanga kainavo

Jūs ir pats nežinote kiek jums kainavo 10 m2 monolitinis perdangos gabalas, bet toliau skelbiate klaidinančią informaciją, kad tai yra 130Lt/m2.
Nereikėtų taip pritempinėti skaičių.

Pasakykite kas nors Cibuliui kiek kainuoja monolitinės perdangos kvadratinis metras.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 07:38)
jei panašių epitetų gautum ne iš vieno, o iš daugiau žmonių. Ir ne vieną kartą, o stabiliai.

Kaip minėjau, vieno asmens nuomonė - subjektyvi nuomonė.

Subjektyvių nuomonių visuma - objektyvi nuomonė.

Daryk išvadas.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 08:05)

Jei bumerangą meti tu, tai aišku kad grįš, bet jei pro tave pralėkė kito mestas bumerangas, nusinešdamas nuo tavęs numuštas kelias frazes, tai nesuprantu, kodėl jis turėtų grįžti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 24 gegužės 2016 - 10:18
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 08:25)
Cibuli brangusis.  kol tu nepradejei kibti prie mano laminato ir kitu dalyku,as tylejau.  nekritikavau tavo pasirinkimu,bet  dabar nematau problemu  isakyti savo nuomone apie tavo bajerius. samdais dizaineri kad sudeliotu tau grindis ant sienos?  Koriuka kad parinktu..    Ar tikrai dizaineris tam reikalingas smile.gif Menininkas nesisamdo dizaineriu... (cia as apie tave,ne save)

Per daug gerai apie save galvoji, jei manai, kad aš visada pradedu. Mušei iš nuošalės, bet teisėjas nematė. 2:1, tu jau laimi.

Štai nuo čia gali pažiūrėti įvarčio pakartojimą. Jei gerai žiūrėsi pakartojimą, tai pamatysi, kad pirmas pradėjai. Aš vėliau sužaidžiau šiurkščiai, bet tu kaip visą laiką išvartei ir praskydai: durnius, pagirūnas, savimyla, pimpalais užsimanei matuotis... Žodžiu, pasakysiu tavo frazę: kaip šauksi, taip ir atsilieps.

Taigi išsitrauk iš savo akių rąstus, nes tikrai nematai, kas darosi aplinkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 24 gegužės 2016 - 10:16
QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 11:13)
Per daug gerai apie save galvoji, jei manai, kad aš visada pradedu. Mušei iš nuošalės, bet teisėjas nematė. 2:1, tu jau laimi.

Štai nuo čia gali pažiūrėti įvarčio pakartojimą. Jei gerai žiūrėsi pakartojimą, tai pamatysi, kad pirmas pradėjai. Aš vėliau sužaidžiau šiurkščiai, bet tu kaip visą laiką išvartei ir praskydai:durnius, pagirūnas, savimyla.

Taigi išsitrauk iš savo akių rąstus, nes tikrai nematai, kas darosi aplinkui.

Tu man primeni verkianti maza vaika... lotuliukas.gif . teks man vaikui nusileisti,juk nesipesiosi visalaika. O man bus proga ismokti kantrybes,nesiveliant i diskusijas su......
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 10:15)
Tu man primeni verkianti maza vaika...  lotuliukas.gif .  teks man vaikui nusileisti,juk nesipesiosi visalaika. O man bus proga ismokti kantrybes,nesiveliant i diskusijas su......

Tai jau žaidėjus keiti? Tikėsi, kad bus 3:1? Gudru, sumanu.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2016 05 24, 10:13)
Kaip minėjau, vieno asmens nuomonė - subjektyvi nuomonė.

Subjektyvių nuomonių visuma - objektyvi nuomonė.

Daryk išvadas.

Pats sofizmu užsiiminėji. Jei kvailį sudėsi su kvailiu, tai tikrai neturėsi vieno protingo. Bet tau geriau žinoti. Dar vienas įvartis į mano vartus. Jau gaunu 3:1. Kas dar kals į mano vartus? Kamuolys jūsų pusėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 24 gegužės 2016 - 10:20
Sveiki,
atsiprašau jei kiek ne į temą, bet gal kas turit ir galit pasidalinti sutarties su statybų darbų vadovu pavyzdžiu.
Atsakyti