QUOTE(Diukas66 @ 2016 05 23, 22:22)
šeimininką norisi per dantį patraukt, kadangi jis kaip maža mergaitė įsižeidžia dėl visko ir bando pasiteisinti dėl kiekvieno pasakyto anektodo.
Tikrai ne dėl visko įsižeidžiu. Bet ne kurie sau leidžia tikrai per daug. Pvz., tavo pasakymas -
kaip maža mergaitė. Lyg ir neutralus, bet iš tiesų žeidžia. Įdomu kaip pats reaguotum, jei panašių epitetų gautum ne iš vieno, o iš daugiau žmonių. Ir ne vieną kartą, o stabiliai.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 23, 22:25)
Yra pilna blogerių, kurie dar ne tiek paviešinę yra ir šiuo metu viešina - nieks iš jų nesityčioja. Tarp kitko, jie viešina ir palieka visą informaciją viešai, kad visi pamatytų. Nepaslepia visko po kelių dienų. Čia tiesiog tamstos asmenybės problemos, kurias bandot užmaskuoti kitų sąskaita ir tiek, pone cibuli. Visada reikia į save pasižiūrėti, jei aplink tik durniai matosi
Nesislėpk už kitų nugarų. Pradėk viešinti savo namą. Kodėl neviešini? O ir tie kiti blogeriai informaciją skelbia ne čia, o savo puslapiuose, kur visokius nepageidaujamus komentarus ar asmenis gali ištrinti, užblokuoti. Kitiems pamokslauti greitas, bet padaryk tai, ką sakai savo kailiu. Paviešink nuotraukų, video, pasirodyk pats visas ir tada pažiūrėsim. O dabar sėdi pasislėpęs ir kitus mokini.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 05 23, 22:25)
Ar ne pats dabar lakstot po kitas temas ir ieškot prie ko prikibt? Dėmesio stoka? Per mažai komentarų apie namą? Per mažai dievinimo koks cibulio namas geras?
Jau geriau citizenas sugrįžtų, net pas jį mažiau arogancijos
Kur aš lakstau? Prie ko kabinėjuosi? Jei jau tau vaidenasi, tai į bažnyčią nueik. Individualių namų temoje paskelbia keletą nuorodų betoninių namų ir užvirė, tai kas užvirė. Aš bent jau savo pavyzdžiu pateikiu kiek man betoninė ir monolitinė perdanga kainavo, o visokie biesai tik aiškina, kad aš asilas, bet jokių skaičių pateikti negali. Apie blokelius paklausiau Bango, kas blogai su keramika. O kadangi jaučiu didelę simpatiją Biesui, tai leidau sau apie jį šiaulių temoje pasisakyti. Jis manę prie kelis mėnesius dar ne taip po visas temas vaikėsi. Ir dar ne tiek įžeidžiu žodžiu girdėjau ir dabar visokiais gražiais epitetais apdalina.
Kodėl man komentarų apie namą mažai? Jei pavydi, tai taip ir sakyk, bet man jokių komentarų nereikia. Ir nesijaučiu aš dievinamas ir juo labiau nenoriu toks būti. Bet būtų geriau, kad į save pažiūrėtum, teisuoli, prieš teisdamas kitus.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 24, 05:14)
labai taikliai pasakyta.
Tu sugebi kitus labai stipriai užgaulioti. Nieko sugrįš dar tau bumerangu. Bandau su tavimi kaip su žmogumi kalbėti, bet tu neįžeisdamas negali nieko pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(LauLau @ 2016 05 23, 22:10)
Nu, kai pamačiau, kiek puslapių reiks perskaityti, supratau, kad vėl kažkokia magnetinė arba alkoholinė audra praėjo. Idomu, jei išmesti visus apsiožiavimus, kiek liktų naudingos info apie pasyvius namus.
Atlik auditą ir sukonspektuok, kiek liko naudingos informacijos.
Papildyta:
QUOTE(LauLau @ 2016 05 23, 22:10)
Dar man įdomu, ar Cibulis vartoja, kai įsiaudrina, ar čia natūraliai taip gaunasi. Aš irgi nenoriu nieko įžeisti, yra daug respectinių karmos pliusų pas Cibulį, bet yra ir karmos minusų.
Tu nieko nenori įžeisti, bet kiekviename sakinyje po užgailiojimą ir išsityčiojimą. Tokia jau ta lietuvių tautą - visiškai ne tolerastai. Ir aš dar stebiuosi. Nieko keisto čia nėra.