Jei karsta viduje - ir atsidarysi langa kai lauke dar karsciau tai viduje dar daugiau prikais
Jei viduje salta (noretusi komfortabilesnes temperaturos) ir lauke silciau uzdarius langa kambaryje temperatura nepasidarys komfortiskiau siltesne .Tam ,kad nebegioti ir ,,nezulinti langu'' tam geriau viska patiketi rekuperatoriui kuris turi bypass funkcija ir atitinkama automatika .
Na bet Jus gi priprates malkutes stukuoti tai ir ...
Ar jus gyvenat name ar dar ne, stai kur esminis klausimas? Nors zinau, kad gyvenat, tik nesuprantu kodel bandot irodyti, kad langus atsidaryti yra be galo sudetinga.
Nu pagaliau prisipazinot! net ramiau pasidare, nesat visiskai uzsispyres, tiesa neigiantis pasyvininkas maniakas
Siaip tai siuo metu atidaryti tik antro auksto langai, pirmam aukste 23,5 laipsnio - vesoka, todel langai uzdaryti.
Tai gerai, pasivmaniakizmas turi dvi puses, viena puse - teigiama, nes skatina siekti tobulumo, kita puse - neigiama, nes pradedami ignoruoti akivaizdus faktai ir susipykstama su realybe.
Kodel neatidarinejat langu, cia kazkoks tikejimas?
As sutinku, kad kurenimas malkomis nera labai patrauklus uzsiemimas. Niekaip nesuprantu kaip jus izvelgiat komforta langu neatidarinejime. Matyt mano issilavinime ir gyvenimo patirtyje yra spragu
As sutinku, kad kurenimas malkomis nera labai patrauklus uzsiemimas. Niekaip nesuprantu kaip jus izvelgiat komforta langu neatidarinejime. Matyt mano issilavinime ir gyvenimo patirtyje yra spragu
perskaitykit 191 zinute ir dar pabandykit isivaizduoti kai temperaturos priesingos . TAIP IR BEGIOSIT ATIDATINET IR UZDARINET KAI JOS KEICIASI . Tegul tai daro automatika per rekupa ... tai konfortas .
Na ir uodai ,muses ... buna gi ju -niekaip nepaneigsit to ...
p.s.
Gyvenau viena sezona be rekupo uzsipypinau bedarinedamas langus net rankenos isklibo reikejo daverzti ...
Kas yra komfortas? tai pvz nieko nedarymas bet jautimasi patogiai. todel angu nedarinejima priskirciau komfortui. Sedi,nereikia sukti galvos net del oro temperaturos,nereikia begti atidaryti lango nes ir taip gerai.. Smulkmena,bet maloni..