QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 10:12)
Niekad nebuvau tas, kuris meluoja, taip kad tamsta prašyčiau atsargiau su įžeidinėjimais, man labai nepatinka, kai kas mane šmeižia, ir skolingas tikrai nelieku. O jei savo neišmanymą bandot pripaišyti kitiems, kaip melagystę, tai pradžiai savimi pasirūpinkit.
Jei Arkavos namiškiams norėjosi šilumos, tai kažkas su namu negerai.
Jei kai aplink karšta, o pas jį vėsu nuo žiemos, tai pas jį tikrai gerai temperatūra name užsilaiko. Taip gali būti pagrinde dėl termomasės, bet kai termomasės nėra daug, tai ir apšiltinimas vaidina svarbų vaidmenį.
Jis neperkaista, bet ir nėra šiltas.
Taip, kad namas neperkaista, tai neįrodymas, kad jis šiltas. Senamiesčio namai su metro storio mūro sienomis irgi neperkaista, ir jie tikrai nėra šilti. Aš buvau asmeniškai pas Arkavą ir galiu drąsiai teigti, Arkavos namas šiltas. Priešingai, nei jūs tamsta.
Arba neperkaista, nes nėra šiltas, t.y. nėra sandarus.
Jei būtų nesandarus ar prastai apšiltintas, tai pas jį temperatūra vasaros vidurį tikrai nebūtų 22C laipsniai be aktyvaus vėsinimo.
Pats Arkava sakė, kad naktimis namas atvėsta. Aš įtariu, kad visa problema - namo nesandarumas ir gal būt inercijos trūkumas.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2016 05 22, 12:50)
kodel Tu naudoji tiek daug zodi - nemeluok ? Man tai jis prilygsta kaip izeidimui ,daugiau negu sarkastiskas pasakymas kaip pvz . bulius ,svogunas ar koks visazinis ar dar kaip kitaip ...
Didelis dėkui už išsakytas mintis.
O tau Cibuli primenu, objektyvi nuomonė, tai subjektyvių nuomonių visuma. Savo subjektyvią nuomonę prašyčiau pasilaikyti ir neįžeidinti kitų asmenė šiame forume, o tuo labiau ir asmeniškai manęs reikalauju neįžeidinėti.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 14:08)
Tikrame A klasės name paros bėgyje temperatūra taip stipriai nešokinėja. O Arkava teigia, kad jo namas stipriai atvėsta. Kodėl?
Arkavos name temperatūra ne šokinėja, o laikosi pastovi apie 20C kiaurus metus.