Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 38

QUOTE(Noriukas5 @ 2016 05 22, 20:28)
Tai jeigu parase vedinasi naturaliai, tai reiskia langai praverti, ar kaip cia suprasti? Tai cia kas nusisneka?

Arkava meluoja arba visko nesako, o tu ir Mintas juo tiki. Jei namiškams šalta, tai kodėl laiko pradarytus langus. Ir rekūpą turi. Jei namas per dieną neįkaista, tam kam tuos langus laikyti pravirus naktį? Kad namas dar labiau atvėstų?
Atsakyti
Atsakyma, 3 var. gavau. Viskas dabar aisku.

Nebepataisoma.
O langai laikomi, kad neuždust.
Siluma per nesandarumus išeina, o vat deguonis - neateina.

QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 19:22)
Kodėl neprišildo? Namas turėtų prišilti ir jei būtų sandarus, sunkus namas, tai vakare tikrai neatvėstų. Todėl arba stiklai nepraleidžia saulės, arba namas pakankamai kiauras ir dar be termomasės (statytas iš akyto betono). O gal viskas kartu: ir stikliai nepraleidžia saulės į vidų, namas nėra sandarus ir be termomasės. Štai ir atsakymas, kodėl name šokinėja temperatūra ir šalta.

Ar jauti kaip nusišneki su tais pradarytais langais? Arkavos namiškai skundžiasi, kad jiems name vėsu, bet vis tiek laiko naktį pradarytus langus. Auksinė logika.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 05 22, 20:39)
O langai laikomi, kad neuždust.

Turi rekūpą, bet namą, kuris neprišyla, vėdina per langus. Protinguolis. Susigaudyk savo meluose, nes tiek primelavai, kad jau neišplauksi.
Atsakyti
Jei tu pas mane randi rekūpa- as tau nzn ka...

QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 19:46)
Turi rekūpą, bet namą, kuris neprišyla, vėdina per langus. Protinguolis. Susigaudyk savo meluose, nes tiek primelavai, kad jau neišplauksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 22 gegužės 2016 - 20:55
QUOTE(arkava @ 2016 05 22, 20:50)
Jei tu pas mane randi rekūpa- as tau  nu nzn ka...

Ok, nežinojau, kad neturi rekuperatoriaus. Dabar supratau, kad vėdiniesi per triūbą užkasta po žeme. Tai kodėl dar ir langus laikai pradarytus?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 21:08)

Jei nemoki skaičiuoti tai
"Su saule viduj 21-22. Be jos, vakare- 19-20."

21-19=2C
22-20=2C

Mintai, iš tavęs tokių dalykų nesitikėjau. Atrodė, kad esi padorus dėstytojo vienturtis, bet pasirodo, kad esi mužikas ir chamas.

Nesu aš atsidavęs krikščionis. Jei kas nors man davė į žandą, nesuku kito, o atgal dvigubai, kad daugiau nekiltų noras.

O dėl chamo, tai su kuo susitikau, tai to kalba ir kalbu, kad suprastų geriau. Tai nereiškia kad aš toks, man tik dažnai su tokiais bendrauti reikia, tai ir jų kalbą pramokau.

Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 21:22)
arba namas pakankamai kiauras ir dar be termomasės

Tau rimtai viskas gerai? Name laikosi stabili temperatūra, o tau termomasės trūksta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 21:36)
Arkava meluoja

Dabar dar ir arkava meluoja. Žinai, man sakė, kai aplink visi melagiai, tai gal vis tik pats toks esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 22 gegužės 2016 - 21:14
QUOTE(mintas @ 2016 05 22, 21:01)
Jei nemoki skaičiuoti tai
"Su saule viduj 21-22. Be jos, vakare- 19-20."

21-19=2C
22-20=2C

O kodėl negalima 22-19?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2016 05 22, 21:01)
Nesu aš atsidavęs krikščionis. Jei kas nors man davė į žandą, nesuku kito, o atgal dvigubai, kad daugiau nekiltų noras.

O dėl chamo, tai su kuo susitikau, tai to kalba ir kalbu, kad suprastų geriau. Tai nereiškia kad aš toks, aš tik kalbėt taip moku.

Smarkuolis. Duoda atgal dvigubai. lotuliukas.gif Prajuokinai, smarkuoli. lotuliukas.gif

Mintai, aš parašiau tik vieną žodį - meluoji. Ar jis kažką įžeidžia? O tu mane ožiu išvadinai.

Tu visą laiką išvartai. Tik maži vaikai pyksta dėl žodžio meluoji ir viską išvarto kaip jiems patogu. Aš tau užleidžiu kelią ir nežadu su tavimi ginčytis. Ir net dėl ožio nepykstu, nes žinau, kad toks nesu. Pyksta tik menkystos, kuriuos žodis meluoja žeidžia. Visiškos menkystos. O manęs nežeidžia tai, kad tu mane išvadinai ožiu. Tu esi silpnas ir taip giniesi, nes kitaip nemoki. Gali vadinti mane kaip nori, bet man nei šilta, nei šalta.

Iškentėsi neatrašęs ar vis tiek dvigubai duosi atgal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 22 gegužės 2016 - 21:12
Nu as ne toks šiuolaikiškas, kad vasara birbint kazkoki varikli, traukt ora is kazkur, kai salia LANGAI.
Kad ir butu rekuoas, nebutu noro dulkinais vamzdziais pumpuot oro vidun, kai paprasta prasivert LANGA.
Triūbos vedinimui tikrai nereika. Žiema- ji liuks.

Tapau melagiu. Nu ir dzin. Iprasta. Nors ir ne penktadienis.
Man reikia emocijos, prieš rytojaus skalpeli smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 19:55)
Ok, nežinojau, kad neturi rekuperatoriaus. Dabar supratau, kad vėdiniesi per triūbą užkasta po žeme. Tai kodėl dar ir langus laikai pradarytus?

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 22:10)
O kodėl negalima 22-19?

Todėl, kad kai dieną šalčiau, tai ir naktį atitinkamai, kai dieną šilčiau tai ir naktį atitinkamai.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 05 22, 21:17)
Todėl, kad kai dieną šalčiau, tai ir naktį atitinkamai, kai dieną šilčiau tai ir naktį atitinkamai.

Aš klausiu, kodėl negalima atimti 22-19? Kodėl reikia atimti taip, kaip tu atiminėji?
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 05 22, 21:16)
Kad ir butu rekuoas, nebutu noro dulkinais vamzdziais pumpuot oro vidun, kai paprasta prasivert LANGA.

Rekūpo vamzdžiai dulkini, o tavo po žeme užkasta triūba idealiai švari? Man meluok kiek nori. Būk sąžiningas su savimi, nes man tavo melas visiškai neįdomus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 22:21)
Aš klausiu, kodėl negalima atimti 22-19? Kodėl reikia atimti taip, kaip tu atiminėji?

Jei nesuvoki esmės atiminėk bet ką bet kaip, bet tuomet neaiškink, kad kažkas nesutampa, o jei nori prisikasti iki esmės, reikia smegeninę įjungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 22 gegužės 2016 - 21:25
QUOTE(arkava @ 2016 05 22, 21:16)
Nu as ne toks šiuolaikiškas, kad vasara birbint kazkoki varikli, traukt ora is kazkur, kai salia LANGAI.

Tai dabar tavo triūba išjungta ir vėdiniesi tik per langus? Langai visą parą praviri ar nakčiai kelis/visus uždarai? Papasakok.
Atsakyti