Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 38

QUOTE(Adwoco @ 2016 05 23, 20:43)
Temperatura matuojat diena-vakare, kazka pasikrapstot ir griztat i buta, palike visokiu pasyviu gerybiu prifarsiruota nama nakvoti viena? Kazkokia keistenybe...

Džiugu, kad aš ar mano namas tave tiek domina, kad tikrai neprastai gaudaisi, bet visko nežinai. Temperatūros aš specialiai nematuoju. Šį rytą vežiau dizainerę prie namo parinkti virtuvės plytelėms siūlių spalvą. Vakare važiavau pažiūrėti, kiek plytelių išklijavo ir kiek dar liko klijuoti. Kadangi vyksta aršios diskusijos dėl namų perkaitimo, tai tuo pačiu užmečiau akį į savo termometrus. Štai ir visa paslaptis.
Papildyta:
QUOTE(Adwoco @ 2016 05 23, 20:43)
Ir del tu temperaturu. Kam idomu temeperaturos name, kuriame vienintele gyvastis, tai pora kartu per para smirinejantis seimininkas?? Ar temperatura nekinta nuo zujanciu vaiku, virtuveje siauciancios zmonos, t.y. virtuves irangos, orkaites, virykles, vonios, dusu ir kitos iprastos veiklos name? Cia gi zmones raso temperaturas name, kuriame vyksta gyvenimas:)

Ir kas kad jie gyvena? Tikėtina, kad jie turi užuolaidas ir žaliuzes, o mano namas visiškai nuogas, todėl be žaliuzių jis realiai labiau perkaista nei su puikiai šeimininkaujančia šeimininke. Be to mano langų stiklo paketai yra nrG, t.y. geriausiai praleidžiantys saulės šilumą. Jei kitų stiklai yra GNP ar panašūs ir dar su žaliuzėmis, užuolaidomis, tai toks namas stipriai mažiau perkaitinės net jei jis bus gyvenamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 23 gegužės 2016 - 21:39
Nieko nenoriu įžeisti, bet skaitant šiuos forumus ir pasisakymus jau keli metai, skiriu užuojautą Cibulio žmonai, jeigu tokia egzistuoja. Matau šioje asmenybėje begalę pliusų, bet dar daugiau nesugyvenamo asmens savybių. Atsiprašau, jeigu įžeidžiau, bet man tai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Diukas66 @ 2016 05 23, 21:38)
Nieko nenoriu įžeisti, bet skaitant šiuos forumus ir pasisakymus jau keli metai, skiriu  užuojautą Cibulio žmonai, jeigu tokia egzistuoja. Matau šioje asmenybėje begalę pliusų, bet dar daugiau nesugyvenamo asmens savybių. Atsiprašau, jeigu įžeidžiau, bet man tai akivaizdu.

Jei jau pradėjai, tai drožk viską. Aš gal ir kituose matau visokių pliusų/minusų, bet nepriekaištauju ir nepuolu pirmas. Bet ne kurie labai nori man įkasti. Tai prašom, kandžiokitės.

Ir jei būčiau tobulas, tai į jūsų plikęs žiūrėčiau iš dangaus. O kol kas esu toks pats sušiktai netobulas kaip ir kiekvienas iš jūsų. Ir jei kažkas mato krislą mano akyje, tai gaila, kad savojoje nemato rąsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 23 gegužės 2016 - 21:43
QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 21:41)
Jei jau pradėjai, tai drožk viską. Aš gal ir kituose matau visokių pliusų/minusų, bet nepriekaištauju ir nepuolu pirmas. Bet ne kurie labai nori man įkasti. Tai prašom, kandžiokitės.

Ir jei būčiau tobulas, tai į jūsų plikęs žiūrėčiau iš dangaus. O kol kas esu toks pats sušiktai netobulas kaip ir kiekvienas iš jūsų. Ir jei kažkas mato krislą mano akyje, tai gaila, kad savojoje nemato rąsto.

Tobulų nėra, o gal jie net nėra įdomūs, bet vertinant Jūsų smulkmenišką požiūrį į viską apskritai, įskaitant smulkmenas ar pasisakymus prieš Jus į kuriuos Jūs reaguojat kaip mažas vaikas, arba kaip pilnas kompleksų žmogus, tai susidaro nuomonė, kad nenorėčiau būti net Jūsų kaimynas. Pasikartosiu, turite tokių pliusų, kurių gali pavydėti daugelis, nu , bet kai paskaitai Jūsų pasisakymus į kvailus užgauliojimus, tai atsiprašau. Esu labai daug protingų minčių panaudojęs iš Jūsų pasisakymų ir tikrai ačiū Jums už švietimą statybų sferoje, nors tai daugiau įžvelgiu naudą Jums negu kitiems dėl trinamų nuotraukų kai Jums tai pasidaro neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Diukas66 @ 2016 05 23, 22:00)
Tobulų nėra, o gal jie net nėra įdomūs, bet vertinant Jūsų smulkmenišką požiūrį į viską apskritai, įskaitant smulkmenas ar pasisakymus prieš Jus į kuriuos Jūs reaguojat kaip mažas vaikas, arba kaip pilnas kompleksų žmogus, tai susidaro nuomonė, kad nenorėčiau būti net Jūsų kaimynas. Pasikartosiu, turite tokių pliusų, kurių gali pavydėti daugelis, nu , bet kai paskaitai Jūsų pasisakymus į kvailus užgauliojimus, tai atsiprašau. Esu labai daug protingų  minčių panaudojęs iš Jūsų pasisakymų ir tikrai ačiū Jums už švietimą statybų sferoje, nors tai daugiau įžvelgiu naudą Jums negu kitiems dėl trinamų nuotraukų kai Jums tai pasidaro neaktualu.

Ar žinai kas yra patyčios? Kuomet įdedu nuotraukų ir nekurie tik ir laukia progos pasišaipyti, įgelti, išsityčioti. Tačiau patys apie savo namus neskelbia, nes labai bijo kritikos ir jaučiasi svarbūs.

Pabandyk pats išviešinti tiek informacijos apie savo namą. Dar ne tokie kompleksai išlįs. Tačiau jei nesugebi atskirti jautraus žmogaus nuo tikrų kompleksų, tai aš tau nepadėsiu. Nesu aš tobulas ir dažnai gal ir pats į ugnį įpilu alyvos, bet tikrai ne visą laiką būnu pirmas.
Atsakyti
Nu, kai pamačiau, kiek puslapių reiks perskaityti, supratau, kad vėl kažkokia magnetinė arba alkoholinė audra praėjo. Idomu, jei išmesti visus apsiožiavimus, kiek liktų naudingos info apie pasyvius namus.

Dar man įdomu, ar Cibulis vartoja, kai įsiaudrina, ar čia natūraliai taip gaunasi. Aš irgi nenoriu nieko įžeisti, yra daug respectinių karmos pliusų pas Cibulį, bet yra ir karmos minusų.

Na bet 23.08 Gegužės 23 jau viskas lyg ir nurimo. Broniaus paukšteliai irgi miega. Varlės dabar gražiai kurkia, tiesa ne pas visus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 22:09)
Ar žinai kas yra patyčios? Kuomet įdedu nuotraukų ir nekurie tik ir laukia progos pasišaipyti, įgelti, išsityčioti. Tačiau patys apie savo namus neskelbia, nes labai bijo kritikos ir jaučiasi svarbūs.

Pabandyk pats išviešinti tiek informacijos apie savo namą.  Dar ne tokie kompleksai išlįs. Tačiau jei nesugebi atskirti jautraus žmogaus nuo tikrų kompleksų, tai aš tau nepadėsiu. Nesu aš tobulas ir dažnai gal ir pats į ugnį įpilu alyvos, bet tikrai ne visą laiką būnu pirmas.

Kai vaikas buvau, niekada nemėtydavau akmenų ant skardinio kaimyno stogo, kuris nesivydavo, o mėtydavau kuris vydavosi dėl bet kokios smulkmenos, netgi, jeigu reikdavo besivejant įkristi į išvietę. Noriu pasakyti, kad Jūsų namas daugeliui yra pavyzdys, bet šeimininką norisi per dantį patraukt, kadangi jis kaip maža mergaitė įsižeidžia dėl visko ir bando pasiteisinti dėl kiekvieno pasakyto anektodo.
Bet apskritai paėmus- ačiū Jums už tiek daug info šiame forume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diukas66: 23 gegužės 2016 - 22:25
Yra pilna blogerių, kurie dar ne tiek paviešinę yra ir šiuo metu viešina - nieks iš jų nesityčioja. Tarp kitko, jie viešina ir palieka visą informaciją viešai, kad visi pamatytų. Nepaslepia visko po kelių dienų. Čia tiesiog tamstos asmenybės problemos, kurias bandot užmaskuoti kitų sąskaita ir tiek, pone cibuli. Visada reikia į save pasižiūrėti, jei aplink tik durniai matosi wink.gif Ar ne pats dabar lakstot po kitas temas ir ieškot prie ko prikibt? Dėmesio stoka? Per mažai komentarų apie namą? Per mažai dievinimo koks cibulio namas geras? doh.gif Jau geriau citizenas sugrįžtų, net pas jį mažiau arogancijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 23 gegužės 2016 - 22:27
QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 22:41)

Stiprus komentaras.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 23, 23:25)
Yra pilna blogerių, kurie dar ne tiek paviešinę yra ir šiuo metu viešina - nieks iš jų nesityčioja. Tarp kitko, jie viešina ir palieka visą informaciją viešai, kad visi pamatytų. Nepaslepia visko po kelių dienų. Čia tiesiog tamstos asmenybės problemos, kurias bandot užmaskuoti kitų sąskaita ir tiek, pone cibuli. Visada reikia į save pasižiūrėti, jei aplink tik durniai matosi wink.gif Ar ne pats dabar lakstot po kitas temas ir ieškot prie ko prikibt? Dėmesio stoka? Per mažai komentarų apie namą? Per mažai dievinimo koks cibulio namas geras? doh.gif Jau geriau citizenas sugrįžtų, net pas jį mažiau arogancijos g.gif

labai taikliai pasakyta. Demesio stoka ir t.t.t.
Net i Siaulieciu tema atsivilko lotuliukas.gif
Apie blogus taippat tiksliai i desimtuka...

Zodziu-kaip sauksi,taip atsilieps.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diukas66 @ 2016 05 23, 22:22)
šeimininką norisi per dantį patraukt, kadangi jis kaip maža mergaitė įsižeidžia dėl visko ir bando pasiteisinti dėl kiekvieno pasakyto anektodo.

Tikrai ne dėl visko įsižeidžiu. Bet ne kurie sau leidžia tikrai per daug. Pvz., tavo pasakymas - kaip maža mergaitė. Lyg ir neutralus, bet iš tiesų žeidžia. Įdomu kaip pats reaguotum, jei panašių epitetų gautum ne iš vieno, o iš daugiau žmonių. Ir ne vieną kartą, o stabiliai.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 23, 22:25)
Yra pilna blogerių, kurie dar ne tiek paviešinę yra ir šiuo metu viešina - nieks iš jų nesityčioja. Tarp kitko, jie viešina ir palieka visą informaciją viešai, kad visi pamatytų. Nepaslepia visko po kelių dienų. Čia tiesiog tamstos asmenybės problemos, kurias bandot užmaskuoti kitų sąskaita ir tiek, pone cibuli. Visada reikia į save pasižiūrėti, jei aplink tik durniai matosi wink.gif

Nesislėpk už kitų nugarų. Pradėk viešinti savo namą. Kodėl neviešini? O ir tie kiti blogeriai informaciją skelbia ne čia, o savo puslapiuose, kur visokius nepageidaujamus komentarus ar asmenis gali ištrinti, užblokuoti. Kitiems pamokslauti greitas, bet padaryk tai, ką sakai savo kailiu. Paviešink nuotraukų, video, pasirodyk pats visas ir tada pažiūrėsim. O dabar sėdi pasislėpęs ir kitus mokini.

Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 23, 22:25)
Ar ne pats dabar lakstot po kitas temas ir ieškot prie ko prikibt? Dėmesio stoka? Per mažai komentarų apie namą? Per mažai dievinimo koks cibulio namas geras? doh.gif Jau geriau citizenas sugrįžtų, net pas jį mažiau arogancijos g.gif

Kur aš lakstau? Prie ko kabinėjuosi? Jei jau tau vaidenasi, tai į bažnyčią nueik. Individualių namų temoje paskelbia keletą nuorodų betoninių namų ir užvirė, tai kas užvirė. Aš bent jau savo pavyzdžiu pateikiu kiek man betoninė ir monolitinė perdanga kainavo, o visokie biesai tik aiškina, kad aš asilas, bet jokių skaičių pateikti negali. Apie blokelius paklausiau Bango, kas blogai su keramika. O kadangi jaučiu didelę simpatiją Biesui, tai leidau sau apie jį šiaulių temoje pasisakyti. Jis manę prie kelis mėnesius dar ne taip po visas temas vaikėsi. Ir dar ne tiek įžeidžiu žodžiu girdėjau ir dabar visokiais gražiais epitetais apdalina.

Kodėl man komentarų apie namą mažai? Jei pavydi, tai taip ir sakyk, bet man jokių komentarų nereikia. Ir nesijaučiu aš dievinamas ir juo labiau nenoriu toks būti. Bet būtų geriau, kad į save pažiūrėtum, teisuoli, prieš teisdamas kitus.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 05:14)
labai taikliai pasakyta.

Tu sugebi kitus labai stipriai užgaulioti. Nieko sugrįš dar tau bumerangu. Bandau su tavimi kaip su žmogumi kalbėti, bet tu neįžeisdamas negali nieko pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(LauLau @ 2016 05 23, 22:10)
Nu, kai pamačiau, kiek puslapių reiks perskaityti, supratau, kad vėl kažkokia magnetinė arba alkoholinė audra praėjo. Idomu, jei išmesti visus apsiožiavimus, kiek liktų naudingos info apie pasyvius namus.

Atlik auditą ir sukonspektuok, kiek liko naudingos informacijos.
Papildyta:
QUOTE(LauLau @ 2016 05 23, 22:10)
Dar man įdomu, ar Cibulis vartoja, kai įsiaudrina, ar čia natūraliai taip gaunasi. Aš irgi nenoriu nieko įžeisti, yra daug respectinių karmos pliusų pas Cibulį, bet yra ir karmos minusų.

Tu nieko nenori įžeisti, bet kiekviename sakinyje po užgailiojimą ir išsityčiojimą. Tokia jau ta lietuvių tautą - visiškai ne tolerastai. Ir aš dar stebiuosi. Nieko keisto čia nėra.
Atsakyti

Mielas cibuli- kam tie komentarai, j kiekviena atsiliepima?
Kam atsimušinėji, jei jauties visada teisus? Yra pas lietuvius posakis- duok durniui kelia. Tai ir duok, tegu drąskos visas forumas, o tu tylėk.
Is kitos pusės- is čia esanciu niekas nėra tiek puolamas ir komentuojamas. Tai nieko nepasako?
Ar mes cia visi "netokie", ar...?
Man tai atsakymas aiškus.

PS. Išrašo šnd, varau savo namą damušinėt, smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2016 05 24, 05:38)

Atsakyti